- Poruka
- 30.761
Да је ова вест осванула на политици ботови из власти ће да кажу да су демократе криве за све сто се тако дешава и да синиша мали добро води град београд итд.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li vlasnici personalizovanih bus plus karica imaju pravo na besplatnu peronsku kartu na glavnoj BAS autobuskoj stanici? Procitao sam neki tekst ali mi nije bas najjasnije
axaxaDa li vlasnici personalizovanih bus plus karica imaju pravo na besplatnu peronsku kartu na glavnoj BAS autobuskoj stanici? Procitao sam neki tekst ali mi nije bas najjasnije
bilo na lastinoj stanici u pocetku, kad je zaziveo busplus, ali su brzo ukinuli tu pogodnost...a za bas ne znajem...uzgred, koje pare uzimaju za te perenske karte na bas stanici, blago si ga njimaDa li vlasnici personalizovanih bus plus karica imaju pravo na besplatnu peronsku kartu na glavnoj BAS autobuskoj stanici? Procitao sam neki tekst ali mi nije bas najjasnije
Због чега људи са месечном картом (персонализованом) морају да плате ноћну вожњу? Стварно идиотизам.
Koliko se sećam u noćnom prevozu nisu važile povlašćene karte (za srednjoškolce, studente, nezaposlene i penzionere), ali su važile mesečne karte za zaposlene.Uvek je to bilo.
Koliko se sećam u noćnom prevozu nisu važile povlašćene karte (za srednjoškolce, studente, nezaposlene i penzionere), ali su važile mesečne karte za zaposlene.
Због чега људи са месечном картом (персонализованом) морају да плате ноћну вожњу? Стварно идиотизам.
Koliko se sećam u noćnom prevozu nisu važile povlašćene karte (za srednjoškolce, studente, nezaposlene i penzionere), ali su važile mesečne karte za zaposlene.
Ja jesam. A sada u noćnom ne važi ništa.Iskreno, davno je bilo... a ja nisam imao potrebe da se prevozom motam po gradu iza ponoci.
Tako je, samo što kartica ima svoj rok trajanja, i kada istekne ona više ne važi tj. ne može više da se dopunjava i koristi. A dok ne istekne, dopunjavaš je koliko god ti je volja.Е сад ме интересује пошто први пут користим бус плус, она се допуњава колико хоћу пута јел?
ja sve mislim da ovi ljubazni primaju fiksnu mesecnu platu, a ovi neljubazni rade od procenta (koliko kazni naplate)od ljubaznih kontrolora koji će ti progledati kroz prste ako nemaš karte do strogih koji te ne pušta

Primetio sam da, ii kad je prevoz u pitanju, i kad su kontrolori u pitanju, izgleda da sve zavisi od slučaja do slučaja, znači na šta naletiš - tako ti je. Od raspalih buseva bez klime pa do odlično uređenih, od ljubaznih kontrolora koji će ti progledati kroz prste ako nemaš karte do strogih koji te ne puštaju tako lako.
Tako je, samo što kartica ima svoj rok trajanja, i kada istekne ona više ne važi tj. ne može više da se dopunjava i koristi. A dok ne istekne, dopunjavaš je koliko god ti je volja.
U noćnom prevozu nikad nije važila markica.
svo znojenje i osećanje da si stoka jedna obična za tričavih 89 din....ekstra.
)
Cesto koristim 45 i 601, i nesto redje 81, to su inace linije koje drze iskljucivo privatnici. Cisti autobusi sa klimom. Kod njih kucam kartu redovno, u 95 se uglavnom svercujem.