Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bice izbori za 2 godine... 2014 -> 2018.

Mislim, sta god da neko prica (i zamajava publiku) prevoz nije besplatan jer ne moze da bude. Autobusi kostaju, gorivo kosta, struja kosta, plate kostaju, delovi kostaju. To se sve meri u milijardama dinara i neko to mora da plati. Necemo nista da dobijemo besplatno. I da im ukinemo plate - to uopste ne bi mnogo toga promenilo.

Zna li neko ovde možda idu li kontrolori nedeljom? Čini mi se da sam negde čula da ne idu, pa se ni ne otkucavam tada, ali ne bi bilo na odmet da znam sa sigurnošću. Hvala unapred. :D

Rade i nedeljom i praznikom, ako ti je frka da te ne navataju ili dobro gledaj ko ulazi u bus , prepoznatljivi su ili kucaj...moju koleginicu su navatli prošle nedelje i sile nema da joj oproste iako je imala dobar razlog što nije poništila kartu i žena generalno nije u tom fazonu švercovanja.

juče tokom dana buplus je zakazao 2 puta :)

1. ukucam *011*137#...i lepo kaže da je 11 udaljen 3 stanice. propuštam tramvaje, jedanaestice (naravno) nema....ukucam ponovo, kad piše još 24 stanice''...katastrofa. sva sreća što nisam morala da stignem na vreme tamo gde sam krenula.

2. i onda, kad sam konačno ušla u neki tramvaj, hoću da kucam kartu....ali me ''nemate dovoljno kredita'' natera da pocrvenim.
ma ček bre kako nemam, missim se ja...i sednem. završim vožnju i na pravoj trafici proverim stanje - imam ohohoooo kredita :)

Poslednja izmena:
juče tokom dana buplus je zakazao 2 puta :)

1. ukucam *011*137#...i lepo kaže da je 11 udaljen 3 stanice. propuštam tramvaje, jedanaestice (naravno) nema....ukucam ponovo, kad piše još 24 stanice''...katastrofa. sva sreća što nisam morala da stignem na vreme tamo gde sam krenula.

2. i onda, kad sam konačno ušla u neki tramvaj, hoću da kucam kartu....ali me ''nemate dovoljno kredita'' natera da pocrvenim.
ma ček bre kako nemam, missim se ja...i sednem. završim vožnju i na pravoj trafici proverim stanje - imam ohohoooo kredita :)

Meni je tako neka greska, kao nemam para, izlazila par puta - a ja sa markicom :hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back