Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U Bg nema izbora koliko ja znam.

A jedan od glavnih argumenata Malog protiv Djilasala je upravo i bio Bus Plus i da ce ga ukinuti kada dodju na vlast. I sta bi? Nista :lol:
Како ништа? Вучићеви београдски паразити, открили су неисцрпан бунар у ПАРАЗИТ СЕРВИСУ!

Весић: 570 нових паркинг места на Новом Београду
http://www.novosti.rs/вести/београд.491.html:598734-Весић-570-нових-паркинг-места-на-Новом-Београду
Наплаћивачи НИЧЕГА, ваздуха углавном, вероватно чекају подизање гов-њивих мотки на Новом Београду?

Где је крај пљачкама и отимањима?

U Zorana Djindjica je vec od pre postojao parking, otprilike kod Arene ako se dobro secam.
Skoro su napravili i kod Milentija Popovica, a sada ce izgleda da "poprave" i ostatak siroke zelene povrsine u toj ulici.
Parking svakako jeste potreban jer su pre 20 godina tu bile stambene zgrade a sada se tu nalazi kojesta jos. A i povecao se prosecan broj automobila po stanu.

- - - - - - - - - -

A sto se samog GSPa tice...

Остали без посла због 26 литара горива!
http://www.novosti.rs/вести/београд.491.html:599238-Остали-без-посла-због-26-литара-горива

To je samo jedan slucaj (od milion :roll: ). Najvise mi se svidja to sto ce konacno da uvedu video nadzor - a prvi tender za to je propao... :think: Mozda jer su svi posteni?!?!?
Veoma izrazito podrzavam video nadzor. Konacno ce pare koje placamo (neko manje, nego vise) zaista da budu koriscene na pravi nacin.

zanima me zašto niko ne kontroliše broj putnika u minibusevima :aha: tj kad se napuni minibus sa još10 ljudi preko broja sedišta...potpuno nebezbedno.
da ne pričam da je juče E6 vozio otvorenim vratima jer ''klima ne radi''.

Zele da zarade, svakako...
Otvorena vrata sam i ranije vidjao, ali na obicnim autobusima mada ni tu nije bas bezbedno po p.s.-u ipak je mnogo prihvatljivije.

Kad se samo setim onih Đilasovih "krajputaša"... Koliko je tek na tu glupost para bačeno a ovi sad posle (ni godinu dana otkako su postavljali one narandžaste) opet oće da bacaju pare na te gluposti

... Nije to nista. Grad je upravo objavio da nastavlja sa izgradnjom severne strane (novobeogradske) prilaznih puteva Mosta na Adi. Pustice tramvaje preko mosta, a oni ce lepo da budu povezani na depo. I produzice automobilski pristup sve do Tosinog bunara.

Sto sve manje? Gde je manje?

Istina, mogu da se slozim ako se misli na sam gsp, jer su sad pustili privatnike vise nego pre (barem mi se cini da je tako).

I podobijali su linije po samom centru... sto je samo 90tih bilo, mada izgleda da se oni drze reda voznje, za razliku od gsp-a.

Sto sve manje? Gde je manje?

Istina, mogu da se slozim ako se misli na sam gsp, jer su sad pustili privatnike vise nego pre (barem mi se cini da je tako).

I podobijali su linije po samom centru... sto je samo 90tih bilo, mada izgleda da se oni drze reda voznje, za razliku od gsp-a.

Kako gde je manje. Kod mene su ukinuli mnogo polazaka. Lastu izbacili i nema vise uopste polazaka u redu voznje koje je vozila Lasta. Sada su smislili novu budalastinu u vidu uvodjenja kratkih buseva na 31-cu umesto harmonika... Red voznje vise ne postoji, samo vidovitost pomaze.

Kako gde je manje. Kod mene su ukinuli mnogo polazaka. Lastu izbacili i nema vise uopste polazaka u redu voznje koje je vozila Lasta. Sada su smislili novu budalastinu u vidu uvodjenja kratkih buseva na 31-cu umesto harmonika... Red voznje vise ne postoji, samo vidovitost pomaze.

Hm... cudno. Mada, video sam u proteklih mesec dana 16cu dvaput kao 'kratki' bus, a jednom sam se cak i provozao takvim.
Kod mene se stanje znatno popravilo...

Eto, postoje razni primeri.

Preuzeto sa Servisne informacije Krstarice

kome treba..

„Bus plus” dopune za maj

Dopuna personalizovanih „bus plus” kartica za maj 2016. godine počinje u ponedeljak, 25. aprila, saopštavavaju iz ovog sistema. Putnici svoje kartice mogu da dopune na više od 2.000 prodajnih mesta.

Prodajna mesta na kojima je moguće izvaditi elektronske povlastice nalaze se na sledećim lokacijama:

• RK „Beograd” – Masarikova 5 – radnim danima od 9 do 21 sat, subotom od 9 do 18 časova;
• Palmira Toljatija 7,TC „Jugocentar” (Stari Merkator) – radnim danima od 9 do 20 časova, subotom od 9 do 15 časova;
• GSP – Skenderbegova 47 – radnim danima od 7 do 19 sati, subotom od 8 do 15 sati;
• GSP – TC Trg republike – radnim danima od 7 do 19 sati, subotom od 8 do 14 sati;
• GSP – Deligradska 10 – radnim danima od 7 do 19 sati, subotom od 8 do 14 sati;
• „Tempo” – Viline vode bb – radnim danima od 9 do 21 čas, subotom i nedeljom od 9 do 19 časova;
• „Tempo” – Auto-put za Zagreb 35 – radnim danima od 9 do 21 čas, subotom i nedeljom od 9 do 19 časova;
• „Tempo” – Obrenovački drum 3 – radnim danima od 9 do 21 čas, subotom i nedeljom od 9 do 19 časova;
• „Lasta” – Glavna autobuska stanica, Mladenovac, Obrenovac, Lazarevac, Barajevo, Sopot – radnim danima od 7 do 19 sati, subotom od 8 do 15 sati;

Za dodatna pitanja, građanima je na raspolaganju Korisnički servis „Bus plusa” na broj telefona 011/ 7155-155, radnim danima od 8 do 18 i subotom od 9 do 14 časova.
.......................

Nove oznake na stajalištima javnog prevoza

Autobuska stajališta u Bulevaru Mihajla Pupina na Novom Beogradu dobila su danas nove oznake, čime je otpočeto novo obeležavanje stajališta gradskog prevoza, saopšteno je iz Sekretarijata za saobraćaj.

Prve oznake postavljene su na stajalištima „Palata Srbija”, „Španskih boraca” i „Blok 30”. Akcija je pokrenuta radi bolje prostorne pristupačnosti korisnicima, ali i zbog uvođenja novog tarifnog sistema u javnom linijskom prevozu putnika.

U okviru prve faze, planom Direkcije za javni prevoz predviđeno je postavljanje 1.350 novih stajališnih oznaka u gradskom jezgru, dok će tokom jeseni početi postavljanje stajališnih oznaka i u centralnim delovima opština Mladenovac, Lazarevac, Barajevo, Sopot i Obrenovac.

Kako se navodi u saopštenju, postavljanje se sprovodi zbog zastarelosti postojećih stajališnih oznaka, a nove oznake odgovaraće potrebama korisnika, uličnom i saobraćajnom sadržaju u zoni stajališta javnog gradskog prevoza.

ГСБ - ГРАДСКИ САОБРАЋАЈНИ ПРЕВОЗ

GSB - GAZIMO SAMO BEOGRADJANE

otkako stranke zapošljavaju kadrove, dosije loših dela aktera ove firme dolaze na proveru tek kad stranka izgubi poziciju
dotle mogu da nas zajebavaju i stranački seoski šoferi i prigradski kontrolori koji ni kartu nisu kupili za života

inače više su gradjana zgazili nego što su švercera navatali

- - - - - - - - - -

. . .

Poslednja izmena od moderatora:
Pozdrav, nisam iz Beograda, i smatrajte da nemam nikakvog saznanja o karticama i kako one rade što se tiče BusPlus-a, ali me interesuje, da li postoje na trafici , da kažem, neke vrste dnevnih kartica, da mogu putovati ceo dan koliko mi je volja , bez potrebe da dopunjavam taj dan? I ako postoji tako nešto koliko košta?

Papirne beskontaktne kartice - vremenske karte za 1, 3 ili 5 dana

Papirnom beskontaktnom karticom moguće je platiti neku od dnevnih vremenskih karata.

Kupuje se na kiosku i period važenja počinje u trenutku kupovine. Cena kartice je 40 dinara, na šta treba dodati i cenu dnevne vremenske karte u zavisnosti od izabranog broja zona i perioda važenja: 1, 3 ili 5 dana. Prilikom kupovine korisnik bira period važenja i zone u kojima kartica važi. Na karticu može da bude upisana samo dnevna vremenska karta kojom korisnici plaćaju uslugu prevoza za unapred definisan period: za 1, 3 ili 5 dana.

Kartica mora da se validira prilikom svakog ulaska u vozilo kako bi bila ispravna prilikom kontrole. Karta ne važi u noćnom

- - - - - - - - - -

odes na bilo koji kiosk, pitas jel imaju bus plus, ako imaju pitas za dnevnu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back