- Poruka
- 49.870
Meni je bitnije to što su ovde stranci fascinirani time da pošta (glavna) radi 00-24h/365d
Ima i u novom merkatoru jos jedna od 365 dana

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je bitnije to što su ovde stranci fascinirani time da pošta (glavna) radi 00-24h/365d
Ima i u novom merkatoru jos jedna od 365 dana![]()
dakle, juče ukucam upit za tramvaj br 11, da vidim koliko moram da čekam...kad.... kaže da je 24 stanice dalekomislim da definitivno niko ne vodi računa o redu vožnje ove linije.
Mislim da stave samo 2 tramvaja. A to zaista nije neka tako ludacka linija. Nit' ima previse putnika nit' ide kroz neku neopisivu guzvu celom trasom.
juce u 58 povracka neka dismr i ljudi ne vide onako vuku noge gaze ko muve bez glava
Samo dvadesetak primeraka dobili su i u poslovnici "Bus plusa" u Staklencu, na Trgu republike. Istina, bilo je i onih prodajnih mesta koja su i ovog dana ostala "praznih ruku".ROK TRI GODINECELA gužva oko nepersonalizovanih plastičnih "bus plus" kartica nastala je jer je njihov rok važenja ograničen na tri godine. Po isteku one se više ne mogu dopunjavati, ali se može iskoristiti zaostali kredit na njima. Cena nove je 250 dinara.
nemam pojma u čemu je frka sa tim nepresonalizovanim...bez problema sam ih zamenila pre desetak dana na trafici, nemam pojma čijoj. u pitanju su 2 kartice.
[TABLE="class: otable"]
[TR]
[TD]Broj linije[/TD]
[TD]Trasa[/TD]
[TD]period rada[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]Kalemegdan - Autokomanda - Kruševačka[/TD]
[TD]1947-1953[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]Kalemegdan - Autokomanda - Banjica[/TD]
[TD]1952-1970[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]Kalemegdan - Autokomanda - Šumice[/TD]
[TD]1953-1969[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]Zeleni venac - Zemun gornji grad[/TD]
[TD]1956-1973[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]Zeleni venac - Zemun novi grad[/TD]
[TD]1958-1972[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16[/TD]
[TD]Zeleni venac - Pohorska[/TD]
[TD]1959-1969[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11 (22)[/TD]
[TD]Kalemegdan - Kruševačka[/TD]
[TD]1948 do danas[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19[/TD]
[TD]Kalemegdan - Konjarnik[/TD]
[TD]1981 do danas[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21[/TD]
[TD]Kalemegdan - Učiteljsko naselje[/TD]
[TD]1981 do danas[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]28[/TD]
[TD]Kalemegdan - Zvezdara[/TD]
[TD]1983 do danas[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]29[/TD]
[TD]Kalemegdan - Medaković 3[/TD]
[TD]1983 do danas[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]41[/TD]
[TD]Kalemegdan - Banjica[/TD]
[TD]1985 do danas[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]40[/TD]
[TD]Zvezdara - Banjica[/TD]
[TD]1986 do danas[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
meni nije bas jasna varijanta sa tadeusa koscuskog ulicom i trolama. jedino ako trole ne budu isle kruzno pored drapsina i okretnice tramvaja obilazinicom oko kalenegdana (mislim da se zove bulevar vojvode bojovica) pa uz kalamegdan i pored francuske ambasade do tadeusa koscuskog i dole nazad ka dusanovoj.
takodje mi nije jasno zasto par autobuskih linije ne dovuku i do 25. maja jer je on dosta odsecen i slabo pokriven a sad ce imati gomilu linija koje ce prolaziti u blizini a tamo zvrji skoro prazna okretnica.
meni jos jedna stvar niej jasna.
ako zatvaraju trg za saobracaj kako ce onda francuska ostati aktivna za prevoz?
dobracina ima vec kontaktnu mrezu, mogu sa njom da spustaju i dizu trole i tako bi rasteretili francusku..
jedino ako nije plan da se potpuno izbaci prevoz sa trga i da on iz francuske savija ispod parka pored doma jna do brace jugovica ulice sto nije losa ideja ali kako trole ulaze u brace jugovica?
najbolje resenje je sa slavije beogradskom pa na bulevar i odatle ulaze pravo u brace jugovica.
hmmm...zanimljivo resenje i poklapa se sa onim da od slavije dok alemegdana bude pesacka zona