Oeanomaus
Zainteresovan član
- Poruka
- 482
Kontrolisu li karte danas i sutra ?
Cujem po prevozu da kao nece..
Cujem po prevozu da kao nece..Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cujem po prevozu da kao nece..Jel mogu i u Maxiju da se svercujem?.

ne jer ima obezbedjenje a zaposleni svojom platom garantuju za robu
ne znam sto gsp ne prekopira taj sistem,verovatno ce kad se privatizuje
znaci kamere u svaki autobus,obezbedjenje na svaka vrata i kondukterima da se odbija plata od svakog svercovanog putnika
mogu i komunalci umesto sekjuritija ali oni moraju biti prijavljeni a sekjuriti rade na crno pa se vise isplati
al ne znam dal bi moglo proci jer koga briga sto po trgovinama rade na crno ali ovo bi islo odma na naslovne strane
u svakom slucaju,poredis maksi i prevoz,nisu iste mere,tek kad uvedu iste mere daj da poredimo
Значи стоци само треба штап и то је то..
Pozivas na nasilje?
ne jer ima obezbedjenje a zaposleni svojom platom garantuju za robu
ne znam sto gsp ne prekopira taj sistem,verovatno ce kad se privatizuje
znaci kamere u svaki autobus,obezbedjenje na svaka vrata i kondukterima da se odbija plata od svakog svercovanog putnika
mogu i komunalci umesto sekjuritija ali oni moraju biti prijavljeni a sekjuriti rade na crno pa se vise isplati
al ne znam dal bi moglo proci jer koga briga sto po trgovinama rade na crno ali ovo bi islo odma na naslovne strane
u svakom slucaju,poredis maksi i prevoz,nisu iste mere,tek kad uvedu iste mere daj da poredimo
opet mesas babe i zabe.Jel mogu i u Maxiju da se svercujem?
ko je stoka?Значи стоци само треба штап и то је то..
.
kad me kontrola obavesti da ona više ne važi
Mada i retko ulaze u autobuse koji su baš u lošem stanju (što je slučaj sa 309kom) pošto nema grejanja. Retko u kojoj ima po 3 automata ili rade sva 3 a često je i u trijeskecu poprilična gužva pa i ako uđu, pregledaju karte samo onima KOJI STOJE U BLIZINI VRATA jer dalje ne može ili ih mrzi. U trolama ih retko ima (barem u 19ici).

ko je stoka?
stoka ima, ali neće da plati, pa joj motkom treba kičmu premeriti....
pa beograđani ...stoka, lenjivci, lopovi, hoće leba preko pogače....što da se ne voze za 100 dinara u jednom pravcu, to je baš jeftinostoka ima, ali neće da plati, pa joj motkom treba kičmu premeriti....
![]()
e svašta ću ovde da pročitam....

Kontrolisu li karte danas i sutra ?Cujem po prevozu da kao nece..
vec se prijavihJa koliko znam samo je 1. januara besplatan prevoz.
da,usli u 16-icu preko puta yubiznis centra

u principu mozes
sistem je takav da sitnim lopovima ne mogu nista osim da ih izbace iz prodavnice..
ali to je i druga vrsta prekrsaja i da ne ulazimo sad u pricu
Ja mislim da je to bas zanimljiva prica. Krivicno delo kradje do koliko bese 15.000 din nije interesantno za drzavu i ona nece da trosi resurse za sicu. Ali zato u najgorem slucaju prekrsajno delo (ako je i to uopste, a saznacemo ako se ustavni sud ne proglasi nenadleznim) tezine 73 dinara iziskuje od gradskih vlasti izmisljanje i angazovanje nekakve parapolicije i trosenje nasih para.
pa beograđani ...stoka, lenjivci, lopovi, hoće leba preko pogače....što da se ne voze za 100 dinara u jednom pravcu, to je baš jeftinostoka ima, ali neće da plati, pa joj motkom treba kičmu premeriti....
![]()
e svašta ću ovde da pročitam....
Ко није чувао стоку тај ни не може да схвати о чему говорим. Елем, штап не значи обавезно употребу силе, већ пре свега претњу применом исте, уколико се објекат с друге стране штапа оглушује о постављена правила.
Стока дакле разуме да онај ко држи штап поставља правила и иста та стока се повинује правилима.
Е видиш, овде фали домаћин који ће не само да постави правила, него ће и да завитла штапом да би обезбедио примену истих, јер чему служе прописи, зашта примају плате сви они дизачи руку по разним скупштинама који те прописе доносе, зашта се арчи силна хартија, за који андрак примају плате сви они који су задужени за спровођење прописа ако се у целом том ланцу појави нека сподоба која ће да каже да је боли уво да плати било какву услугу јер јој смета боја аутобуса, ентеријер, цена, итд, и та иста сподоба прође без последица, један дан, други дан, сваки дан..
Ово наиме разуме свако ко уме да сабере два и два и свако ко је одрастао у домаћинској породици где се радовало увећању домаћинства, роду жита, воћа, приновама у штали, у кокошарнику, у кући...
А тамо где где се навикло да се расипа незарађено, тамо је све наопако, па неки мисле да неко други треба да плати њихов превоз. Е зато нам треба домаћин који ће да завитла мотком и да каже НЕ, а мотка треба да удари право по џепу док те шупље главе не схвате да им се исплати.
И не само ту, таква мотка треба да ради у свим сегментима живота у Београду, много се олоша и шљама овде слило са свих страна, прочуло се да је све џабе...
Domacin valjda prvo obezbedi hleb pa onda postavlja neka svoja pravila.
Ovo sto bi ti hteo je kao da tuces stoku, a da je nisi prvo nahranio i namirio. Mamuzas mrtvog konja... Sroci to kako hoces.
Прави си бисер. Домаћин обезбеди хлеб, а сви остали леже, како да не...
Домаћин је ту да организује, покаже својим примером како се ради, израчуна, урачуна, а да запну морају сви..

Прави си бисер. Домаћин обезбеди хлеб, а сви остали леже, како да не...
Домаћин је ту да организује, покаже својим примером како се ради, израчуна, урачуна, а да запну морају сви..
u ovom idealnom primeru je domaćin najbolji pojedinac domaćinstva...a vlast u bgd-u i nije baš taj slučaj
enivej, biće manje penzosa po autobusima, konačno
digli im cenu karte do užasa i sad neće moći baš tako da se švrćkaju....
Ako ce stoka da zapinje sta ce joj onda domacin.
Ti nikako da shvatis osnovne stvari. Evo da probam ovako da ti objasnim. Zamisli da je u Becu markica kao i sada, a penzije i plate 150-300 evra. Da li bi tamo bilo nesto drugacije nego u Beogradu danas.