Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Данас их било у Баричу, а после и код Аде.

Aha, a Makis i zeleznik nisu u Beogradu, a gde li su onda, :think:

:lol: Јесу, наравно, али сам пре свега мислио на мало ужи градски прстен.
А, и када рекох Железник, нисам мислио баш на урбану четврт Железник, већ на део Обреновачког пута који административно њему припада. :)

Данас била на Ади и узалуд чекала 92-ку да се вратим кући. Једноставно је није било. Знам ред вожње, увек у минут долази.

На крају смо ја и још једна жена устопирале (хвала му до неба) лика који нас је добацио до Радничке.

Шта се то дешава?

Danas crko Bus plus. Jutros nije bilo busa, 500 ljudi na stanici, posaljem poruku i ladno vas zahtev je primljen = uzete su pare ali nema odgovora od lopova kad stize autobus, kad je dosao nema sanse da se udje kao da je 93-ca rat i sankcije. Na kraju sam dosao taksijem iako imam markicu. Ovo je poslednji put da lopovima placam markicu.

Od danas pa zakljucno sa cetvrtkom ce da bude kolaps sa NBG strane Brankovog mosta (a bice guzve i sa ove strane), jer vojska vezba. Kolona vojne parade je vrlo dugacka.

Bulevar Nikole Tesle moz' komotno da zaobidjete u planovima za kretanje, a Bulevar Mihaila Pupuna (ulica pravo sa mosta) ce da primi sav saobracaj :aha2:

U 15h sam bio cekao 16cu, za povratak kuci. Taman je vojna kolona prosla i saobracaj je krenuo. Dve 16ce sam propustio, treci bus je otvorio vrata predaleko od stanice tako da nisam obratio paznju pa mi je taj bus otisao ispred nosa. Usao sam u 4. 16cu, videvsi da je 5. iza nas :aha2:

Bio je pun kufer autobusa po kruznom toku i okolini. Milion automobila se podrazumeva. Bilo je saobracajaca da regulisu kruzni tok (mislim da sam ih tu video prvi put).

sad na radiju prica neki baja i kaze da naplata jeste povecana,ali to nije ni priblizno koliko im je dovoljno.potrebno im je da bude 900 miliona dinara mesecno.
ajmo ljudi,navalite,kupujte karte

Ja uvek kazem da para ima koliko ima i da ce ih biti sve manje jer je narod pritisnut povecanjem poreza, cena struje, komunalija, hrane, evra, smanjenjem plata i penzija itd. I da gradski prevoz mora kako zna i ume da se uglavi u taj okvir. Znaci, nema 8,5% + arketing Bus Plusu, nema viska radnika, nerealno velikih plata, suludog broja konduktera + komunalaca sa velikim platama, nema kradje goriva, nedomacinskog ponasanja prema imovini (paljenje depoa), viskija na tenderu itd. Smanjenje cene karata kako bi se smanjila potreba za kondukterima i povecala naplata. Eto to je jedini izlaz.

Ja uvek kazem da para ima koliko ima i da ce ih biti sve manje jer je narod pritisnut povecanjem poreza, cena struje, komunalija, hrane, evra, smanjenjem plata i penzija itd. I da gradski prevoz mora kako zna i ume da se uglavi u taj okvir. Znaci, nema 8,5% + arketing Bus Plusu, nema viska radnika, nerealno velikih plata, suludog broja konduktera + komunalaca sa velikim platama, nema kradje goriva, nedomacinskog ponasanja prema imovini (paljenje depoa), viskija na tenderu itd. Smanjenje cene karata kako bi se smanjila potreba za kondukterima i povecala naplata. Eto to je jedini izlaz.

Lose je samo usmeravanje para... a para ima koliko hoces.

Problem je sto nisu tako mnogo u nasim dzepovima, a svakako i u muljanju (sto drzavnom sto privatnom).

Zamalo da zaboravim... posto na sajtu gsp-a ne pise, pa barem da ja ovde napisem:

Saobracaj u Bulevaru Nikole Tesle i Ulici Usce - je blokiran do cetvrtka u 20h :aha2:

Jutrosnje iskustvo prelazenja Brankovog mosta ka NBG je... nije prijatno.
Povratak u rano popodne je bolji, ali gledanje kolone od kruznog toka pa sve do Usca (ka NBG) nije prijatan prizor.

I sve tako, jos 3 dana :aha2:

Ja sam danas oko 10 pre podne prosla pored Hajata ka i preko Brankovog bez problema, za razliku od juce u isto vreme...

Izgleda da ce saobracaj u nekim periodima ipak normalno da se odvija, i mozda ne svuda. Uglavnom, secam se da su za sve dane najavili "poseban rezim" npr. od 10 do 15 h.
Samom TC usce moze da se pridje ako se produzi pravo iz Milentija Popovica, ali ne moze da se prodje do Bulevara Nikole Tesle.

Izgleda da ce saobracaj u nekim periodima ipak normalno da se odvija, i mozda ne svuda. Uglavnom, secam se da su za sve dane najavili "poseban rezim" npr. od 10 do 15 h.
Samom TC usce moze da se pridje ako se produzi pravo iz Milentija Popovica, ali ne moze da se prodje do Bulevara Nikole Tesle.

Vratila se sa posla oko 2 bez problema isto kao sto sam i otisla. Lupetaju.

pa dobro...šta se praviš toša :lol:
svakako kad kažeš ''idem u grad'' ne misliš da ideš u sremčicu...a kad neko iz sremčice kaže ''idem u grad'', zna se na šta misli....

Данас их било у Баричу, а после и код Аде.

:lol: Јесу, наравно, али сам пре свега мислио на мало ужи градски прстен.
А, и када рекох Железник, нисам мислио баш на урбану четврт Железник, већ на део Обреновачког пута који административно њему припада. :)

A koliko li mi to imamo Beogradskih opstina, :kafa:

A koliko li mi to imamo Beogradskih opstina, :kafa:

Јесте, 17 : Стари Град, Врачар, Палилула, Звездара, Нови Београд, Земун, Обреновац, Сурчин, Младеновац, Лазаревац, Барајево, Вождовац, Гроцка, Чукарица, Савски Венац, Раковица, Сопот

- - - - - - - - - -

Samo 17 :aha2:
Cik da ih neko napamet sve nabroji :per:

Ајд' сад нека награда

Јесте, 17 : Стари Град, Врачар, Палилула, Звездара, Нови Београд, Земун, Обреновац, Сурчин, Младеновац, Лазаревац, Барајево, Вождовац, Гроцка, Чукарица, Савски Венац, Раковица, Сопот

- - - - - - - - - -

Ајд' сад нека награда

repka :aha2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back