Sta vi mislite o novonastaloj situaciji, redukciji autobusa na mnogim linijama, unistavanje linija 306, 105, 49 itd? Paprene cene karata uz to, a buseva nigde, kasne, kvare se+ sto voze sve sami krsevi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kroasan laze ja sam jedini sa markicom![]()
i Platin, al on nece da prizna![]()

ima nas koji smo nepismeni,oni na to ne racunaju
Пише ћирилицом. Њу смо морали да научимо![]()
Nemaju upozorenje za strance![]()

Nisam ni primetila da su polepili ta obavestenja dok Platin nije ovde okacio fotku![]()
Nisam ni ja, a kontrolore nisam srela barem mesec dana.
U duplim busevima 3 komaTa
Jedan kod vozaca, jedan izmedju prvih i drugih vrata i jedan izmedju trecih i cetvrtih
- - - - - - - - - -
Ja sretoh danas u akciji, a juce sam usao u bus iz koga su taman izasli.
al ja ko boodala kucam kartu nije tačno, bar za 95icu koja je uvek dupla. nema kontrole i daljeal ja ko boodala kucam kartu
![]()
Ne bavim se 95com ovih dana, ne mogu da kazem.
nije tačno, bar za 95icu koja je uvek dupla. nema kontrole i daljeal ja ko boodala kucam kartu
![]()
I ja danas, dva prevoza, kontrole nigde, mada ucinilo mi se da sam video jednog na ulici ali nisam siguran.

... a kada vam dodjem ovaj dodju
bice ja i dalje kuckam kad mi se cefne il kad vidim da ulaze..
ja i dalje kuckam kad mi se cefne il kad vidim da ulaze..

mene stvarno mrzi da stalno, na svakoj stanici, zevam u vrata i gledam ko ulazi....i da od svake torbice preko stomačine mislim da je busplus![]()
bar je ja ne vidim u tramvajima do hajata, u 95ici i 73ci.mislim da to niko u svetu ne nosi osim onih penzosa sa kruzera,ima da zevam bogami za te pare spremim rucakmene stvarno mrzi da stalno, na svakoj stanici, zevam u vrata i gledam ko ulazi....i da od svake torbice preko stomačine mislim da je busplus![]()