Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vršilac dužnosti direktora GSP "Beograd" Željko Milković sa svojim saradnicima simbolično je podelom čokoladica danas zahvalio Beograđanima na velikom razumevanju i podršci akciji "Za bolji prevoz i život u Beogradu". Čokoladice su dobili putnici na linijama 16, 23, i 95 Pet hiljada čokoladica podeljeno je danas na linijama 16, 23 i 95, dok će sutra isti broj čokoladica biti podeljen i na linijama 7, 17 i 31, na kojima je inače zabeležen najveći procenat validiranja odnosno kupovine pripadajuće dopune za korišćenje usluga javnog gradskog prevoza. http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/49...irektor-GSP-podelio-putnicima-5000-cokoladica
kolko ima dijabeticara...ovi izgleda namerno dele cokoladice:pop:

У стaрa добрa временa, кaд уђе контролa, излaз је сaмо изa њих, дaкле док им не покaжеш кaрту не можеш дa изaђеш. Ко немa кaрту може дa плaти доплaтну, пa дa изaђе, a ко неће не може. Aко неко прaви проблеме контролори обaвесте полицију, овa дође, убије богa у мaмлaзу и све функционисaло кaо подмaзaно.

A сaд контролори носе чоколaдице, дa те бог сaчувa..

pricas gluposti..kontrolor nikad nije smeo da te blokira da izadjes iz prevoza..to je protivpravno lisavanje slobode kretanja i za to se ide u zatvor ako nisi znao ...

pricas gluposti..kontrolor nikad nije smeo da te blokira da izadjes iz prevoza..to je protivpravno lisavanje slobode kretanja i za to se ide u zatvor ako nisi znao ...

У Београду није, али у другим градовима итекако јесте.

А што се тиче слободе кретања, духовит си, пробај да тестираш слободу кретања тако што се у самопослузи натовариш, кренеш да изађеш, а кад те обезбеђење заустави објасни им да ће ићи у затвор јер ти ограничавају слободу кретања.

Много сте ви у Београду вицкасти..

- - - - - - - - - -

Bolje da mi daju bananicu.

Katastrofa.

Mada sistem nagada i kazni je najefikasniji oblik ucenja.

Ево банану можеш да добијеш од мене.. :rumenko:

Btw, mojoj kevi danas kad je kucala markicu validator izbacio da nema vise kredita, a ima godisnju markicu koja je radila do danas normalno. Znaci, nova pljacka u najavi - validator ne otkuca markicu korektno, a onda upada kontrola da pise kaznu i lomi rebra.

Btw, mojoj kevi danas kad je kucala markicu validator izbacio da nema vise kredita, a ima godisnju markicu koja je radila do danas normalno. Znaci, nova pljacka u najavi - validator ne otkuca markicu korektno, a onda upada kontrola da pise kaznu i lomi rebra.

Da li joj karta jos uvek vazi? Mislim na plastiku, ne na samu uplatu. Ima tu neka fora da mora da se obnavlja kod nekih kategorija.

Da li joj karta jos uvek vazi? Mislim na plastiku, ne na samu uplatu. Ima tu neka fora da mora da se obnavlja kod nekih kategorija.

Pravo da ti kazem ne bih znao, vec ju je jednom promenila kad je napunila 65 godina, to je bilo pre 2 godine. Deluje potpuno ludo da ponovo menja bus pljus. Po kom osnovu. Da se nije slucajno podmladila pa da ima odjednom manje od 65 godina. Provericu svakako. Evo sad gledam moj bus pljus i nigde ne pise do kad vazi.

Pravo da ti kazem ne bih znao, vec ju je jednom promenila kad je napunila 65 godina, to je bilo pre 2 godine. Deluje potpuno ludo da ponovo menja bus pljus. Po kom osnovu. Da se nije slucajno podmladila pa da ima odjednom manje od 65 godina. Provericu svakako. Evo sad gledam moj bus pljus i nigde ne pise do kad vazi.

Znam dok sam koristila onu za nezaposlene da sam morala da je obnavljam na svakih 6 meseci. To nije nigde pisalo negu su mi rekli kada sam vadila prvi put.

Da li si ozbiljan :lol:

Pa sta ima da budem (ne)ozbiljan?

Prve dve recenice su prakticno citat zvanicnih vesti iz gsp-a. Pa ako oni muvaju, ja sa time nemam nista.

Ono p.s. je procena... ali i to je sasvim ocigledno.

- - - - - - - - - -

Znam dok sam koristila onu za nezaposlene da sam morala da je obnavljam na svakih 6 meseci. To nije nigde pisalo negu su mi rekli kada sam vadila prvi put.

Plastika ukupno vazi 3 godine, pa mora da se zameni drugom.

Pa sta ima da budem (ne)ozbiljan?

Prve dve recenice su prakticno citat zvanicnih vesti iz gsp-a. Pa ako oni muvaju, ja sa time nemam nista.

Ono p.s. je procena... ali i to je sasvim ocigledno.

- - - - - - - - - -

Plastika ukupno vazi 3 godine, pa mora da se zameni drugom.

Nisu oni meni menjali plastiku, nego produzavali vazenje karte... Ne znam kako da ti objasnim....

To se meni desilo, posto sam slucajno stisnuo jedno od ona dva posebna "dugmeta"... mislim desno. Sacekam malo, ma opet "nema para"... Udje kontrola, ja kazem taka i taka stvar... Kontrolor kaze da nije problem - i zaista nije bio.

- - - - - - - - - -

Nisu oni meni menjali plastiku, nego produzavali vazenje karte... Ne znam kako da ti objasnim....

Razumem ja to sve... Kada se izvadi, moze da vazi do 3 godine.
Npr. oktobar 2011 - oktobar 2014., a u medjuvremenu 5 produzenja (i jedno "original" vazenje... 6 perioda po 6 meseci -> 3 godine :aha2: )

Meni se desilo nešto slično. Kartica naočigled sasvim u redu, ali neće da otkucava. Kontrolorima sam naravno rekao, lepo očitajte da je sve okej, proverite, ne švercujem se, ali neće da očita validator.

Išao sam da reklamiram i rekli su mi da mi kartica pukla, ima fizičko oštećenje. Zamenenili su mi bez problema, ali je bezveze uopšte osećaj da se gubi vreme, a pri tom ni ne znam kako je mogla da "pukne", ali nema veze....

To se meni desilo, posto sam slucajno stisnuo jedno od ona dva posebna "dugmeta"... mislim desno. Sacekam malo, ma opet "nema para"... Udje kontrola, ja kazem taka i taka stvar... Kontrolor kaze da nije problem - i zaista nije bio.

I mojoj kevi je danas usla kontrola u trolu. Ispostavilo se da je validator neispravan. Nisu joj pravili problem, ali dovoljno je da se covek stresira.

Nadam se da su odustali od tog roka od tri godine ili ce uskoro ceo grad opet u redove za vadjenje nove plastike, a u Beogradjanci rade 2 saltera.

I mojoj kevi je danas usla kontrola u trolu. Ispostavilo se da je validator neispravan. Nisu joj pravili problem, ali dovoljno je da se covek stresira.

Nadam se da su odustali od tog roka od tri godine ili ce uskoro ceo grad opet u redove za vadjenje nove plastike, a u Beogradjanci rade 2 saltera.

Na pocetku, tamo negde krajem avgusta 2011., ako se dobro secam, je bilo mozda 10 saltera u celom gradu... I nije bilo guzve. Onda je do nove godine (prvobitnog krajnjeg roka) samo u Beogradjanci bilo 40 saltera. Cela guzva je zavrsena negde u februaru 2012.
Zakljucujem da ce oko nove godine opet da bude haos.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back