Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
prevoz-1.jpg

Politika, 15. septembar 2014., strana 12, rubrika Medju nama.

Ma da prepostene nislije koje masovno nisu placale struju za vreme Slobe, a i danas je tamo naplata svega najmanja.

- - - - - - - - - -

Normalna žena.
Samo kod nas se prevoz plaća kad udje kontrola.
Samo kod nas se za prevoz nema para, a nose se telefoni od 300€.
Samo kod nas se za 25-26 km kod jednog prevoznika karta plaća 73, a kod drugog 213 dinara.

Kad imas za telefon od 300 evra imas i za kartu od 213. Sta bi hteo da te neko vozi 30 kilometra za 73, a toliko u gradu platis za jednu stanicu od 300 metara.

Ma da prepostene nislije koje masovno nisu placale struju za vreme Slobe, a i danas je tamo naplata svega najmanja.

A jel su i najglasniji u uzvikivanju "Nis radi, Beograd se gradi"? Nekako kakofonija nije potpuna bez toga.

- - - - - - - - - -

Kad imas za telefon od 300 evra imas i za kartu od 213. Sta bi hteo da te neko vozi 30 kilometra za 73, a toliko u gradu platis za jednu stanicu od 300 metara.

Nisu problem oni koji nemaju, nego oni koji imaju. Bahati su problem.

Nisu problem oni koji nemaju, nego oni koji imaju. Bahati su problem.

I sta sad, zato sad nas koji imamo vise treba streljati i sve nam uzeti.
Zato sto sam hteo dobar posao i zato sto sam se godinama mucio dok sam do toga dosao, sad me treba diskriminisati u odnosu na one koju su se ceo zivot zahebavali, nisu nista radili da bi im u zivotu bilo bolje. I sad ja treba da placam i za sebe i za njih? A jos i platu da mi smanjuju.
I bicu bahat. Ne dam da me hebu u zdrav mozak.

I sta sad, zato sad nas koji imamo vise treba streljati i sve nam uzeti.
Zato sto sam hteo dobar posao i zato sto sam se godinama mucio dok sam do toga dosao, sad me treba diskriminisati u odnosu na one koju su se ceo zivot zahebavali, nisu nista radili da bi im u zivotu bilo bolje. I sad ja treba da placam i za sebe i za njih? A jos i platu da mi smanjuju.
I bicu bahat. Ne dam da me hebu u zdrav mozak.

Браво!!!

sad sam na radiju slusala nekog iz gradske vlade,pricao o novom zakonu `o svercerima`...razumela sam da od sutra pocinje `lov na vestice`
znaci jos danas moze sverc komerc po starom,a od sutra-hebali smo čvorka:rtfm:
čik nastavite da se švercujete,pa nema LK,vozacka,registracija i sl...predlazem i da nam uvedu strogu zatvrosku kaznu,sto mozda ne bi bilo lose,obzirom da ce zatvorenici dobiti brojne privilegije koje nemamo mi slobodni (pravo na godisnji odmor,naknada za rad i sl)

Da su Turci svojim parama kupili autobuse i tramvaje, onda bi cena od 73 dinara bila skroz opravdana.
Ali nisu!
Oni nas voze u NASIM autobusima, vozilima koje smo Mi, gradjani kupili.

Mi placamo gorivo, odrzavanje i plate, a gradski budzet izdvaja ogromne pare da bi turskom partneru isao posao kako je obecano.

Ciji su Turci partner? Moj nisu. Djilas ih je doveo, neka ih on hrani.

Poslednja izmena:
Da su Turci svojim parama kupili autobuse i tramvaje, onda bi cena od 73 dinara bila skroz opravdana.
Ali nisu!

Mi placamo gorivo, odrzavanje i plate, a gradski budzet izdvaja ogromne pare da bi turskom partneru isao posao kako je obecano.

nismo bas sve mi kupili
ima preko 100 autobusa ne znam tacan broj tu je i nemacki partner Arriva koji kupi kajmak iz budzeta i par domacih valjda bizmismena
turci su nakalemljeni na vec postojeci sistem koji je nesrecno nakalemila na GSB jos 1997. Danica Draskovic
gradski prevoz u Beogradu je jos od 1992. postao meta malverzacija i namestaljki na relaciji gradska - republicka vlast
cenim da ce privatizacija GSB biti krajnji rezultat te visedecenijske agonije

sad procitah prvih par postova na prvoj strani teme
meni se desavalo da se pokvari bus a kondukter da mi ne vrati pare za kartu a koji ce mi markica da placam dupli prevoz
onda cekas novi privatni i dupliras cenu voznje
koji gap na prvoj strani teme od par godina:eek:
da bog da ponovo na ovoj temi nemamo razloga da se cujemo koju godinu:mrgreen:
to i nije toliko lose bilo
plati kartu privatniku ako neces da cekas sat vremena pa da se vozis dzaba
cini mi se da sad shvatam analogiju cele ove ujdurme koja se odvijala sve ovo vreme:think:

Ali nisu!

Nisam ja Dilasa doveo na mesto gradonacelnika Beograda, sami ste ga birali a sto vas je sisao sami ste krivi.

Ali nisu!

Ја немам ниједан бус, колико имаш ти?

Vlasnik vozila je javno preduzece.

Javno preduzece je Tvojim novcem napravljeno, i Tvojim novcem opremljeno. Ti si taj novac preko racuna za infostan uplatio na racun grada, a grad je u tvoje ime, tvojim novcem i za tvoje potrebe kupio vozila. Godinama uplacivani samodoprinos i da ne spominjem.
Ako mislis da ono sto si kes novcem platio nije tvoje, u redu.

Ja svoj deo ne dam!

Vlasnik vozila je javno preduzece.

Javno preduzece je Tvojim novcem napravljeno, i Tvojim novcem opremljeno. Ti si taj novac preko racuna za infostan uplatio na racun grada, a grad je u tvoje ime, tvojim novcem i za tvoje potrebe kupio vozila. Godinama uplacivani samodoprinos i da ne spominjem.
Ako mislis da ono sto si kes novcem platio nije tvoje, u redu.

Ja svoj deo ne dam!

Много сереш.

pogresio si vreme prijatelju mogo si sa dva busa da pravis bizmis
sarac ih nagurao do 60 a sad ovi nemci sto su kupili od belgijanaca sto su kupili od sarca verovatno imaju malo vise
inace,soma buseva je neka cifra sto gradjani poseduju
veruj mi kad bi naplata bila prepustena gradjanima procenat naplate bi bio sto odsto
ovako,malogradjani naplacuju i gradjani naravno ne placaju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back