Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Anketa bas i sluzi tome da se vidi ko sta misli, sta ocekuje... Sigurno ne ocekuju svi glasaci da bas njihova opcija ima najvise glasova.
Potpuno finansiranje iz budzeta znaci vece poreze. Nije to nista pod kategorijom nemoguce, ali je pitanje koliko poreza mi mozemo jos da platimo.
dobro bre platine,ne ocekujem da svi mislimo isto,ali od tebe kao kreatora ocekujem da budes realan.
mani me jalovih diskusija o stvarno ozbiljnim temama

Tako nekako, jer zelje su jedo a stvarnost nesto drugo...

Mozda nema veze sa temom, vecina beogradjana su kultuni ljudi a kakvi bi mogli biti zive u glavnom gradu ove drzave medjutim
sticajem okolnosti gledao sam beogradsku hroniku na RTS1 kad se gradjani zale na cistocu autobusa i tranvaja.Malo mi je ovo zaparalo usi
pa se pitam aman ljudi ko prlja taj autobus vozac ili putnici, to je ogledalo vase kulture nemoj da prljate.

Mozda nema veze sa temom, vecina beogradjana su kultuni ljudi a kakvi bi mogli biti zive u glavnom gradu ove drzave medjutim
sticajem okolnosti gledao sam beogradsku hroniku na RTS1 kad se gradjani zale na cistocu autobusa i tranvaja.Malo mi je ovo zaparalo usi
pa se pitam aman ljudi ko prlja taj autobus vozac ili putnici, to je ogledalo vase kulture nemoj da prljate.

Возили би се они и у гомнима до гуше, и не би имали промедби, само да не плате. Да видиш смејурије кад је на линији контрола, па иду два буса са истим бројем један иза другог. Један иде празан, а у другом се тиска милион Београђана, седе једни другима на глави јер знају да контрола неће ући у ту гужву.
Само да је џабе, ****** би се за два динара.

Beogradjani kad dodju u unutrasnjost Srbije ponasaju se kao da je trezor narodne banke Srbije kod njih a svercuju po autobusima.:dash:

Nisam to primetio, znam da su im omiljene destinacije Crna Gora, Turska, Hrvatska. U Leskovcu, Dimitrovgradu ili Kursumliji je za vecinu beogradjana ispod casti da se provede odmor.

i sad si nesvesno pokusavajuci da uvredis svercere dotakao tuznu istinu stanovnika ove zemlje.

ovo je zemlja socijalnih slucajeva i naravno da se svercuju.

Posla ima a oni nece da rade, to je sve umisljeno da su neko i nesto, nose telefone od preko 200 e a nece da plate kartu za prevoz. I onda ljudi koji hoce da rade, dvadeset minuta moraju cekati i da kasne na svoj posao jer se neka dijabola svadja sa kondukterom.

Возили би се они и у гомнима до гуше, и не би имали промедби, само да не плате. Да видиш смејурије кад је на линији контрола, па иду два буса са истим бројем један иза другог. Један иде празан, а у другом се тиска милион Београђана, седе једни другима на глави јер знају да контрола неће ући у ту гужву.
Само да је џабе, ****** би се за два динара.

Ima dosta beogradjana koji imaju male plate razum ja to, kriza je nema se za hleb dovoljno ali napraviti socijalne karte ko radi pa naplatiti mesecnu markicu
prema primanjima bolje je i to nego da se brukamo i svercujemo.

Samo cu da konstatujem da su javili da je prodaja karata (ne znam koje kategorije, nije navedeno) skocila za 60%. A pritom, jos uvek nema stalne kontrole u svakom vozilu. I zakljucujem da mnogi koji mogu da plate - to urade tek pod kontrolom. Taj deo je problem. Oni koji nemaju vrlo slabo mogu da se "poprave".

http://www.24sata.rs/vesti/beograd/...datih-karata-povecan-za-60-odsto/149041.phtml

Skocila u odnosu na sta - jul i avgust, kad nema skolaraca i studenata, kad su ljudi na godisnjem odmoru...

Stvarnost je da je pojedinacna karta u Novom Sadu 55 dinara, a u Beogradu 73. Da li to znaci da je u Novom Sadu gorivo jeftinije, ili se mi vozimo u spejs satlovima?

To znaci da su ovde veci lopovi na vlasti.

Inace, prosecna plata za jul u Novom Sadu 51.425 din, a karta 55 din, radnicka markica 1952 din, u Beogradu 56.652 din, karta 73, radnicka markica 3275. Polovina BG opstina ima manju prosecnu platu od Novog Sada.

To znaci da su ovde veci lopovi na vlasti.

Inace, prosecna plata za jul u Novom Sadu 51.425 din, a karta 55 din, radnicka markica 1952 din, u Beogradu 56.652 din, karta 73, radnicka markica 3275. Polovina BG opstina ima manju prosecnu platu od Novog Sada.

Samo sto postoji jedan "mali" problem. Koliko teritorije pokriva gradski prevoz u NS a koliko u BG?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back