Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.294
ok bitno da se slazemo da ne moze da nam naplate ako svakodnevno idemo prevozom u potrazi za poslom,evo sad krecem mozda zaradim 300 din
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobro bre platine,ne ocekujem da svi mislimo isto,ali od tebe kao kreatora ocekujem da budes realan.Anketa bas i sluzi tome da se vidi ko sta misli, sta ocekuje... Sigurno ne ocekuju svi glasaci da bas njihova opcija ima najvise glasova.
Potpuno finansiranje iz budzeta znaci vece poreze. Nije to nista pod kategorijom nemoguce, ali je pitanje koliko poreza mi mozemo jos da platimo.

ok bitno da se slazemo da ne moze da nam naplate ako svakodnevno idemo prevozom u potrazi za poslom,evo sad krecem mozda zaradim 300 din

Tako nekako, jer zelje su jedo a stvarnost nesto drugo...
Значи да су линије у просеку краће и да више људи плаћа карту, тамо уствари сви плаћају карте.Stvarnost je da je pojedinacna karta u Novom Sadu 55 dinara, a u Beogradu 73. Da li to znaci da je u Novom Sadu gorivo jeftinije, ili se mi vozimo u spejs satlovima?
Tako nekako, jer zelje su jedo a stvarnost nesto drugo...
Mozda nema veze sa temom, vecina beogradjana su kultuni ljudi a kakvi bi mogli biti zive u glavnom gradu ove drzave medjutim
sticajem okolnosti gledao sam beogradsku hroniku na RTS1 kad se gradjani zale na cistocu autobusa i tranvaja.Malo mi je ovo zaparalo usi
pa se pitam aman ljudi ko prlja taj autobus vozac ili putnici, to je ogledalo vase kulture nemoj da prljate.
Beogradjani kad dodju u unutrasnjost Srbije ponasaju se kao da je trezor narodne banke Srbije kod njih a svercuju po autobusima.![]()
i sad si nesvesno pokusavajuci da uvredis svercere dotakao tuznu istinu stanovnika ove zemlje.
ovo je zemlja socijalnih slucajeva i naravno da se svercuju.
ih.tv javlja i kako se zaposlenost povecala,i kako nema inflacije,hrana nije poskupela...Samo cu da konstatujem da su javili da je prodaja karata (ne znam koje kategorije, nije navedeno) skocila za 60%.
Возили би се они и у гомнима до гуше, и не би имали промедби, само да не плате. Да видиш смејурије кад је на линији контрола, па иду два буса са истим бројем један иза другог. Један иде празан, а у другом се тиска милион Београђана, седе једни другима на глави јер знају да контрола неће ући у ту гужву.
Само да је џабе, ****** би се за два динара.
Stvarnost je da je pojedinacna karta u Novom Sadu 55 dinara, a u Beogradu 73. Da li to znaci da je u Novom Sadu gorivo jeftinije, ili se mi vozimo u spejs satlovima?
imam da sam na birou,a takav papir da trazim o svom grosu ne izdajuNece da moze, prvo pokazite papir od biroa rada da trazite posao pa onda mozete u autobus ili tranvaj.![]()
Stvarnost je da je pojedinacna karta u Novom Sadu 55 dinara, a u Beogradu 73. Da li to znaci da je u Novom Sadu gorivo jeftinije, ili se mi vozimo u spejs satlovima?
Samo cu da konstatujem da su javili da je prodaja karata (ne znam koje kategorije, nije navedeno) skocila za 60%. A pritom, jos uvek nema stalne kontrole u svakom vozilu. I zakljucujem da mnogi koji mogu da plate - to urade tek pod kontrolom. Taj deo je problem. Oni koji nemaju vrlo slabo mogu da se "poprave".
http://www.24sata.rs/vesti/beograd/...datih-karata-povecan-za-60-odsto/149041.phtml
To znaci da su ovde veci lopovi na vlasti.
Inace, prosecna plata za jul u Novom Sadu 51.425 din, a karta 55 din, radnicka markica 1952 din, u Beogradu 56.652 din, karta 73, radnicka markica 3275. Polovina BG opstina ima manju prosecnu platu od Novog Sada.
Samo sto postoji jedan "mali" problem. Koliko teritorije pokriva gradski prevoz u NS a koliko u BG?
Koliko teritorije pokriva gradski prevoz u Moskvi sa 5 vrsta prevoza, a koliko BG sa 3. Po toj logici bi karta u Moskvi trebala da bude 1000 dindzi za jednu voznju, a jeftinija je nego u Beogradu.
Uz "mali" izuzetak da Rusi naftu prave, a mi uvozimo![]()
ih.tv javlja i kako se zaposlenost povecala,i kako nema inflacije,hrana nije poskupela...