Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ако народ хоће то да трпи - само изволите.
Да сам ја на месту Синише Малог дигао бих казне на 100000 динара и леви бубрег. У Београду живи скоро два милиона људи. Ако сви они хоће скрштених руку да прихвате ово шиканирање, да извинете, ко их је*е.

jesu ono bese naprednjaci bili najveci kriticari bus plusa? :lol:

Јесу, али тада су паре ишле Ђиласу. Сад кад иде њима има Жандармерија да преброји ребра свима који нису платили карту. Или валидирали месечну, јер, тако су у могућности.

Sinoć sam se iznenadila kad sam videla "šoferku" ... Nisam ranije viđala da žene voze autobuse. Svi kojima je to upalo u oko su "prošetali" do prvih vrata, valjda da se u potpunosti uvere :lol:
Nije bila loša vožnja... Jes da je na svakoj stanici okupala ljude na stanici pošto još nije "uigrana" i ne zna gde su rupetine na kojoj sanici, mada ima šofera koji to rade čisto "iz gušta". Prilično brzo i kasno je skrenula ulevo na jednoj velikoj krivini pa je morala malo u rikverc a raskrsnica ko na moj na nizbrdici. Ali, nije strašno. :D
Moguće da je onda tačno ono što mi je jedan vozač 56ice reko prošle nedelje kako u gsp-u ima gomila džabalebaroša po kancelarijama a otpuštaju šofere i sad su u deficitu sa njima.
Jedne otpuštaju, drugima produžavaju radno vreme a kancelarijske gamadi gomila.
Moguće da sad u nedostatku šofera autobuse voze i žene koje su radile na tramvajima a kojih kako neko reče pre nekoliko dana imamo višak

Ne mozes da poredis silovanje i svercovanje.

Nepoštovanje zakona i propisa je nepoštovanje zakona i propisa, sve ostalo su nijanse.
Itekako je sve što je nepoštovanje zakona i propisa s one strane ljudskost i morala,ma o čemu da je reč.
Nalaziti raison d'etre za švercovanje (socijalne prilike, mnogo siromašnih i sl) isto je što i nalaziti raison d'etre za silovanje ili bilo koji drugi vid kršenja zakona i propisa.
Teško je naći nekog silovatelja bebe, ubicu starice, pljačkaša, da je priznao da je kriv, da je rekao za sebe da je djubre.

U statističke svrhe,
pa zatim da bi moglo da se prati kretanje vlasnika personalizovane (malko paranojice nije na odmet)
i na kraju - NAJVEROVATNIJE - na redu je ograničenje broja vožnji sa pretplatnim kartama !
Skoro sam negde pročitala da cele porodice koriste jednu personalizovanu ...

- - - - - - - - - -

Lako je tebi,
samo pokažeš člansku kartu SNS-a i sva vrata su ti otvorena ...
A još kad kažeš da si BOT-starešina i ustaju da sedneš :mrgreen:

Не, имам само 195 и 105 килограма. Мсм да је то довољно.

Najveći bunt kad je još u Đilovo vreme uveden taj sistem je upravo izbio zbog overavanja i presonalizovanih katrica koje je potpuno bespotrebno.
Oni znaju koliko je personalizovanih mesečnih karti uplaćeno, znači želja "da se sazna broj putnika koji putuju svakog dana" ako se uzme u obzir to koliko se taj sistem naplate uzdiže u nebesa pada u vodu

http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/49...-me-sutirao-udario-u-glavu-i-polomio-mi-palac

Kontrolor jurio putnika po mraku da ga bije pa dobio batine ili se okliznuo i pao, a laze zbog bolovanja, pa otisao da kuka kod Malija i da prave cirkus u medijima.

4 dana rada i već bi na bolovanje :roll:
Ovo je vrh :rotf:

tako da se nadam da će napadač koji je imao bradu biti priveden i sankcionisan za ono što je uradio
Ljudi, brijte brade da vas ne privedu!

Komentari su vrh. :rotf:

"meni nije jasno zašto je kontrolor potrcao za njim! ocito se kontrolor uziveo u ulogu uterivaca dugova i izvrsne vlasti. Klinac se ocito uspesno odbranio jer ga je ovaj jurio sa nejasnim stavovima sta hoce od njega kad ga juri van autobusa."

Sinoć sam se iznenadila kad sam videla "šoferku" ... Nisam ranije viđala da žene voze autobuse. Svi kojima je to upalo u oko su "prošetali" do prvih vrata, valjda da se u potpunosti uvere :lol:
Nije bila loša vožnja... Jes da je na svakoj stanici okupala ljude na stanici pošto još nije "uigrana" i ne zna gde su rupetine na kojoj sanici, mada ima šofera koji to rade čisto "iz gušta". Prilično brzo i kasno je skrenula ulevo na jednoj velikoj krivini pa je morala malo u rikverc a raskrsnica ko na moj na nizbrdici. Ali, nije strašno. :D
Moguće da je onda tačno ono što mi je jedan vozač 56ice reko prošle nedelje kako u gsp-u ima gomila džabalebaroša po kancelarijama a otpuštaju šofere i sad su u deficitu sa njima.
Jedne otpuštaju, drugima produžavaju radno vreme a kancelarijske gamadi gomila.
Moguće da sad u nedostatku šofera autobuse voze i žene koje su radile na tramvajima a kojih kako neko reče pre nekoliko dana imamo višak

Јесу мождa и пипaли, оно, дa буду бaaш сaсвим уверени дa се рaди о женском?

Komentari su vrh. :rotf:

"meni nije jasno zašto je kontrolor potrcao za njim! ocito se kontrolor uziveo u ulogu uterivaca dugova i izvrsne vlasti. Klinac se ocito uspesno odbranio jer ga je ovaj jurio sa nejasnim stavovima sta hoce od njega kad ga juri van autobusa."

A кaд следећи пут клинцa нaбоде контролор, биће коментaри јaо куку мaјко, бију дете, кaкви су то људи, у кaквој то држaви живимо..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back