причалица
Buduća legenda
- Poruka
 - 45.096

У прaву си брбљaлице, кaд је реч о Беогрaду може се говорити искључиво о потрошњи..
ne mogu da shvatim da trošiš kalorije na grad koji ne podnosiš.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
У прaву си брбљaлице, кaд је реч о Беогрaду може се говорити искључиво о потрошњи..
Pravdanje švercovanja je samo korak od pravdanja silovanja, pljačkanja, kidnapovanja, ubijanja... Nema "malo trudne devojke", pa nema ni "malih kršenja zakona i propisa".

jesu ono bese naprednjaci bili najveci kriticari bus plusa?![]()
http://novosti.rs/vesti/beograd.74.html:508620-Mali-Danas-povecavamo-kazne-za-svercere-u-prevozu
Lepo. Narod je pun para. Ali ipak je Mali milostiv. Ko plati odmah dobije popust.

Kakva je to javna nabavka radi brojanja putnika?![]()

U statističke svrhe,
pa zatim da bi moglo da se prati kretanje vlasnika personalizovane (malko paranojice nije na odmet)
i na kraju - NAJVEROVATNIJE - na redu je ograničenje broja vožnji sa pretplatnim kartama !
Skoro sam negde pročitala da cele porodice koriste jednu personalizovanu ...
- - - - - - - - - -
Lako je tebi,
samo pokažeš člansku kartu SNS-a i sva vrata su ti otvorena ...
A još kad kažeš da si BOT-starešina i ustaju da sedneš![]()
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/49...-me-sutirao-udario-u-glavu-i-polomio-mi-palac
Kontrolor jurio putnika po mraku da ga bije pa dobio batine ili se okliznuo i pao, a laze zbog bolovanja, pa otisao da kuka kod Malija i da prave cirkus u medijima.

Ljudi, brijte brade da vas ne privedu!tako da se nadam da će napadač koji je imao bradu biti priveden i sankcionisan za ono što je uradio

Sinoć sam se iznenadila kad sam videla "šoferku" ... Nisam ranije viđala da žene voze autobuse. Svi kojima je to upalo u oko su "prošetali" do prvih vrata, valjda da se u potpunosti uvere :lol:
Nije bila loša vožnja... Jes da je na svakoj stanici okupala ljude na stanici pošto još nije "uigrana" i ne zna gde su rupetine na kojoj sanici, mada ima šofera koji to rade čisto "iz gušta". Prilično brzo i kasno je skrenula ulevo na jednoj velikoj krivini pa je morala malo u rikverc a raskrsnica ko na moj na nizbrdici. Ali, nije strašno.
Moguće da je onda tačno ono što mi je jedan vozač 56ice reko prošle nedelje kako u gsp-u ima gomila džabalebaroša po kancelarijama a otpuštaju šofere i sad su u deficitu sa njima.
Jedne otpuštaju, drugima produžavaju radno vreme a kancelarijske gamadi gomila.
Moguće da sad u nedostatku šofera autobuse voze i žene koje su radile na tramvajima a kojih kako neko reče pre nekoliko dana imamo višak
Komentari su vrh.
"meni nije jasno zašto je kontrolor potrcao za njim! ocito se kontrolor uziveo u ulogu uterivaca dugova i izvrsne vlasti. Klinac se ocito uspesno odbranio jer ga je ovaj jurio sa nejasnim stavovima sta hoce od njega kad ga juri van autobusa."
A кaд следећи пут клинцa нaбоде контролор, биће коментaри јaо куку мaјко, бију дете, кaкви су то људи, у кaквој то држaви живимо..