Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.657
Kako bi tek objavile da nije imala kartu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mozes opusteno, uzmi neku dugu liniju npr 95, ali po nekad poželim da sednem u autobus i na miru razgledam grad

^ Samo sto ce tesko da sedne i na miru razgleda, jer je guzva, zagusljivo, smrdi, neretko se desi sukob i sl.![]()
Sta se ovo desava ?
Danas ceo grad obidjoh, ceo dan sam bio u prevozu i nigde ni jednog kontrolora![]()
Od svega pomenutog videh samo guzvu, ali ne bas uvek... posle skoro 2 meseca vozikanja svakog radnog dana.
To im je nova strategija. Nema više kontrolora u autobusu, nego love u grupama na određenim najprometnijim stanicama.

vise ne pricam nista,mozda naucim na arapskom par reci i to cu im vrtim
Lepo ti njima objasni da nemaju prava da te zadrzavaju u vozilu. A ako nasilno pokusaju da te zadrze, ostani, sacekaj komunalce i onda lepo reci da odvedu i tog kontrolora u stanicu posto dizes optuznicu sa otmicu.
Pa ce zbog 20000 din plate zaglaviti u zatvoru koju godinu.
Druze, mislim da smo vec apsolvirali da ti zivis u matriksu.
Goran Papović iz Nacionalne organizacije za zaštitu potrošača kaže da kontrolori nisu službena lica i da ne mogu da legitimišu putnike.
- Ako kontrolor zatekne putnika bez karte može da mu traži da plati doplatnu kartu. Ako putnik to ne uradi, onda ga zamoli da napusti vozilo. U slučaju da osoba bez karte treba da bude legitimisana, tada kontrolor mora da pozove policiju ili komunalnu policiju. Kontrolori nemaju pravo da fizički i verbalno napadaju putnike koji nemaju karte - kaže Papović.
Naravno da to NE MOZE. Ali glupo je da poredis prevoz i hleb.Hajde da ja onda odem u prodavnicu, pa da mi daju hleb, posto nisam zaposlen... nemam odakle, i da dodaju bar neke novine, bar oglase da mogu da gledam. I da me puste, neka bude samo jednom mesecno u pozoriste i bioskop. Jel moze to?
stanicama?

Hajde da ja onda odem u prodavnicu, pa da mi daju hleb, posto nisam zaposlen... nemam odakle, i da dodaju bar neke novine, bar oglase da mogu da gledam. I da me puste, neka bude samo jednom mesecno u pozoriste i bioskop. Jel moze to?
Tvrdis da nisi u drugom primerku sistema?