Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Od svega pomenutog videh samo guzvu, ali ne bas uvek... posle skoro 2 meseca vozikanja svakog radnog dana.

Druze, mislim da smo vec apsolvirali da ti zivis u matriksu.

- - - - - - - - - -

To im je nova strategija. Nema više kontrolora u autobusu, nego love u grupama na određenim najprometnijim stanicama.

Nova stara, jer je tako i ranije bilo. :)

Goran Papović iz Nacionalne organizacije za zaštitu potrošača kaže da kontrolori nisu službena lica i da ne mogu da legitimišu putnike.

- Ako kontrolor zatekne putnika bez karte može da mu traži da plati doplatnu kartu. Ako putnik to ne uradi, onda ga zamoli da napusti vozilo. U slučaju da osoba bez karte treba da bude legitimisana, tada kontrolor mora da pozove policiju ili komunalnu policiju. Kontrolori nemaju pravo da fizički i verbalno napadaju putnike koji nemaju karte - kaže Papović.

Druze, mislim da smo vec apsolvirali da ti zivis u matriksu.

Tvrdis da nisi u drugom primerku sistema?

- - - - - - - - - -

Goran Papović iz Nacionalne organizacije za zaštitu potrošača kaže da kontrolori nisu službena lica i da ne mogu da legitimišu putnike.

- Ako kontrolor zatekne putnika bez karte može da mu traži da plati doplatnu kartu. Ako putnik to ne uradi, onda ga zamoli da napusti vozilo. U slučaju da osoba bez karte treba da bude legitimisana, tada kontrolor mora da pozove policiju ili komunalnu policiju. Kontrolori nemaju pravo da fizički i verbalno napadaju putnike koji nemaju karte - kaže Papović.

Hajde da ja onda odem u prodavnicu, pa da mi daju hleb, posto nisam zaposlen... nemam odakle, i da dodaju bar neke novine, bar oglase da mogu da gledam. I da me puste, neka bude samo jednom mesecno u pozoriste i bioskop. Jel moze to?

Hajde da ja onda odem u prodavnicu, pa da mi daju hleb, posto nisam zaposlen... nemam odakle, i da dodaju bar neke novine, bar oglase da mogu da gledam. I da me puste, neka bude samo jednom mesecno u pozoriste i bioskop. Jel moze to?
Naravno da to NE MOZE. Ali glupo je da poredis prevoz i hleb.
Prevoz je vec placen iz budzeta 74 % i to tebi ne dolazi do mozga. Ostalo je onih 26 % a to nije 72 din iliti koliko kosta markica.
Hleb NIJE placen

Vidjao sam ih ovih dana i jako su neljubazni, stvarno ih treba prevaspitavati :rtfm:
A da ne pricam o tome sto ljudima pokusavaju da zabrane da izadju iz autobusa, otimaju im busplus iz ruke, kazu da imaju pravo da iskljuce autobus ukoliko to zele, stvarno me nerviraju.

U normalnim drzavama, ako nemas primas socijalnu pomoc od koje mozes normalno da zivis, u usa 50 miliona ljudi dobija bonove za hranu, postoje i drugi vladini projekti da im se omoguci normalan zivot. Da nema toga bio bi opsti haos i ljudi bi se ubijali na ulici.

e juče sam se prvi put vozila busom koji cvrkuće,svi rukohvati su obloženi k'o bajagu korom drveta,
na plafonu busa je foto tapet sa motivom šume,na podu tapison zelene boje i svaki put kad pođe sa
stanice čuje se cvrkut ptica,sve bi to bilo ok sem onog tepiha,baš me zanima kako će to da izgleda
kad krene bljuzgavica i skroz sam se išvercovala za sve pare i baš sam sretna

p.s.socijalna pomoć je 7500,00

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back