Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Onda je nemoj ni potezati sa mnom sledeći put.

- - - - - - - - - -

Deki, sori, al me stvarno ne zanimaju sitna crevca sa tobom.
Post nisam ni pročitao čim sam video da si krenuo u A4 diskusije oko očigledne stvari.
Objasnio sam ti TRI puta šta i gde, nadalje bih samo bio budala da nastavim mlaćenje prazne slame sa tobom... zato, evo, u pravu si. Ende.
E svašta čovek ovde može da pročita...

Da, zaista je besmisleno...:)

A ti sledeći put preskoči, pa do zaboravljanja nećemo ni doći.

pokušala sam da prekinem da do ovoga ne bi došlo, a znala sam da hoće, stoga je i bilo 'zaboravi'.
ti si insistirao da nastavim, sad ispade preko tvojih leđa... e pa ybg.
ne mogu stvarno da se raspravljam... da li je tamo neki mučenik odgovoran za ceo inventar ili samo za aparate, nije me briga. ni to što se on topi 8 sati nije me briga.
jer niko ni mene ne pita odakle, niti da li sam zadovoljna uslugom koju tako papreno naplaćuju.
sad mogu i da preskočim ako si shvatio da je ovo napad stavova... tako da, stav ću ti preskočiti.

pokušala sam da prekinem da do ovoga ne bi došlo, a znala sam da hoće, stoga je i bilo 'zaboravi'.
ti si insistirao da nastavim, sad ispade preko tvojih leđa... e pa ybg.
ne mogu stvarno da se raspravljam... da li je tamo neki mučenik odgovoran za ceo inventar ili samo za aparate, nije me briga. ni to što se on topi 8 sati nije me briga.
jer niko ni mene ne pita odakle, niti da li sam zadovoljna uslugom koju tako papreno naplaćuju.
sad mogu i da preskočim ako si shvatio da je ovo napad stavova... tako da, stav ću ti preskočiti.

Ako znaš, onda ne počinji. Lekcija 1, a na njoj konstantno padaš.
Shvatio sam da te nije briga, znam i zašto te nije briga, ai to ne znači da ja nisam u pravu... a to si svojim postom pokušala da kažeš, pentrajući se na moju analogiju.
I, već rekoh da je i ona žena u pravu, i da su oni koji ne plaćaju uslugu prevoza u pravu, s obzirom kakve autobuse dobijaju za to.
A sada i tebi kažem treći put, pa dobijaš tretman k'o Deki: lajete na pogrešno drvo što se tiče teme. I to što te nije briga neće promeniti tu činjenicu, ama ni za pedalj.
Sad moš da nastaviš diskusiju sa Dekijem, ako hoćeš.
Over & Out.

Ako znaš, onda ne počinji. Lekcija 1, a na njoj konstantno padaš.
Shvatio sam da te nije briga, znam i zašto te nije briga, ai to ne znači da ja nisam u pravu... a to si svojim postom pokušala da kažeš, pentrajući se na moju analogiju.
I, već rekoh da je i ona žena u pravu, i da su oni koji ne plaćaju uslugu prevoza u pravu, s obzirom kakve autobuse dobijaju za to.
A sada i tebi kažem treći put, pa dobijaš tretman k'o Deki: lajete na pogrešno drvo što se tiče teme. I to što te nije briga neće promeniti tu činjenicu, ama ni za pedalj.
Sad moš da nastaviš diskusiju sa Dekijem, ako hoćeš.
Over & Out.
Ti bato ili nisi pročitao napisano ili isto nisi razumeo pa se raspravljaš sa nama a nemaš pojma ni u čemu je poenta, tek tako se nalaziš pozvanim da nešto kao raspravljaš kao da su te napali neki pundravci.

A to što kao nekome držiš neke lekcije je za smehotresnu olimpijadu.

Laku noć želim

Ebote, čoveče, pa već poslednja tri posta skakućeš k'o kuče oko mene da nastavimo nešto, a kao smehotresni mi argumenti... :D
Neću, dosadan si, jasno sam ti rekao, hoćeš da sitniš, da razvodnjavaš argumente, to mi je smor, i eto. :D
Ajd, slobodan si, evo, odgovorih ti, jel to sada to? :D

Ebote, čoveče, pa već poslednja tri posta skakućeš k'o kuče oko mene da nastavimo nešto, a kao smehotresni mi argumenti... :D
Neću, dosadan si, jasno sam ti rekao, hoćeš da sitniš, da razvodnjavaš argumente, to mi je smor, i eto. :D
Ajd, slobodan si, evo, odgovorih ti, jel to sada to? :D
Ovaj, nisu ti smehotresni argumenti jer ih i nemaš. Smehotresno je to što ti nekome držiš nekakvo predavanje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back