sunchaya
Buduća legenda
- Poruka
- 41.292
blagoš tebi,nači svakodnevno se raduješ
Ne znam kakva je korist od tih klima kad se uzme u obzir veličina autobusa. Ne može klima da oladi koliko motor koji je pokreće može da ugreje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
blagoš tebi,nači svakodnevno se raduješ
au a sam se iscimo s b brda jedno 5x sam menjo prevoz i kad ne odo bajsem
ima tu jedna zackoljica sa klimom
ko je cisti? niko
sta udises?
tako da nije bas da je ispala glupa u drustvu ta sto zatvara klimu sebi
ja se vise radujem busu bez klime sa otvorenim prozorima nego ovim sa klimama
recimo posto cesto putujem onim medjugradskim il kako se to zove izmedju gradova, ne ovi gsp, ja uvek zatvaram krilca iznad mene iz dva razloga 1. leti na vrelini znojim se mokra mi je glava, ono duva tacno u vlaznu glavu, ni malo pametno....2. bakteriolosko/virusolosko/gljivicna neispravnost, pa ne mora bas direktno meni u nos
Ne znam kakva je korist od tih klima kad se uzme u obzir veličina autobusa. Ne može klima da oladi koliko motor koji je pokreće može da ugreje.

52 pre nekoliko dana:
Žena vlažnim maramicama briše sedište dok kontrolor strpljivo čeka pored nje i gleda kako ide jedna maramica, pa druga, pa treća... Ona one skroz crne maramice pokazuje njemu, a on joj na to mrtav hladan traži kartu...
Samo što joj mesar nije tražio da pokaže račun za te cipele...U pravu je čovek. Kao da se mesaru žali što joj se odlepio đon. I ja bih je gledao zblanuto.
Samo što joj mesar nije tražio da pokaže račun za te cipele...
Jel?Naravno da nije, već joj je tražio da plati meso koje je uzela, a ona se pravi blesava i pokazuje mu bušne cipele.
Jel?
Dakle, ako mora da troši soje maramice da bi obrisala sedište na koje treba da sedne, to nema nikakve veze sa čovekom koji joj traži da plati sedenje na tom sedištu?
OK. To je tvoje mišljenje.
da to meso seče prljavim nožem ni ja mu ne bi platila.
Kakve veze ima ta analogija sa mojim primerom?
meni je analogija ovde najmanje bitna... dozvoliću ili neću dozvoliti da me opljačkaju za trećinu plate. u ovom slučaju neću. ne dam.
Znači, na njemu je da joj naplati kartu, ali nije na njemu da se potrudi da joj obezbedi adekvatnu uslugu za kupljenu kartu????Naravno. Jel to znači da treba od njega da traži i da popravi autobus kada se pokvari? Ili da ga dalje vozi ako je vozaču loše?
Zna se kome idu primedbe na čistoću autobusa, njemu ne sigurno.
Kako nema? Ako sečeš prljavim nožem kako možeš da očekuješ da ćeš dobiti novac za meso koje prodaješ? I uopšte ako ne pružaš adekvatnu uslugu kako možeš da tražiš od drugih da je plate kao da su je dobili?Kakve veze ima ta analogija sa mojim primerom?
Nisam ja nigde ni rekao da ta žena nije u pravu, niti da treba plaćati ovakav prevoz, već da nema smisla da se žališ nekome ko na čistoću autobusa može uticati koliko i ja na politiku države.
Misliš da taj nesrećni kontrolor uživa što mora u tom istom smradu biti osam sati dnevno?
Znači, na njemu je da joj naplati kartu, ali nije na njemu da se potrudi da joj obezbedi adekvatnu uslugu za kupljenu kartu????
Mene bi da sam bio na njegovom mestu bila sramota da joj tražim kartu.
Ne zameram ja njemu ništa. Nije on kriv što radi svoj posao i što ga opšti javašluk u gradskom prevozu dovodi u nezgodnu situaciju. Samo, zar nije malo debilno da ne postoji sistem koji će doprineti da se ovakve situacije ne dešavaju?
Kako nema? Ako sečeš prljavim nožem kako možeš da očekuješ da ćeš dobiti novac za meso koje prodaješ? I uopšte ako ne pružaš adekvatnu uslugu kako možeš da tražiš od drugih da je plate kao da su je dobili?
možda nema smisla, ali on se našao tu u tom trenutku i traži naplatu za uslugu prevoza.
ja da sam na njegovom mestu zaobišla bi je.
ako ne uživa, neka menja posao. yebe mi se baš.
A ako je zaobiđe, onda nema svoju kvotu od nekih 400 'proknjiženih' karata na aparatu po smeni, i neće zaraditi platu.
Pa verovatno će i gledati kako da menja... ne misliš valjda da neko pravi dugogodišnju karijeru od takvog mizernog posla?

zaboravi.![]()
Nema potrebe, slobodno opleti ako misliš da si u pravu.![]()
Gde sam ja to i šta sam ja to njemu zamerio?Tako je. Na njemu je da radi svoj posao. Zato ih glupav narod i čereči, jer misli da su dužni i da peru autobuse, i da kucaju karte, i da toče gorivo ako nestane, i da popravljaju zaglavljene prozore...
I, malopre si mu zamerio, a sad kažeš da mu ne zameraš, i da radi svoj posao...
Mešaš malko babe i žabe.Samo što se nije žalila na prljav nož, već na bušne cipele... po treći put ponavljam. Iako sam đavoljoj već objasnio, tebi nisam.
Konkretno, da je rekla da mu ne da kartu jer nema propisnu legitimaciju, jer ne radi aparat, ili nešto što ima veze sa njegovim poslom, pa i nekako... razumeš?
nije bitno ko je u pravu... nisi se našao u toj situaciji i nema svrhe da raspravljamo o tome.
Onda je nemoj ni potezati sa mnom sledeći put.
koliko se sećam, ti si mene citirao.
čak sam rekla u odgovoru da mi je analogija nije bitna. imam svoj stav i ne moram ni sa kim da ukrštam koplja da bi dokazivala ko je u pravu.
i držaću ga se dokle god mogu i u praxi.