Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
solaris ima ona čudna sedišta,kao malo veća solo,za stokilaše,a dvoje nema teorije da sednu. Glupost. Mada,lepi su ovako...

Таква су бангава седишта и у шпанском трамвају. Просто ми дође непријатно да седим заједно са непознатим човеком, сувише смо близу. :)

jeli jesu to poceli da izigravaju konduktere vec?
danas je jedna stajala u busu svo vreme voznje nije mrdala
kaze mi drugarica da su poceli, do 10 uvece
ja sam cula da ce od septembra
e sad mi vise nista nije jasno koja je informacija tacna?

mislim sverc komerc :sad2: nema vise?

jeli jesu to poceli da izigravaju konduktere vec?
danas je jedna stajala u busu svo vreme voznje nije mrdala
kaze mi drugarica da su poceli, do 10 uvece
ja sam cula da ce od septembra
e sad mi vise nista nije jasno koja je informacija tacna?

mislim sverc komerc :sad2: nema vise?

Vidim ih u svakom 2.-3. tramvaju .. Nemaju oni realnog kapaciteta da stave konduktera u svako vozilo u Beogradu.
tako da, ako se ne zuris nigde, mozes da sacekas opusteno vozilo bez tih nakaza...

Таква су бангава седишта и у шпанском трамвају. Просто ми дође непријатно да седим заједно са непознатим човеком, сувише смо близу. :)

Usao sam u spanca pre neki dan i kad sam video kako su prljava sedista, nisam hteo ni da sednem. Je l' radi neka higijenicarka u tom GSB-u. Kod mene u kraju je okretnica Laste i vidim da cim stane neki autobus trci zena sa kofom i krpama da pere bus.

- - - - - - - - - -

Jutros javili na vestima da Mercedes preuzima Ikarbus. Tako0 da vise nece moci da se zale ovi sto ne vole domace autobuse.

@Metla na vestici
Da si ziva i zdrava, to je aktuelno jos od kad, samo kao sto neko rece, tesko ce to ici. :)
@elektrika
Zuti (valjda), pise solaris :D unutra bas prijatni.
Nisam siguran da je na 83 solaris sa onim cudnim sedistima, zato sto su ta vozila vec neko vreme na ulicama, a solarisovi su stigli bas skoro i svega 10 kom.

Usao sam u spanca pre neki dan i kad sam video kako su prljava sedista, nisam hteo ni da sednem. Je l' radi neka higijenicarka u tom GSB-u. Kod mene u kraju je okretnica Laste i vidim da cim stane neki autobus trci zena sa kofom i krpama da pere bus.

- - - - - - - - - -

Jutros javili na vestima da Mercedes preuzima Ikarbus. Tako0 da vise nece moci da se zale ovi sto ne vole domace autobuse.

Nije bas lako ocistiti sedista od smrdljivih, prostih, bezobraznih sugradjana. A ta ista lasta sto hvalis na 83 vozi tako ulepljena i umazana sedista da je strasno.

Lepo za Ikarbus, ako je istina.

Nije bas lako ocistiti sedista od smrdljivih, prostih, bezobraznih sugradjana. A ta ista lasta sto hvalis na 83 vozi tako ulepljena i umazana sedista da je strasno.

Lepo za Ikarbus, ako je istina.

Koliko sam video u Spancu su sva sedista umazana nekom crnom materijom. To mi ne lici na materiju koja vodi poreklo od sugradjana, vec od nekog podmazivanja ili ko zna cega.

Za Lastu sam lepo rekao na njihovoj okretnici - gde staju samo Lastini autobusi. Ja se sad nesto ne secam Laste na 83jci. Ali kako god to nije njihova okretnica.

Koliko sam video u Spancu su sva sedista umazana nekom crnom materijom. To mi ne lici na materiju koja vodi poreklo od sugradjana, vec od nekog podmazivanja ili ko zna cega.

Za Lastu sam lepo rekao na njihovoj okretnici - gde staju samo Lastini autobusi. Ja se sad nesto ne secam Laste na 83jci. Ali kako god to nije njihova okretnica.

Skoro svaka 83 ti je Lastina. :) Stavljaju sve one dabl buseve,pa kad se sjebu,stave ih meni za Obrenovac na 860.

Mislio je verovatno na odrzavanje autobusa koji saobracaju na prigradskim linijama.

E,sad,ne znam na koju je okretnicu mislio-ima na B.Brdu,za buseve koji idu za Barajevo,Meljak,Vranic,Draževac i V.Moštanicu,ili na terminus Šumice za ona gročanska sela,ili na Zemun.

^ Tako je, skoro sva vozila su lastina na 83.
@Tzar
Kakve veze ima gde im je okretnica? Svakako negde postoji.

Ja lepo navodim primer da na njihovoj okretnici cim stane bus trci zena sa kofom i ostalim da pere autobus. Sigurno nece na GSPovoj okretnici da Lasta angazuje svoje higijenicarke zbog jednog vozila.

A moram da izrazim sumnju da su sva vozila na 83ci Lastina, kad sam se ja vozio pre neki dan novim Solarisom na 83ci, koji sigurno nije Lastin.

Ja lepo navodim primer da na njihovoj okretnici cim stane bus trci zena sa kofom i ostalim da pere autobus. Sigurno nece na GSPovoj okretnici da Lasta angazuje svoje higijenicarke zbog jednog vozila.

A moram da izrazim sumnju da su sva vozila na 83ci Lastina, kad sam se ja vozio pre neki dan novim Solarisom na 83ci, koji sigurno nije Lastin.

Pa nije svaka,skoro svaka je Lastina. Ima i Solarisa,i onih žutih krševa...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back