E pa vidis, ja jesam dosledan. Ne igram po forumu igrice ovo-ono. Sve sto ovde pisem sam spreman da ponovim i uzivo, ako dodje do takvog slucaja. Cak, uzivo sam spreman da kazem mnogo vise i ostrije. Ovde je moja mirna, fina i uvek kulturna verzija.
A sa druge strane, odgovorno tvrdim da nisam idolopoklonik stranke za koju glasam. Imam primedbi vec odavno, ali je zbir dobrog osetno veci od zbira losih stvari. Slucaj jeste da sam ja privatno imao ideje oko nekih stvari koje grad sada sprovodi, tako da cu ja to svakako da podrzim, a desava se i da grad nesto preduzme, cega se ja nisam setio, a da mi se svidi.
Most, na koji se urla da je preskup, nije skup zbog traka za automobile ili pesake, skup je zbog konstrukcije za metro, u sredini - a koja nece da bude iskoriscena jos 5 godina. Bez toga - ovaj most bi se radio za pola para, garantujem. Mesto mosta je jedino moguce - osim ako ne zelimo da imamo most na sred plaze Ade ili preko Makisa... mozda tamo postoji neka fabrika vode?

Pa dok bi se to sve zaobislo - naidjemo na Ostruznicki most. A malo je nelogicno da izmedju Ostruznice i Gazele postoji samo Sava.
Grad bi mogao da resi veliki deo problema da prestane da dotira besplatan prevoz za svakog sa navrsenih 65 godina. Odokativnom procenom mi se cini da ovde ima bar 300 hiljada penzionera. To puta 12 meseci i markicom od 1100 dinara, kroz 110 kurs daje nekih 36 miliona evra. Godisnji minus GSPa je 150.
Ima jos primera gde grad ne mora, ali ipak radi.
- - - - - - - - - -
A krediti se uzimaju jer fali kategorija "kes".