Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
to sa bajsevima može ali samo tamo po levoj obali Save i Dunava,NBGD,Borča,Kotež itd.aj ti okreći vamo po Karaburmi,Zvezdari,tamo Banovom brdu i ostalim brdima,to može samo Lens Armstrong,na dopingu..

Fali parče od Ade HuLJe :) Može to da se sredi, umesto što organizuju Seljograd i slične bike akcije. A, uostalom problem je samo V. MIcka, al ako ideš do GSP-a garaža, tu može da se zaokrene, osim ako se ne koristi ebemliga zadnja stanica i okretnica buseva, što jeste napor, al može da se kroz Bandite štrase tu preseče. Fora jeste naći optimum :))

Ja vozim centrom grada, i am traffic tako zovu bajkeri oni koji voze ulicom :)
Na NBG ne idem nikad :)) Imam uspone i bilo bi mi smor da mi je sve dupe ravno kao u NS.
Bg ne može da ima biciklističke trake u centralnim zonama, ali zato može od V. Banje da se poveže očas posla i sredi do Dorćola, pa onda i Sajma (Ade)

Ne znam zasto uopste trebaju kontrolori u autobusima. Recimo u nekim drzavama ulazis na prednja vrata i placas na masinu koja se nalazi pored sofera. Ako neko ne plati i nece da izadje, autobus se ne pokrece. Pa ti vidi sta ce drugi putnici da kazu.

Ееееее... Али ко ће онда гласати за странку ако ти страначки ликови не добију посао... ?

Fali parče od Ade HuLJe :) Može to da se sredi, umesto što organizuju Seljograd i slične bike akcije. A, uostalom problem je samo V. MIcka, al ako ideš do GSP-a garaža, tu može da se zaokrene, osim ako se ne koristi ebemliga zadnja stanica i okretnica buseva, što jeste napor, al može da se kroz Bandite štrase tu preseče. Fora jeste naći optimum :))

Ja vozim centrom grada, i am traffic tako zovu bajkeri oni koji voze ulicom :)
Na NBG ne idem nikad :)) Imam uspone i bilo bi mi smor da mi je sve dupe ravno kao u NS.
Bg ne može da ima biciklističke trake u centralnim zonama, ali zato može od V. Banje da se poveže očas posla i sredi do Dorćola, pa onda i Sajma (Ade)

Jeste fali taj deo od Keja pa sve do Dorćola (25-og) znači ispod Pančevca onaj deo,to bi bilo extra da povežu ne znam šta se čeka više obzirom da se na Keju dole (Huji) dosta toga napravilo,ima kafića,restorana,terena na pesku sa reflektorima,sprava za vežbanje itd.
Ali problem je recimo ako hoćeš sa Karaburme da ideš na Zvezdaru gore,prvo Pere Ćetkovića tamo pored crkvice je pakao koliko je strmo,pa ka Ćalijama od zadnje gore isto,a tek kod Ingeta gore kad se stigne ne vredi ni trošiti reči,jedino preko Bogoslovije pa na Severac al to je isto sve uzbrdo,doduše nešto blaže al jedno 1,5 km ako nema...nije preporučljivo po ovim vrućinama u takvim uslovima ići tako na posao ili na neki razgovor ili na tako nešto,izgledao bi ko da si trčao maraton ...

Poslednja izmena:
http://www.kurir-info.rs/gotovo-sa-...ontrolora-i-karte-za-presedanje-clanak-858659

nema više šverca u prevozu belogradjani... xe xe xe
GOTOVO SA ŠVERCOM: U prevozu 500 kontrolora i karte za presedanje!
BEOGRAD, 16:53, 24.06.2013.Autor: Agencija TANJUG

Pošalji e-mail
Odštampaj tekst
Do 15. jula taj broj će se sukcesivno uvećavati do planiranih 700 kontrolora, što znaci da će sva vozila koja učestvuju u javnom prevozu biti pokrivena kontrolorima

BEOGRAD - U vozilima javnog gradskog prevoza danas je bilo 500 kontrolora, od kojih je njih oko 250 angažovao Grad Beograd.

Do 15. jula taj broj će se sukcesivno uvećavati do planiranih 700 kontrolora, što znaci da će sva vozila koja učestvuju u javnom prevozu biti pokrivena kontrolorima, rečeno je u GSP.

Kontrola karata obavlja se shodno Odluci o linijskom prevozu, prema kojoj svi putnici moraju imati ispravnu, odnosno očitanu kartu, navodi se u pisanom odgovoru GSP.

Od danas se na 2.000 prodajnih mesta može kupiti i nova vremenska (presedačka) karta koja košta 100 dinara.

А свака наредна вест ће бити претучен контролор ГСП-а.

Данас нисам видела ни једног контролора, чак ни на њиховим жижним тачкама - Рузвелтова и Деспота Стефана.

Да им се није шта десило?

Nemoj da slutis nesrecu dragim nam kontrolorima.:D Budi primerna gradjanka, koja uredno placa svaku voznju.:) Pitaj ih kako su, da li kasni plata, jel tesko..... znas.... small talk. Nije tesko biti fin!:mrgreen:

Зашто ???

Да ли је нормално да се возиш, а не платиш карту ???

Уђеш у пекару, УЗМЕШ бурек
и не платиш???
уђеш у радњу, УЗМЕШ пиво
и не платиш???

....

:dontunderstand:

Nije to, nego kvalitet usluge nije na zadovoljavajucem nivou u odnosu na cenu karte. Pola autobusa nema klima uredjaje, ne postuju se pravila o kapacitetu vozila,(uvek je guzva), sedista su blagi uzas, uglavnom naletis na zalepljenu zvaku. Ukratko, preskupi su za to sto nude!

Nije to, nego kvalitet usluge nije na zadovoljavajucem nivou u odnosu na cenu karte. Pola autobusa nema klima uredjaje, ne postuju se pravila o kapacitetu vozila,(uvek je guzva), sedista su blagi uzas, uglavnom naletis na zalepljenu zvaku. Ukratko, preskupi su za to sto nude!

Ако ти не одговара квалитет јавног превоза
користи индивидуални ....
Купи бицкл0, скутер, ауто .... Па се возај до миле воље ....

КВАЛИТЕТНО !!!

Nije mi jasno čemu ova akcija sada u sred leta kada svi Beograđani odlaze kućama, deca ne idu u škole, nema studenata dakle samo mučen narod koji radi za siću se voza autobusima. Koga uopšte nameravaju da sateruju za karte?

Покрени иницијативу код одборника партије за који си гласала
да заузму СТАВ
и поставе питање у граЦкој СкупЋини да се укине надокнада за коришћење возила јавног граЦког саобраћаја ---
Бар толико би Ђики могао да учини за беогрЏане ...

Ako bi se nesto u Beogradu promenilo na izborima, pa ako bi dosla nekakva teoretska kombinacija SNS, DSS, SRS, SPS - koja bi nastavila sa busplusom - potpuno sam uveren kako bi simpatizeri pomenutih poceli da iznalaze pozitivne osobine pomenutog sistema.

Posto prevoz postoji, mora da bude placen. Mogu da podrzim i privatizovanje gradskog prevoza. Grad bi svakako imao na sta da utrosi tih oko 100 miliona evra dotacije godisnje.

- - - - - - - - - -

А ти си београЏанин ???

Одакле су ти мама, тата ???
Кад су се доселили ???

Ебте ...

:roll:

Njihova opstina rodjenja: Stari grad. Pogledom na kartu mozes lako da utvrdis da je to centralna gradska opstina. Ja nisam rodjen na Starom gradu, jer je to bilo vec modernije vreme pa se nije poradjalo po kucama nego u porodilistu.
Da ti odmah odgovorim posto ces da me pitas - i roditelji roditelja su rodjeni u Beogradu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back