Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Отпор 100ко :))) Уопште не осуђујем, поготову ако је у питању форумашица Сунчаја.
Чини ми се да никад превоз није био гори. Нема то везе са временским условима.
Нека реше они интерно неспоразуме између Града и Републике, боли ђака првака задњица шта имају Икарбус и Ђидо да реше, њему зебу ноге на -10 на станици.
Ко је чекао ових дана краће од пола сата аутобус и успео да уђе у распале канте, које су одједном довукли на улице, имао је среће.

gne1-1.gif

ovo je samo jedna od uvreda za gradjane koji placaju prevoz!
pa,placajte i dalje.ja odbijam,dokle god su uslovi prevoza nedostojni ljudskog roda!
a posto se vozim free,onda nek me prevoze i u ovakvim vozilima....samo me zanima,jel se kroz ovu rupu izlazi el ulazi?:zelenko2:

slusam radio studio b gde se emituje `radio slobodna evropa`,pa posto mi jedan meni drag clan/moderator odgovori nesto u vezi te slobodne evrope....molim ga da mi konkretno/kratko odgovori na pitanje ako zna,a verujem da zna-ciji je studioB?

a gde ima tako praznih autobusa? :lol:

a posle se ljudi zale da je guzva ... lazu dusmani..samo da napakoste tako uglednoj firmi... gsp-u .....a lepo se vidi..prazno..mesta za sedenje koliko hoces :lol:
:mrgreen:

da se ja pitam proverio bih da li imaju kartu ovi sto se voze :rotf:

Pa to je 65-tica. Ne pise na kojoj je deonici. Ali od groblja tamo kad krene je prilicno prazno, za razliku od 74-ke i 75-tice gde se lome rebra. A i kad ide od grada nije nesto preterana guzva, jer ima mnogo drugih autobusa, a oni koji idu do groblja svakako nece 65-ticom pa da sipce uzbrdo.

A baš me zanima jel šofer to video? Jel možda neko od ovih "snimača" njemu skrenuo pažnju na to. Ja bih prvo njemu to rekla.

Bas procitah vest u kuriru. A vrhunac je da su podneli prijavu policiji jer sumnjaju da su to putnici skinuli. Ko ce od putnika da se zayebava, da kleci na prljavom podu i da nosi sa sobom komplet alata da odvrce srafove, matice ili cime je vec to pricvrsceno za pod.
U nekima uopšte ne mora da se kleči i nosi alat da bi se nešto odšrafilo, jer šrafova ni nema

Poslednja izmena:
Prica mi drugar sinoc scenu u busu. Neka guzva na prvim vratima i odjednom cuje kako neka devojka vice - mene si nasao da vacaris i pocne da bije nekog lika, levi, desni krose. Lik nekako pobegne napolje, a ona za njim. Nastavi da ga udara, nabode ga kolenom, ubi lika od batina. Ja sad nesto razmisljam to ili je bila sunchaya ili se ova druga vracala nervozna iz mupa.

Svaka cast devojci, ko god da je! Trebala je jos da ga bije!!!!

Pa to je 65-tica. Ne pise na kojoj je deonici. Ali od groblja tamo kad krene je prilicno prazno, za razliku od 74-ke i 75-tice gde se lome rebra. A i kad ide od grada nije nesto preterana guzva, jer ima mnogo drugih autobusa, a oni koji idu do groblja svakako nece 65-ticom pa da sipce uzbrdo.

Joooojjjj 65-ica je jedna od najlosijih linija. Ja ne znam da li ovi u gsp-u nisu obavesteni ili sta se desava ali cisto radi objasnjenja 65-ica na Zvezdari prolazi pored osnovne skole, 4 srednje i jedne vise skole, kao i pored kompleksa studentskih domova Patris i sve to u nekih 4-5 stanica. Na ovoj liniji je loooodilo! U spicu kada krenem kuci nema sanse da udjem jer klinci tada idu u skolu popodne, uvece je cekam po 10-12 stanica a kad dodje ne moze niko ni da udje ni da izadje iz busa. Haos totalni!
Ovde na snimku je verovatno 3. ili 4. autobus za redom jer na ovoj liniji se redovno prave vozici.

Prica mi drugar sinoc scenu u busu. Neka guzva na prvim vratima i odjednom cuje kako neka devojka vice - mene si nasao da vacaris i pocne da bije nekog lika, levi, desni krose. Lik nekako pobegne napolje, a ona za njim. Nastavi da ga udara, nabode ga kolenom, ubi lika od batina. Ja sad nesto razmisljam to ili je bila sunchaya ili se ova druga vracala nervozna iz mupa.
Nisam videla ovaj post dok ga forumaš iznad nije citirao. Kad pomenu... Ja sam prošle godine imala situaciju kad šofer otvara, ja da uđem na prednja a NA SAMIM VRATIMA stoji lik, raskopčao rajfešlus i đokica mu talasa
5184-1.gif

Ušla sam u autobus a onda njega šutnula napolje i rekla mu da ide kod mame da joj ga pokazuje. Ono što je bilo interesantno a opet, neverovatno ( tako su rekli) ni šofer a ni dve devojke koje su sedele na prvom sedištu nisu provalile to. Ili im se to možda svidelo

Joooojjjj 65-ica je jedna od najlosijih linija. Ja ne znam da li ovi u gsp-u nisu obavesteni ili sta se desava ali cisto radi objasnjenja 65-ica na Zvezdari prolazi pored osnovne skole, 4 srednje i jedne vise skole, kao i pored kompleksa studentskih domova Patris i sve to u nekih 4-5 stanica. Na ovoj liniji je loooodilo! U spicu kada krenem kuci nema sanse da udjem jer klinci tada idu u skolu popodne, uvece je cekam po 10-12 stanica a kad dodje ne moze niko ni da udje ni da izadje iz busa. Haos totalni!
Ovde na snimku je verovatno 3. ili 4. autobus za redom jer na ovoj liniji se redovno prave vozici.

Samo da kazem da se nikada nisam vozio 65-ticom na nasoj strani. Ne ide mojim putem. Izadjem kad predje most. Na NBg strani nije tako strasno.

slusam radio studio b gde se emituje `radio slobodna evropa`,pa posto mi jedan meni drag clan/moderator odgovori nesto u vezi te slobodne evrope....molim ga da mi konkretno/kratko odgovori na pitanje ako zna,a verujem da zna-ciji je studioB?

Trenutno je gradski, kao sto je i rts republicki - sto znaci da reklamiraju vlast. Ako ne gnjave mnogo sa time, to znaci da su dobri. Ako gnjave, onda ne valjaju. Smatram da je sadasnji Studio B mnogo bolji nego RTS 90tih, a moguce i od sadasnjeg.

Nisam videla ovaj post dok ga forumaš iznad nije citirao. Kad pomenu... Ja sam prošle godine imala situaciju kad šofer otvara, ja da uđem na prednja a NA SAMIM VRATIMA stoji lik, raskopčao rajfešlus i đokica mu talasa
5184-1.gif

Ušla sam u autobus a onda njega šutnula napolje i rekla mu da ide kod mame da joj ga pokazuje. Ono što je bilo interesantno a opet, neverovatno ( tako su rekli) ni šofer a ni dve devojke koje su sedele na prvom sedištu nisu provalile to. Ili im se to možda svidelo

sta je suncaji milo to joj se i snilo :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back