ccaterpillar
Legenda
- Poruka
- 56.059
Ja se nikada nisam svercovao. Takodje, nikada nisam, niti cu glasati za Djilasa. Tako da ti ta racunica nije bas ispravna.
Знаш, ми Срби уопште немамо развијену колективну свест, све нам почива на ситносопственичким, често ситнолоповским интересима. Очигледно је да на нивоу Београда јако мало људи ово место доживљава као свој град у правом смислу те речи. Зато је и могуће да буде изабран градоначелник чији БУС плус нико не може да смисли. А људи немају свест да превоз не може да функционише ако се не плаћа, изгледа да већина мисли да добре виле финансирају ГСП и да аутобуси иду на воду и да се не троше..
Треба мало бити поштен према себи, не може нам никад кренути набоље са логиком бесловесне масе.
Како ствари стоје данас, можда ће много тога морати да се ради од почетка, од темеља, јер смо много тога заборавили, нпр. можда треба укинути градски превоз кога већина не плаћа, а 90% подржава шверцере, па нека се људи сами сналазе, ја не знам да негде у свету има да се возиш а да не платиш.

tacnije, da je bahati korisnik gsp-a inostranog drzavljanstva kupio kartu sto radi svako ko se nadje u stranoj zemlji. osnovna kultura to nalaze.