Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mesecne ne moramo ako ih sami kupujemo. Samo ako firme uplacuju onda mora jednom. Valjda je to neka procedura da bi se pokazalo da covek ucestvuje u procesu.

To je nebuloza i amaterizam. Vec sam pisao kako su mog drugara izbacili sa koferima iz busa. Coveku firma placa markicu. Otisao je na odmor 31. jula i vratio se posle 15 dana. I markica nije htela da se validira u busu iako je placena. Onda naidje na punkt i izbace ga sa koferima napolje. Onda je pukao pare na taksi, a pola sata posle toga markica se normalno validirala. Da smo u normalnoj drzavi sad bi trebao da ih tuzi da mu plate troskove taksija i odstetu za pretrpljeni bol i ponizenje.

Nema potrebe, jer na njima piše od kad do kad važe.

Dnevne karte, karte koje vaze 7, 15, 30 dana bi trebale da se validiraju jer one imaju rok vazenja. Ali bi trebale biti i skuplje od mesecnih, polumesecnih jer se pretpostavlja da ako sam jednu takvu danas kupio mogu da pocnem da je koristim onda kada mi zatreba.
Sa druge strane, polumesecne karte bi trebale biti duplo jeftinije od mesecnih jer se one izdaju za pola meseca (od ... do ...), a ne kao sada da se na njima zaradjuje ekstra profit jer su kraceg vazenja.

To je nebuloza i amaterizam. Vec sam pisao kako su mog drugara izbacili sa koferima iz busa. Coveku firma placa markicu. Otisao je na odmor 31. jula i vratio se posle 15 dana. I markica nije htela da se validira u busu iako je placena. Onda naidje na punkt i izbace ga sa koferima napolje. Onda je pukao pare na taksi, a pola sata posle toga markica se normalno validirala. Da smo u normalnoj drzavi sad bi trebao da ih tuzi da mu plate troskove taksija i odstetu za pretrpljeni bol i ponizenje.

Nije sistem pogresan ili pokvaren... nego treba mozda malo da se podesi, a publika koja to sprovodi... nije uvek odgovarajuca.

Na obe strane Brankovog mosta. Ujutru kod Hajata, popodne kod Pop Lukine.

Ekipe po 20 i više, zaustavljaju autobuski saobraćaj, gomilaju autobuse ali ne propuštaju ni jedan, revnosno kontrolišu. I bez preterivanja, kao SS trupe po jedan ili dva muškarca na svaka vrata stanu i ne daju ni tamo ni vamo, a spremne s mašinkama busplusice kontrolišu, svaka na jedna vrata uđe. :lol:

Ovo ni GSB nije radio nikada ovako. A privatnici rešili da uteraju pare od "nesavesnih građana". Ja kažem, malo morgen. :mrgreen:

Bojkot, da probamo? Ovo sto rade je vredjanje dostojanstva. Danas mi kontrolisu kartu i tvrde da nisam ponistio(onako pobedonosno), i dodje mi da joj samar odvalim jer sam pre toga uredno overio papirnu kartu. Nista izvini, oprosti, samo se okrenula i kaze u redu je????

Poslednja izmena:
Moze da se primeni jedan sistem, ja ga trenutno koristim jer nisam uplatio za ovaj mesec, moram novu povlasticu da vadim.
Uglavnom kada idem na posao sa N.BG sidjem kod Hajata i cekam 95, autobus jako cesto ide i sa njim se vozim dve stanice do zelenjaka.
Isti je sistem i za povratak kuci. :)

...

15318.jpg

Moze da se primeni jedan sistem, ja ga trenutno koristim jer nisam uplatio za ovaj mesec, moram novu povlasticu da vadim.
Uglavnom kada idem na posao sa N.BG sidjem kod Hajata i cekam 95, autobus jako cesto ide i sa njim se vozim dve stanice do zelenjaka.
Isti je sistem i za povratak kuci. :)

:ok: :super: Aha, ima stvarno dosta ljudi tu na stanici. Većina "švrecera" je provalila tu foru. I tu je zato jutrom malo gužva. :lol:

Obezbeđen je ultra-gospodski elektronski supersonični metod plaćanja skupih karata. Obezbeđena je i kontrola karata gradskog saobraćaja po uzoru na najefikasnije vojne trupe.
Sve to Beograđani zaslužuju, međutim, zaboravljena je prva pretpostavka : da Beograđani svetski zarađuju, primaju svetske plate, pa tek onda ono prvo.

Kod nas sve kontra.

Na obe strane Brankovog mosta. Ujutru kod Hajata, popodne kod Pop Lukine.

Ekipe po 20 i više, zaustavljaju autobuski saobraćaj, gomilaju autobuse ali ne propuštaju ni jedan, revnosno kontrolišu. I bez preterivanja, kao SS trupe po jedan ili dva muškarca na svaka vrata stanu i ne daju ni tamo ni vamo, a spremne s mašinkama busplusice kontrolišu, svaka na jedna vrata uđe. :lol:

Ovo ni GSB nije radio nikada ovako. A privatnici rešili da uteraju pare od "nesavesnih građana". Ja kažem, malo morgen. :mrgreen:

Шта те боле бриге ако уредно плаћаш коришћење градских аутобуса...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back