7of9
Veoma poznat
- Poruka
- 13.190
Шта те боле бриге ако уредно плаћаш коришћење градских аутобуса...
Ko kaže da uredno plaćam ?

Doduše imam urednu karticu ali je ne koristim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Шта те боле бриге ако уредно плаћаш коришћење градских аутобуса...

Na obe strane Brankovog mosta. Ujutru kod Hajata, popodne kod Pop Lukine.
Ekipe po 20 i više, zaustavljaju autobuski saobraćaj, gomilaju autobuse ali ne propuštaju ni jedan, revnosno kontrolišu. I bez preterivanja, kao SS trupe po jedan ili dva muškarca na svaka vrata stanu i ne daju ni tamo ni vamo, a spremne s mašinkama busplusice kontrolišu, svaka na jedna vrata uđe.
Ovo ni GSB nije radio nikada ovako. A privatnici rešili da uteraju pare od "nesavesnih građana". Ja kažem, malo morgen.

Ko kaže da uredno plaćam ?

Boga mi - bojkot ! Nije mi žao da iz inata prepešačim jednu stanicu.
И хвалиш се тиме?
Па онда нека те хватају сваки пут, и нека ти наплаћују казне. Такви као ти и немају морално право да штрајкују против бус плуса.

Samo gledam dokle je došlo. Al ja ko pravi "partizan", još uvek dobijam bitke.
 Samo gledam dokle je došlo. Al ja ko pravi "partizan", još uvek dobijam bitke.  Još mi je sada draže što znam da ne zakidam gradu već bizMismenima.
 Još mi je sada draže što znam da ne zakidam gradu već bizMismenima.  I gle, nije mi neprijatno.
 I gle, nije mi neprijatno. 
 ) i ubodu klimatizovani autobus i bolji smo od Delhija...
 ) i ubodu klimatizovani autobus i bolji smo od Delhija...Ovde uglavnom vecina koja raspravlja o GSP se ni ne vozi istim svaki dan.
Po neki put se voze po centru van spica (ne samo Tab) i ubodu klimatizovani autobus i bolji smo od Delhija...
Bravo, pa za nas je jedan Lil metropola...

Ovde uglavnom vecina koja raspravlja o GSP se ni ne vozi istim svaki dan.
Po neki put se voze po centru van spica (ne samo Tab) i ubodu klimatizovani autobus i bolji smo od Delhija...
Bravo, pa za nas je jedan Lil metropola...
 samo sto cesto po centru idem peske a vozim se po sirem centru..
 samo sto cesto po centru idem peske a vozim se po sirem centru..И хвалиш се тиме?
Па онда нека те хватају сваки пут, и нека ти наплаћују казне. Такви као ти и немају морално право да штрајкују против бус плуса.
Poskupljenje se neće odnositi na nezaposlene, studente, srednjoškolce i penzionere.

"Sreća moja" pa sam "nezaposlena" pa ću na pos'o i dalje po staroj ceni

Povecanje cena
http://www.kurir-info.rs/poskupljuje-prevoz-u-beogradu-clanak-400476
zaposleni će dopunu personalizovane kartice u gradskom prevozu umesto 2.680 plaćati 3.220 dinara.
Istovremeno, pojedinačna vožnja u prvoj zoni koštaće 75 dinara (sada 60), a u drugoj zoni 115 umesto 95 dinara.
Karta kupljena kod vozača poskupeće sa 145 na 120 dinara
Poskupljenje se neće odnositi na nezaposlene, studente, srednjoškolce i penzionere.
Poslednja korekcija cene prevoza bila je 1. januara 2011. godine. Početkom prošle godine gorivo je koštalo 105 dinara po litru, od tada je poskupelo 66 odsto, što je funkcionisanje GSP-a dovelo na rub održivosti.
Pazite ovu matematiku iz direkcije. Gorivo poskupelo sa 105 na 150, sto je 42% za sve koji su isli u skolu, a za njih je to 66 odsto. Kad takvi odredjuju cene onda vam je jasno koliko je sati.

Posto vec radimo neprijavljeni mogli bi i na crno da se prevozimo,zar ne?
Ta sam...samo sto cesto po centru idem peske a vozim se po sirem centru..
i znass onu pesmu..moje selo lepse od Pariza.pa tako i moj Beograd..nema lepseg na svetu.
sa sve onim sto ga cini takvim u sta spada i gsp....