Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na obe strane Brankovog mosta. Ujutru kod Hajata, popodne kod Pop Lukine.

Ekipe po 20 i više, zaustavljaju autobuski saobraćaj, gomilaju autobuse ali ne propuštaju ni jedan, revnosno kontrolišu. I bez preterivanja, kao SS trupe po jedan ili dva muškarca na svaka vrata stanu i ne daju ni tamo ni vamo, a spremne s mašinkama busplusice kontrolišu, svaka na jedna vrata uđe. :lol:

Ovo ni GSB nije radio nikada ovako. A privatnici rešili da uteraju pare od "nesavesnih građana". Ja kažem, malo morgen. :mrgreen:
:zcepanje::zcepanje::zcepanje:
Ziveo Djilas,samo da pravi mostove i uvodi jos bolje sisteme bus-plus :zcepanje:

1416-Marko-Djokovic-2.jpg

Evo Djiki vec priprema nove radosti :zcepanje:

И хвалиш се тиме?

Па онда нека те хватају сваки пут, и нека ти наплаћују казне. Такви као ти и немају морално право да штрајкују против бус плуса.

:)

Zbog mene i sličnih su osnovane ovakve SS-trupe :lol: Samo gledam dokle je došlo. Al ja ko pravi "partizan", još uvek dobijam bitke. :) Još mi je sada draže što znam da ne zakidam gradu već bizMismenima. :lol: I gle, nije mi neprijatno. :per:

avalskim putem do tresnje/koviona ako idem lastom,moram da biram zonu i placam 175dinara..ista trasa,.gsp na liniji 408 cak do ralje nema zona,znaci 60din
sta pesnik zeli reci...lastom sam udarila sverc,a gsp sam uredno platila pre-paid bus plusom.znaci,neka pristojna cena karte,shodno prevoznom sredstvu a i nasim prihodima-i svi ce placati
no problema,kaze italijano

Ovde uglavnom vecina koja raspravlja o GSP se ni ne vozi istim svaki dan.
Po neki put se voze po centru van spica (ne samo Tab :) ) i ubodu klimatizovani autobus i bolji smo od Delhija...
Bravo, pa za nas je jedan Lil metropola...

Ta sam...:D samo sto cesto po centru idem peske a vozim se po sirem centru..
i znass onu pesmu..moje selo lepse od Pariza.pa tako i moj Beograd..nema lepseg na svetu.
sa sve onim sto ga cini takvim u sta spada i gsp....

И хвалиш се тиме?

Па онда нека те хватају сваки пут, и нека ти наплаћују казне. Такви као ти и немају морално право да штрајкују против бус плуса.

To i ja kazem! Nego ljudi,da vas pitam:Kakva je sad to linija 493,danas videh neki crveni autobus na sprat,kao one petnaestice sa ogromnim brojem linije,ali ne pise gde ide???

Linija 493 - Beograd - Mali Požarevac - Mladenovac (Autoputem). To odavno postoji, prigradsko-međugradske linije su numerisane, samo ovi naši bolidi iz Direkcije za javni prevoz ih nikada nisu obeležili, ni na stajalištima, ni na mapama.

Poslednja izmena:
Povecanje cena

http://www.kurir-info.rs/poskupljuje-prevoz-u-beogradu-clanak-400476

zaposleni će dopunu personalizovane kartice u gradskom prevozu umesto 2.680 plaćati 3.220 dinara.

Istovremeno, pojedinačna vožnja u prvoj zoni koštaće 75 dinara (sada 60), a u drugoj zoni 115 umesto 95 dinara.
Karta kupljena kod vozača poskupeće sa 145 na 120 dinara
Poskupljenje se neće odnositi na nezaposlene, studente, srednjoškolce i penzionere.

Poslednja korekcija cene prevoza bila je 1. januara 2011. godine. Početkom prošle godine gorivo je koštalo 105 dinara po litru, od tada je poskupelo 66 odsto, što je funkcionisanje GSP-a dovelo na rub održivosti.

Pazite ovu matematiku iz direkcije. Gorivo poskupelo sa 105 na 150, sto je 42% za sve koji su isli u skolu, a za njih je to 66 odsto. Kad takvi odredjuju cene onda vam je jasno koliko je sati.

Povecanje cena

http://www.kurir-info.rs/poskupljuje-prevoz-u-beogradu-clanak-400476

zaposleni će dopunu personalizovane kartice u gradskom prevozu umesto 2.680 plaćati 3.220 dinara.

Istovremeno, pojedinačna vožnja u prvoj zoni koštaće 75 dinara (sada 60), a u drugoj zoni 115 umesto 95 dinara.
Karta kupljena kod vozača poskupeće sa 145 na 120 dinara
Poskupljenje se neće odnositi na nezaposlene, studente, srednjoškolce i penzionere.

Poslednja korekcija cene prevoza bila je 1. januara 2011. godine. Početkom prošle godine gorivo je koštalo 105 dinara po litru, od tada je poskupelo 66 odsto, što je funkcionisanje GSP-a dovelo na rub održivosti.

Pazite ovu matematiku iz direkcije. Gorivo poskupelo sa 105 na 150, sto je 42% za sve koji su isli u skolu, a za njih je to 66 odsto. Kad takvi odredjuju cene onda vam je jasno koliko je sati.

svi kopiraju vest, a ne znam da li je ko primetio ...? koja je to fora?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back