- Poruka
- 49.959
Sta ti znaci ovo boldovano?
Znaci:
sve dok bude dovoljno divljaka voljnih da unistavaju sve zivo, menjacemo autobuse kao na pokretnoj traci
Inace, Beograd, na svojih 39 brda i brezuljaka uopste nije pozeljan teren za voznju autobusa. Verujem da kvacila crkavaju prilicno brzo.

pri tom , šofer koči svaki čas i to tako, da svi padaju na nos..mssmm..treba ih slati ponovo na obuq!
 pri tom , šofer koči svaki čas i to tako, da svi padaju na nos..mssmm..treba ih slati ponovo na obuq! valjda i ja koristim isti taj gsp... ali meni se nije desilo nesto u tom stilu. Bilo je po koji put malo ostrije voznje, ali svi putnici su ostali na svojim nogama. A bio sam i u 23, vise puta.
 valjda i ja koristim isti taj gsp... ali meni se nije desilo nesto u tom stilu. Bilo je po koji put malo ostrije voznje, ali svi putnici su ostali na svojim nogama. A bio sam i u 23, vise puta. 

Neki ovde ne razumeju da ja mnogo radije glasam za Djilasovu stranku, nekoga ko radi, nego za Tadicevu, gde smo culi mnogo vise price nego videli akcije. A to, sto je to ista stranka... pa eto, desava se.
 Neki ovde ne razumeju da ja mnogo radije glasam za Djilasovu stranku, nekoga ko radi, nego za Tadicevu, gde smo culi mnogo vise price nego videli akcije. A to, sto je to ista stranka... pa eto, desava se.