Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kakvu opomenu?

ukor kontrolora bus plusa? :D

ako ti bidneš TAJ koji naplatjuje kazne..eo ja se prijavljujem ..pu, prrrvaa ! :zper::mrgreen:

Inače..23.jka će me sahraniti definitivno! Jutarnja vožnja ( do 9h) prevazilazi svaku moru..:sad2:!
običan bus šalju na svakih 15 min. a putnika 2 miliona :( pri tom , šofer koči svaki čas i to tako, da svi padaju na nos..mssmm..treba ih slati ponovo na obuq!

ako ti bidneš TAJ koji naplatjuje kazne..eo ja se prijavljujem ..pu, prrrvaa ! :zper::mrgreen:

Inače..23.jka će me sahraniti definitivno! Jutarnja vožnja ( do 9h) prevazilazi svaku moru..:sad2:!
običan bus šalju na svakih 15 min. a putnika 2 miliona :( pri tom , šofer koči svaki čas i to tako, da svi padaju na nos..mssmm..treba ih slati ponovo na obuq!

:think: valjda i ja koristim isti taj gsp... ali meni se nije desilo nesto u tom stilu. Bilo je po koji put malo ostrije voznje, ali svi putnici su ostali na svojim nogama. A bio sam i u 23, vise puta.

A kako treba da se posmatra? Kao firma koja je bila u dubiozi sa 4,5 milijardi dinara duga? Secamo li se toga? Jel smo culi da sada duguju samo 1 milijardu? Ocekujes da drzavna firma u minusu ulaze u bilo sta?

Taj 'kapitalisticki profit' upravo i sluzi da gsp mozda sam sebi od sopstvenih para nabavi jos vozila, a ne da uzima kredite. Hocemo li 2000 vozila? Hocemo li da budu u odlicnom stanju? Sa ovakvom publikom to bi znacilo da na 5 godina moraju da se menjaju, znaci 400 godisnje. Koliko je to para?
Imamo li jos vozaca koji su voljni da sa platama koje gsp daje voze? Na tih jedno 700-800 vozila vise dodje bar 1000 vozaca, ako ja dobro razumem? Imamo li toliko ljudi?
Imamo li toliko para?
Mozda je sve to preskupo? Da, moguce da jeste, ali elegancija je uvek kostala. Ne moze da se zivi kao u 'Seks i grad', a da se placa malo. Ili ili.

O kojoj "eleganciji" je reč? Nama treba kvalitetan efikasan prevoz, koji će povezivati sve delove grada, po ceni prihvatljivoj za većinu stanovnika.
Čemu služi Bus plus? Da se ugradi u cenu prevoza i bez ulaganja i ikakve potrebe i zgrne pare.
Kako je moguće da komunalna policija bude u službi privatnika?

ja sam stara svercerka,i uredno sam kupila plastikaner,i dopunila ga sa jednu crvenu...u pocetku,to mi se dopalo,i uredno se `kucah`...em sto ne vidim nikako poboljsanje prevoza,em me ovde na vorumu neki svojim tvrdokornim a nerealnim postovima (pitam se koja im je svrha?) izludjuju...tako da se zahvaljujuci ovde jednoj osobi slatko izvozih celo pre podne i to za dzabaka!
ponosno to kazem

Poslednja izmena:
Pa zvanično to što izda kontrolor se ne naziva "kazna", već "opomena", jer kazne može da napiše samo sud.

to je ovo drugo..doplatna karta...

zato sam zbunjen terminologijom, mislim da ni oni ne znaju sta su ubacili u pravilnik jer ako mu das podatke on ti nece dati opomenu vec doplatnu kartu i onda neces imati potrebe da izadjes.

ja sam stara svercerka,i uredno sam kupila plastikaner,i dopunila ga sa jednu crvenu...u pocetku,to mi se dopalo,i uredno se `kucah`...em sto ne vidim nikako poboljsanje prevoza,em me ovde na vorumu neki svojim tvrdokornim a nerealnim postovima (pitam se koja im je svrha?) izludjuju...tako da se zahvaljujuci ovde jednoj osobi slatko izvozih celo pre podne i to za dzabaka!
ponosno to kazem

Pa normalno da ne vidis nikakvo poboljsanje kad ga i nema.

ponosno to kazem

TAAKO JE DRUGARICE I TREBA DA BUDES PONOSNA
STOOP LOPOVIMA

O kojoj "eleganciji" je reč? Nama treba kvalitetan efikasan prevoz, koji će povezivati sve delove grada, po ceni prihvatljivoj za većinu stanovnika.
Čemu služi Bus plus? Da se ugradi u cenu prevoza i bez ulaganja i ikakve potrebe i zgrne pare.
Kako je moguće da komunalna policija bude u službi privatnika?

Za nase uslove 'elegancija' bi oznacavala otprilike da svi sede i najvise jos toliko da stoji - da niko nikome nije 'u petercu'.

Ja placam 2680, a u Becu mesecna 19 evra. To nije malo, to je previse. Treba smanjiti broj glodara i lopova, pa ce biti bolje i cene nize.

Ja cu uvek da podrzim smanjenje birokratije. Nesto o tom smislu je vec radjeno pre par godina u gsp, ako se dobro secam. Nisu plate ono sto je najveci trosak gsp-a. Mozda bi moglo da se poradi na nacinima kupovine nafte za autobuse, uveren sam da bi neki procenat mogao tu da se ustedi.

U Beču je 45€ mesečna, ali ima free bicikle koje možete preuzeti kod vaše kuće i ostaviti na bilo kom terminalu u gradu http://www.citybikewien.at/ i to besplatno :)

969_FahrradWien1.jpg

"Rupe” u Busplusu: Zamenom vozača nestaju podaci
N. V. B. | 10. avgust 2012. 22:07 | Komentara: 38

Ako se vozači u autobusima zamene tokom vožnje i samim tim zamene i njihove identifikacione kartice, nestaju podaci o validiranim kartama putnika

http://www.novosti.rs/vesti/beograd.74.html:392358-Rupe-u-Busplusu-Zamenom-vozaca-nestaju-podaci

:think: valjda i ja koristim isti taj gsp... ali meni se nije desilo nesto u tom stilu. Bilo je po koji put malo ostrije voznje, ali svi putnici su ostali na svojim nogama. A bio sam i u 23, vise puta.

Ti bre živiš u nekioj zemlji snova? :think:
Ili te Đilas smestio u neki "rezervat" :lol:
Kod tebe cvrkuću (još malo pa izumrli) vrapci, šoferi voze za medalju, itd,itd..................

• Podržavam
Reactions: Tol
Ti bre živiš u nekioj zemlji snova? :think:
Ili te Đilas smestio u neki "rezervat" :lol:
Kod tebe cvrkuću (još malo pa izumrli) vrapci, šoferi voze za medalju, itd,itd..................

Ja sam vrapce vise puta video na obali, po zbunju tamo... Doduse video sam ih i u Tempu na Vilinim vodama i u Idei u Omladinskih brigada, ali to nema veze :mrgreen: Imam i slike, cisto da ne pomislite da pricam viceve.
U rezervatima obicno nema interneta :whistling: Neki ovde ne razumeju da ja mnogo radije glasam za Djilasovu stranku, nekoga ko radi, nego za Tadicevu, gde smo culi mnogo vise price nego videli akcije. A to, sto je to ista stranka... pa eto, desava se.
Kazem, cuo sam za divlju voznju vozaca gsp-a, ali moram nesto da primetim, mozda je to kljucna razlika. Ja nikada nemam slusalice na usima kada sam u prevozu. Mozda nije tako zabavno, ali ja cujem sta se sa autobusom desava - i mogu da se pripremim.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back