Skydancer
Elita
- Poruka
- 23.426
Pa da... Znači nije ni čudo...
Mislila sam da se zapravo radi o istoj ekipi od prošle nedelje i išla. Samo sam se iskrvila tamo pred skupštinom sa njima.
ŠABANI!
Upropastili su legitimni protest svojim sabanizmom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da... Znači nije ni čudo...
Mislila sam da se zapravo radi o istoj ekipi od prošle nedelje i išla. Samo sam se iskrvila tamo pred skupštinom sa njima.
ŠABANI!
Upropastili su legitimni protest svojim sabanizmom.
Ja sam razumela da će biti organizovan skup iste ekipe.
Otišla sam na trg, prvo me iznenadilo to što je bilo poprilično malo ljudi. Drobili su tamo na trgu, nisam gledala ko sve priča, nisam slušala šta sve priča(ju) onda je izašao neki lik kog takođe nisam zagledala i pre početka govora (stvarno mi je to najpre "upalo u uho") pozdravio ljude sa
Pomoz Bog...
Drobio je malo a onda smo krenuli ka skupštini grada.
Onda mi je upalo u oko to što se osim zastave Beograda, ne vidi ni jedan drugi transparent (a ko je bio na protestu prošle nedelje zna da je bilo i transparenata na papirićima i hamera a i ostavljali smo po 10 - 20 din pa sam zato očekivala da će ih možda biti i više).Otprilike na trgu N.Pašića, razmotaše napredneki papri tipa onog u kom se pakuje meso u pečenjarama, ali nisam uspela da vidim šta piše na njemu. Prokomentarisala sam da su se"dobro setili da napokon i pokažu nešto osim zastave, jer kako idu sa zastavom moglo je da se protumači i kao šetnja podrške Đilasu.
Dođosmo do skupštine, prozboriše par reči, izdraše se 10ak puta Đilasu lopove i kaže
-vidimo se ponovo...
-i to je sve? a šta bi sa onim parama od prošle nedelje, očekivala sam mnogo više transparenata nego prošli put.
Onda me rošava babetina koja je motala (mesara tipa papir) transparent pitala
-kome sam to davala?
-pa davali smo svi prošle nedelje
-molim vas recite našem kolegi kome ste to i kad davali
Onda se pojavio neki narandžasti anemični (Đilas tipa pigment) majmun i počesmo da se prepiremo oko toga. Prišla su još dvojica od kojih mi je jedan rekao da
-ako sam primetila, oni su učesnike pozdravili sa pomoz Bog oni su patriote nemaju ništa sa onim drugim koji su (poče da nabraja stranke) na šta sam mu odgovorila da
-da hoću da se molim Bogu išla bi u crkvu a da su oni neki patriote ne bi jedan od kolega (upade mi i to u oko na rukavu jednog od njih) nosio majicu sa logom koka kole kao i to da su neke patriote ne bi se već cepali i odvajali od drugih nego bi zajedno išli protiv tog lopovluka
Pošla sam, okrenula se i rekla im da su smešni ko bioskop i da su isti kao ostala politička gamad
Pa znaš da smo kod ušća ubacivali u kutijicu po 10 - 20 din. Tipa za štampanje letaka ovo - ono...

Ja pričam o sektašima od pre 2 dana koji su mi priču o lopovluku vezanom za prevoz prebacili na priču o Bogu LDP-u, SPS-u SRS-u a za koje me (ponaosob) takođe zabole. A parice smo ostavlja li prošle nedelje na ušću
Mene zabole uvo i za naše i za vaše i za njihove idem jer sam protiv poskupljenja i protiv ovog gestapovskog kontrolisanja i haosa koji prave u saobraćaju. Ti gos'n moderatore verovatno voziš kola, ja vala ne.
 u drugim delovima grada, dugo nisam spazio nijednog radnika bus plusa..u svakom slucaju nije lose, svercujem se posteno, pa dok traje nek traje
 u drugim delovima grada, dugo nisam spazio nijednog radnika bus plusa..u svakom slucaju nije lose, svercujem se posteno, pa dok traje nek traje 
Pa znaš da smo kod ušća ubacivali u kutijicu po 10 - 20 din. Tipa za štampanje letaka ovo - ono...
 makar bi znala di su ti novci...
 makar bi znala di su ti novci...Ne brojim otkucaje. A kucam je redovno (i kad idem po jednu dve stanice) Iako smatram debilnim potrebu da se mesecče markice kucaju.
Nadam se da će se naš narod prizvati pameti i dići pravu bunu protiv ove torture uvedene za način ulaska u autobus.
Mada iz iskustva kakav smo narod. To će opstati. U septembru će poskupeti prevoz (mada dačić pre nešto manje od mesec dana reče da nema poslupljenja il' lete glave a štošta je od tada poskupelo) ovo ludilo će se pretvoriti u masakre.
Živeo vaš Đilas.
Mrtav se ne najeo i nakrao.
Ali drago mi je zbog budala koje su za istu lopužu glasale.

kucaju se da bi se pratilo koliko se gradjana prevozi na kojoj liniji u kom intervalu valjda je to jasno da gps ima tu funkciju uz malu pomoc ömrzenog nam bus plus sistema".
ono kako ja pamtim gsb sada je situacija bolja nego ikad.
problem je samo da se naviknemo na novo i na bolje jer dugoooooooo su na vozali
 Od toga što više ljudi kuca kartu gsp nema ništa.
 Od toga što više ljudi kuca kartu gsp nema ništa.^ Zar je toliko tesko razumeti da je, ukoliko se zeli statistika, neophodna i evidencija izlazaka?
^ Zar je toliko tesko razumeti da je, ukoliko se zeli statistika, neophodna i evidencija izlazaka?
toga valjda nema u drugim zemljama pa nekako znaju? ko da smo japan pa treba da se zna u coveka, al da ne tupim
nego do prekjuce nisu mogli da lepo napisu kad neka linija negde ne saobraca, a sad izigravaju ovde neko ludilo
'el si to čitao u novinama?Od toga što više ljudi kuca kartu gsp nema ništa.
Jel se voziš autobusom? Ja da. Bolje po pitanju čega? Ko od toga ima korist? GSB? Jok!Na svake 4-5 stanica stoji po jedan pokvaren (prokuvao)....

toga valjda nema u drugim zemljama pa nekako znaju? ko da smo japan pa treba da se zna u coveka, al da ne tupim
nego do prekjuce nisu mogli da lepo napisu kad neka linija negde ne saobraca, a sad izigravaju ovde neko ludilo

necu da budem selja i da te pitam za godine ali nadam se da pamtis kada je prevoz bio ocajan i kada se cekao bus po minimum pola sata !
a kada kazem situacija mislim na ucestalost buseva na pravilne vremenske intervale na vecinu buseva sa klimom koja radi (ali SELJACINE otvaraju prozor) i u kojima je kako tako prijatno.
obzirom da sam se vozikao itekako po Budimpesti i Rimu (kako busom tako i metroom) smatram da mogu da napravim neku paralelu sa izgledom nasih buseva. verovali ili ne nasi busevi mogu rame uz rame sa busevima koji se muvaju po centru Rima i po delovima grada kao sto su kod nas Zemun, Mirijevo, M.m. lug, Sremcica...
tako da u GSB-u je po mom misljenju situacija bolja nego ikad

najbolje je da tezimo da budemo neka Kamcatka ili Dzumlakuracpalac selo u Keniji i sa njima da se poredimo i takvom prevozu da tezimo
necu da budem selja i da te pitam za godine ali nadam se da pamtis kada je prevoz bio ocajan i kada se cekao bus po minimum pola sata !
a kada kazem situacija mislim na ucestalost buseva na pravilne vremenske intervale na vecinu buseva sa klimom koja radi (ali SELJACINE otvaraju prozor) i u kojima je kako tako prijatno.
obzirom da sam se vozikao itekako po Budimpesti i Rimu (kako busom tako i metroom) smatram da mogu da napravim neku paralelu sa izgledom nasih buseva. verovali ili ne nasi busevi mogu rame uz rame sa busevima koji se muvaju po centru Rima i po delovima grada kao sto su kod nas Zemun, Mirijevo, M.m. lug, Sremcica...
tako da u GSB-u je po mom misljenju situacija bolja nego ikad