niceboy
Elita
- Poruka
- 20.047
Voznja gradskim jako ekstreman i rizican sport!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pre vise godina sam bio u jednom tramvaju na koji je naleteo drugi otpozadi.
od siline udara sam proleteo kroz pola, samo zahvaljujuci dobrim refleksima sam se uhvatio za jednu sipku kroz let i zadrzao na nogama i ostao nepovredjen, mogu misliti kako je ovima bilo.
i vise prasine nisam u zivotu video.. pola sata sam posle pljuvao i iz nosa izbacivao crno .... za samo taj minut koliko sam bio u vozilu koliko sam se nadisao toga..... mi nismo svesni koliko su vozila u sustini prljava....
Ja sam bio u busu u koji se zakucala trola. A posto su bile one stare spore nije bilo mnogo strasno. jos dva dana od početka ulaska na prednja i zadnja i izlaska na srednja![]()
Ali izgleda da nece dugo da traje.
Elem, kad smo već kod toga, vozačima su stigla obaveštenja da otvaraju samo vrata za ulaz kada pristignu na stanicu, a pošto svi uđu onda da otvore i vrata za izlaz!
Ovako nekako:

Upravo tako, prvo je trebao biti sadašnji direktor SP Lasta, zaboravih mu ime, uglavnom čovek koji je predložio potpunu reogranizaciju menadžemnta preduzeća i naravno da su pregovori propali, jer kao što neko napisao oni uživaju u mulju koji su sami stvorili, što bi sad neko to menjao.
Ja ne koristim usluge Laste, sem ovog dela što je gradskom prevozu na linijama, ali imam utisak da se preduzeće odlično drži s obzirom da nije privatizovano. Vozni par im je solidan, ne znam kakva iskustva imate vi.
Video sam obeležene neke trole. Ulaz je samo na prva vrata i to ona uska, jer drugo koristi vozač
![]()
Elem, kad smo već kod toga, vozačima su stigla obaveštenja da otvaraju samo vrata za ulaz kada pristignu na stanicu, a pošto svi uđu onda da otvore i vrata za izlaz!
Ovako nekako:

manje od 24 h od početka ulaska na prednja i na zadnja i izlaska na srednja vrata..idemooo,živooo,živooo![]()

sve ćeš srećo već danas znati takoreći,sve će ti biti adekvatno pojašnjeno u praksi ali ajde mogu i ja u teoriji da mi se ne sekiraš mnogo;
Rano jutro, pola 6...nailazi 16 na Zelenjaku, obelezen bus koji ima stalnu kontrolu, ulaz, izlaz...kad ja tamo a ono medjutim....bus plus kontrolori...nema zezanja..

Ima li nekih novosti?
Ima li povređenih?
evo kako je to izgledalo jutros...
obelzena vrata ulaz izlaz...i sad ljudi zastali, videli da su pred vratima za izlaz i krenuli ka vratima za ulaz(oh, kako ovo bez veze zvuci..)...i poceli da ulaze po propisu...i odjednom, kada su svi malo bolje razmislili, jer guzva je utros bila kao u popodnevnom spicu..pocese svi da ulaze na vrata koja su im bila bliza...a kontrlori unutra sede(zauzimaju mesto putnicima!?)...i smekaju ko ima kartu, ko nema, mada nisu dejstvovali![]()

Dobroooooooooooo a kako cemo prvo da ulazimo, a posle da pustaju ove da izlaze? Valjda bi trebalo da bude obrnuto? Kako da udjemo u vec pun autobus? (sto je u 90% slucaj u spicu, a i van njega)