Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Редовно идем 26. Углавном ухватим оне "мрачне" и старе, могуће да сам се и овим возио, ал пошто се не сећам или је била душегупка или је било ретко...једном.

U martu iz Ikarbusa trebaju stići 25 zglobnih autobusa za GSP. za ovu godinu planirano je još:

НАБАВКА 150 НОВИХ ЗГЛОБНИХ НИСКОПОДНИХ АУТОБУСА ГРАДСКОГ ТИПА

ГСП обавештава све заинтересоване понуђаче да ће у 2012. години бити расписана јавна набавка добара: Набавка 150 нових зглобних нископодних аутобуса градског типа.

За све додатне информације можете се обратити писаним путем на факс 011/366-4087 са назнаком "Претходни распис - 150 нових зглобних нископодних аутобуса градског типа " или на адресу Наручиоца: ГСП, Кнегиње Љубице 29, 11000 Београд.

Претходни распис објављен у "Службеном гласнику РС" број 97 дана 21.12.2011. године.
http://gsp.rs/tenderi1.htm#VND-autobusi

НАБАВКА КОМБИ - ВОЗИЛА 20+1 СЕДИШТЕ ПУТЕМ ФИНАНСИЈСКОГ ЛИЗИНГА СА КАСКО ОСИГУРАЊЕМ, МИНИМАЛНЕ СНАГЕ 105KW И МИНИМАЛНО 3000 CM3 (20 ком)

ГСП обавештава све заинтересоване понуђаче да ће у 2012. години бити расписана јавна набавка добара: КОМБИ - ВОЗИЛА 20+1 СЕДИШТЕ ПУТЕМ ФИНАНСИЈСКОГ ЛИЗИНГА СА КАСКО ОСИГУРАЊЕМ, МИНИМАЛНЕ СНАГЕ 105KW И МИНИМАЛНО 3000 CM3 (20 ком).

За све додатне информације можете се обратити писаним путем на факс 011/366-4087 са назнаком "Претходни распис – комби возила" или на адресу Наручиоца: ГСП, Кнегиње Љубице 29, 11000 Београд.

Претходни распис објављен у "Службеном гласнику РС" број 8 дана 03.02.2012. године.
http://gsp.rs/tenderi1.htm#kombi

ljudi, kako ste danas prosli u saobracaju?
je l vas je uhvatila gužva ili ste morali pešaka, nedajbože?
kako je danas funkcionisao gsp?

skroz okej..

m_105004.jpg

nije bas za ovu temu,ali me asociralo

Operater:
- Pizza servis! Izvolite!
Mušterija:
- Dobar dan! Želim da naručim dve pice!
Operater:
- U redu! Mogu li prvo dobiti Vaš JMBG?
Mušterija:
- Moj JMBG!? Šta će Vam to?
Operater:
- Instalirali su nam novu tehnologiju!
Mušterija:
- Pa kakve to veze ima sa picama?
Operater:
- Tako povećavamo brzinu usluge, što je u Vašem interesu! Hoćete biti ljubazni da mi date Vaš
JMBG.
Mušterija:
- Ne razumem... Čekajte da pogledam! Pišite: JMBG 2709969710345
Operater:
- Hvala Vam, gospodine Petroviću. Samo da proverim podatke iz naše baze. Vidim da živite u Nušićevoj ulici i Vaš kućni telefonski broj je 2601595. Vaš broj na poslu je 3301-572, a Vaš broj mobilnog je 065/7921-483. Vi sada zovete sa kućnog telefona.
Mušterija:
- Da, kod kuće sam. A odakle Vam sve te informacije?
Operater:
- Pa umreženi smo, gospodine.
Mušterija:
- Sa kime se umreženi? Sa DE-BE-om ili sa mojom firmom?
Operater:
- Gospodine, budite ljubazni, recite Vašu narudžbu!
Mušterija:
- Donesite mi na kućnu adresu dve velike šumadijske pice, sa ljutom papričicom...
Operater:
- Mislim da Vam to nije dobra ideja, gospodine.
Mušterija:
- Kako to mislite?

Operater:
- Gospodine, Vaši zdravstveni podaci iz elektronskog kartona govore da imate povišeni krvni pritisak i visok nivo holesterola. Žao mi je, ali polisa Vašeg dopunskog zdravstvenog osiguranja ne pokriva i taj rizik...

Mušterija:
- Pa što mi onda možete preporučiti?
Operater:
- Mogli biste naručiti našu bezmasnu soja-picu. Uveren sam da će Vam se dopasti.
Mušterija:
- Zašto to mislite?
Operater:
- Pa, prošle nedelje ste u knjižari kupili knjigu "Gurmanska jela od soje". Zato sam Vam to
predložio.
Mušterija:
- U redu, u redu. Dajte mi onda dve velike soja-pice. Koliko Vam dugujem?
Operater:
- To bi trebalo biti taman za Vas, Vašu ženu i Vašeg sina. Sve skupa, zajedno s troškovima
dostave, 2100 dinara. Kako plaćate?
Mušterija:
- Kao i uvek, kreditnom karticom.
Operater:
- Oprostite, gospodine, ali bojim se da ćete morati platiti gotovinom. Prekoračili ste dozvoljeni
minus na kartici.
Mušterija:
- OK, skočiću do bankomata i doneti novac pre nego vaš dostavljač stigne.
Operater:
- Neće ni to ići, gospodine! Imate prekoračenje i na tekućem računu.
Mušterija:
- Nema veze. Samo pošaljite pice. Pripremiću novac. Koliko vam vremena treba za dostavu?
Operater:
- Malo smo zatrpani u ovom trenutku. Oko 45 minuta.
Mušterija:
- Kako bre? Najmodernija tehnologija, umreženi ste, a treba Vam više vremena nego pre!?

Operater:
- Gospodine, ako Vam se žuri, možete doći do nas, ali biće Vam nezgodno voziti pice na motociklu.

Mušterija:
- Kako znate da vozim motocikl?
Operater:
- Ovdje stoji da kasnite s otplatom lizinga za auto, pa Vam ga je lizing kompanija oduzela pre dva meseca. Ali, Vaš skuter je u potpunosti otplaćen, pa sam samo pretpostavio da ćete tako doći po Vaše pice.
Mušterija:
- Ne, ipak ću doći gradskim prevozom.
Operater:
- Gospodine, prema našoj evidenciji, Vaša BUS-PLUS kartica nije dopunjena za ovaj mesec!
Mušterija:
- Ma nosite se u tri lepe....
Operater:
- Gospodine, preporučio bih Vam da pazite što govorite! Već imate dve prekršajne prijave zbog remećenja javnog reda i mira 2010. i zbog vikanja na saobraćajnog policajca 2011.
Mušterija:
- Alo, bre, pa ja sam nazvao pica servis, a ne policijsku stanicu...
Operater:
- Gospodine, znamo i za Vaš nik, pod kojim pišete veoma oštre komentare na blogu B92!
Mušterija:
- Ma šta mi reče....
Opetarer:
- Da i ne spominjem sajtove koje posećujete...
Mušterija:
- Ama čoveče, hoću dve pice!!!!
Operater:
- Želite li još nešto, gospodine?
Mušterija:
- Ne, ništa više. I nemojte zaboraviti dve Coca-Cole gratis, kako piše u Vašem oglasu!
Operater:
- Oprostite, gospodine, ali naš oglas ima klauzulu da ne smemo nuditi besplatnu Coca Colu dijabetičarima! I molim Vas da dočekate našeg dostavljača, jer se boji psa. Vi vašeg kućnog ljubimca, kako vidim, još niste vodili kod veterinara da se vakciniše

Konačno jedan kvalitetan prilog o BusPlusu:

Prva stvar, ovaj papir kojim se mase nije dat nijednom gradjaninu. Niko ne zna ni sta tamo pise ni sta je potpisao.

Drugo, mene licno niko nije ni pitao ni upoznao sa nekakvim Bus Pljus benefit programom. Jedino sto su mi drsko trazili 064 broj telefona koji nemam. Tako da ja sad ne znam ni da li sam u tom benefit ovo ono programu, ni kome je sve ta Bus Pljus kompanija dala moje podatke. Zbog ovoga bi neko stvarno morao da odgovara.

Trece, price o tome kako ce Bus Pljus samo da gleda pare, a grad samo statistiku kretanja su nebulozne. To moze da prodje samo kod informaticki nepismenog sveta. Jasno je da ovde postoji jedinstvena baza podataka. Da ne pricamo o nebuloznosti te statistike - koliko se penzionera vozi autobusom. Sta koga briga koliko se penzionera vozi autobusom. Milioni evra su spiskani da bi neko znao taj velicanstveni podatak koliko se penzionera vozi autobusom...

A ja nisam ni dobio ni minute ni poruke... a jos u oktobru sam kupio :)

ja sam uzela krajem januara, i stigla mi je dopuna posle 2-3 dana

pa nije.. realno za koliko minuta stize bus je vrlo pozeljna informacija..jedino ne znam kako ce funkcionisati kad pocnu da izlaze cifre..15 .. 30..55 minuta :D
samo se ubedacis..ovako bar gajis nadu da ce se pojaviti iza coska :)

onda kreneš peške :lol:

Sutra bi trebalo da prvi put i ja probam bus plus. Kupicu onu papirnu kartu za 40 dinara. Ali sa koliko da je dopunim? Do sad sam uvek kupovao kartu za 60 din na kojoj pise 'prva ili druga zona' i sa njom isao od Zelenog Venca do Batajnice. Da li da dopunim bus plus sa 60 dinara za tu relaciju ili sa 90?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back