Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bas mi ortak danas prica kako je cuo dva "navijaca" [huligana] kako se smeju i pricaju kako ce posle tekmi ovo lepo da se lomi,samo laktom se nasloni i krc
Ja bas danas video jedan takav sa slomljenim displejom,za nas treba da ugradjuju neprobjno staklo,nego nisam stigao da obratim paznju kakve srafove ima,dal one trouglaste ili neke univerzalnije,bas bi mi taj jedan displej posluzio kao digitalni ram za slike :D

:rotf::rotf::rotf:

Putnici će morati da menjaju navike i da imaju spremne karte pre ulaska u vozilo. Novina je što će svi morati da validiraju svoje karte, bez obzira da li imaju mesečne ili ne, čime će DJP imati u kompletan uvid opterećenosti i broja putnika na linija i formirati preciznu statistiku na osnovu koje će se docnije raspoređeviati broj vozila.

bice ovo

2038.jpg

:rotf:

Putnici će morati da menjaju navike i da imaju spremne karte pre ulaska u vozilo. Novina je što će svi morati da validiraju svoje karte, bez obzira da li imaju mesečne ili ne, čime će DJP imati u kompletan uvid opterećenosti i broja putnika na linija i formirati preciznu statistiku na osnovu koje će se docnije raspoređeviati broj vozila.

Pokušavam da zamislim početnu stanicu neke linije oko 3 - pola 4 :think:
Šofer otvara, tuča, ubijanje za slobodno mesto...
Ili će "na redaljku" da kucaju karte?

Мене занима ко се и колико ''уградио'' за куповину тих апарата и увођење новог система.
И јеош нешто, неко је ''поставио'' снимак контролора који прети и малтретира путнике, ДА ЛИ СТЕ ВИДЕЛИ КАКО ТА ПЕРСОНА ИЗГЛЕДА, па где их само налазе такве, живо ме занима.
Одвратни паразити, сваки пут када ''бацим поглед на ову тему'' изнервирам се.

Par pitanja za onoga ko zna:

Koliko je GSP kao firma uopšte upućen u ovaj busplus sistem?
Na njihovom sajtu nema ikakvih informacija o busplusu, a od ljudi koji rade na izdavanju kartica i ja lično, a i neki moji poznanici su čuli ogradu da oni nemaju ništa sa GSP-om.

Ko će u budućnosti biti nosilac kontrole putnika? Kontrolori GSP-a kao i do sada, ili neka druga institucija?

Ti stariji kontrolori su obično po kazni došli na tu poziciju, jer su nešto zabrljali kao vozači, pa su isfrustrirani, a i plata im je smanjena.
Protekla dva dana kontrola je ušla u svaki autobus u kome sam ja bio. I u svakom autobusu su pronašli ponekog ko se vozi bez karte. Ali, nakon razmene par reči ništa se nije desilo. Niti je naplaćena kazna, niti je putnik koji se zatekao bez karte zamoljen da napusti vozilo, niti mu je traženo da ode do vozača i kupi kartu. Jednostavno, kao da je sve u redu. Upitao sam se da li smo mi sa kartama budale.

U svakom slučaju, evidentno je da te kontrolore više ništa ne zanima.

Par pitanja za onoga ko zna:

Na njihovom sajtu nema ikakvih informacija o busplusu, a od ljudi koji rade na izdavanju kartica i ja lično, a i neki moji poznanici su čuli ogradu da oni nemaju ništa sa GSP-om.

Ko će u budućnosti biti nosilac kontrole putnika? Kontrolori GSP-a kao i do sada, ili neka druga institucija?

http://vesti.aladin.info/2011-11-13/919601-kontrolori-prelaze-kod-privatnika

Nemaju, o tome smo pisali. Kad su počeli da ugrađuju ove poništavače, u GSP-u nit' su znali šta je to, nit' čemu služi, pa čak je išlo i do toga da nisu znali šta ti ljudi iz Busplusa uopšte rade u pogonu GSP-a :hahaha:

Aha, sva vozila su prošla onomad tehnički pregled i ništa ima ne fali :worth::worth::worth:

vozdovacki:
Linija 18..ako ne gresim ,kad je guma celava to je lose,a pogotovo sad u decembru..da ne duzim jedan dan kad je bilo as hladno autobus je u krivini malo proklizao..a nisam shvatio zasto..sve dok danas nisam video gume...
slika 1-ovakoo treba da izgleda guma
388446_191995877556244_100002374997518_429812_208652619_n.jpg

slika2-ali ona izgleda
381046_191995477556284_100002374997518_429811_5739833_n.jpg

ovo je inace jos dobro...posto na nekim se ne vide i ove dve linije,vec je savrseno glatka guma
http://www.beobuild.rs/forum/viewtopic.php?pid=154872#p154872

Da, i to. Tu je GPS terminal koji prati kretanje svakog vozila, govori brzinu kojom se autobus kreće, ali i pokazuje koliko vozilo odstupa od propisanog reda vožnje. Preko tog terminala vozači bi trebalo da dobijaju uputstva iz centralnog dispečarskog centra kako postupiti u nekim situacijama zbog zagušenja saobraćaja, da li npr. skratiti negde ili ubrzati (preskočiti nekoliko stanica) itd.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back