Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moram da vam ispricam jedan dogadjaj:Ulazi kontrola u autobus,nisam ni izvalio da su oni jer nisu imali prsluke,i trazi mi kartu starija neka zena 50-tak godina(a meni kartu zgazio 1 covek a nisam imao drugu)i ja kazem nemam...Ona pozove kolegu da dodje kad zavrsi...
Dodje kolega,ispostavi se lik iz ulice,i vidi me i krene da se smeje...Ljudi ga gledaju,a ja sta da radim jos 2 stanice i izadjem...Kasnije,popodne ga sretnem i on se i dalje smeje(bukvalno ide ulicom i smeje se i to pre nego sto me video) i ja mu ispricam sta mi se desilo tog dana...
Mislim da se i dalje smeje :D

Nije 56.... :)
Evo ovaj tekst stoji ispod snimka: "26.05.2011.Gradski saobracaj u Beogradu: autobus ubica na relaciji prema podavalskim selima...vesanje ne postoji, zadnja svetla polomljena ko zna od kada a uredno fura nove tablice, prednji far mrtav a putnici ulaze i izlaze kao da je sve sasvim normalno"

Кад помену смрзавање... ја бих желео да мало умање грејање. Већ је стандард да пре уласка у аутобус скинем џемпер и јакну, да бих се и даље кувао у кратким рукавима док се возим ГСП-ом.

Tom problemu bi pomoglo da bus dobro dihtuje - da se sa manje grejanja postize dobar rezultat.

Medjutim - tu imamo sve sukobljene strane - ljude (verujem vecinu) koji ne veruju da u busu treba da bude 25 stepeni (jer ni dobro centralno grejanje ne obezbedjuje bas toliko) i one (velikom vecinom penzose) kojima ni 45 stpeni nije dovoljno.

Deo resenja bi bio da stanice ne budu tako cesto - ali ne postoji publika koja bi to podrzala.
Drugo resenje bi bilo - obucite se u skladu sa onim sto ocekujete. Ako je penzosima ladno - neka se obuku toliko da im ne bude. Postavlja se pitanje kako su uopste preziveli da dodju do busa - ako im je i na 25 stepeni 'ladno... :roll:

Ovo je FAP iz 2003. godine, nema ovakvih autobusa na 56. Ne verujem da je ovakav izašao, već je do pucanja jastuka došlo kasnije u saobraćaju, pošto je to svakodnevna pojava kod tako "kvalitetnih" autobusa.

Pitanje je da li je tokom voznje doslo do "iskrivljenja".I zar ne bi takvo vozilo trebalo da se povuce iz saobracaja?Licno sam se vozio u nakrivljenom vozilu vise puta,pa to je strasno,posebno u krivinama!

Кад помену смрзавање... ја бих желео да мало умање грејање. Већ је стандард да пре уласка у аутобус скинем џемпер и јакну, да бих се и даље кувао у кратким рукавима док се возим ГСП-ом.

Greju k'o nenormalni!! Posebno kad je napolju 20-tak stepeni,vozilo puno,a grejanje cepa na maksimumu! Kakvih 25°,pa ima 35!

Super, onda da menjamo, te autobuse sto preterano greju dajte prigradskim naseljima, a vi uzmite njihove hladne i neizolovane.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back