draksson
Iskusan
- Poruka
- 5.674
U početku sezone intezivnog korišćenja mladog luka izbegavati gradski prevoz!! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izvini,ne slazem se.Si bila u recimo 50?Uvek ubija na mestu!Za 73 ne znam,ali 17 retko kad smrdi.
Jel imas neki info hoce li biti manje kontrolora kad bude taj novi sistem zaziveo?![]()
50 je ocenjena kao najgora moguća linija u GSP-u, uvek je pretrpana! Ja je ne koristim, ali pošto sam na Banjici vidim kad prolazi i ono je užas!!!
Što se kontrola tiče ne znam, neko je pitao kako im se isplati, hmm, pa GSP je više socijalna ustanova gde se radnici zapošljavaju po rodbinskoj osnovi. Upravo zbog gomile nepotrebnih radnika, posebno u birokratije ovo preduzeće jako loše posluje, pošto sav prihod ode na plate, a ne na održavanje i sl.
Izvini,ne slazem se.Si bila u recimo 50?Uvek ubija na mestu!Za 73 ne znam,ali 17 retko kad smrdi.
U početku sezone intezivnog korišćenja mladog luka izbegavati gradski prevoz!!
![]()
Danas ih je iz 13-tice kod Sava centra izaslo 10 komada!Jes' vala,bude ih i po 12-15 u centru.![]()
ljuda kako da dodjem do PRVE televizije, tj. koji prevoz da jurim sa zelenog venca
ljuda kako da dodjem do PRVE televizije, tj. koji prevoz da jurim sa zelenog venca
..a PRVA televizija se nalazi u ulici...?????![]()
...da li ste znali ...Japan je donirao buseve Beogradu samo pod jednim uslovom ...da uvek budu cisti...sudeci po prilozenom ne bi me cudilo da traze da im vratimo!
Donirali su ih 2003. taj uslov je važio samo 5-6 godina!
Mislim da mozes samo sa 611.
...da li ste znali ...Japan je donirao buseve Beogradu samo pod jednim uslovom ...da uvek budu cisti...sudeci po prilozenom ne bi me cudilo da traze da im vratimo!
to je nemoguće izvesti
611 ide od Dobanovaca, preko autoputa, do Zemunskog keja i natrag
on čak i ne prelazi most
ako se prva nalazi tamo gde su nekad bili studiji BK televizije (a mislim da je tamo) to je na autoputu.
svojevrmeno sam isao tamo i nisam primetio autobuske pecurkice
najbolje je kolima.
edit: ako si dobio nagradu (sat) od ivana ivanovića, meni daj pola!![]()
možeš ovako ... 16 do opštine novi beograd, pa pređeš ulicu i tamo čekaš 611
edit: ako si dobio nagradu (sat) od ivana ivanovića, meni daj pola!![]()