- Poruka
- 28.780

jadni putnici,verovatno su doziveli jak stres.
mislim da imaju pravo naknade stete od gsp-a
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mogu da verujem da je uspeo MAN da im eksplodira... GSP se jos jednom pokazao u tome da veoma dobro odrzava svoje autobuse...![]()
secam se mog prvog pokusaja sverca,i cap!uhvati me ridzovanKako se GSB-u isplati da plaća onolike honorarce ridže ?![]()
Ali, i dalje ako nemaš kartu a ne daš (kao nemaš) dokumente oni te samo istovare na sledećoj stanici ... I onda moraš da ideš tek sledećim vozilom.![]()
pa pazi..to i jeste najefikasniji nacin suzbijanja svercovanja.
zamisli da ides skoro do kraja linije i da te usput 4 puta skinu sa autobusa. dosao bi sa sat i vise zakasnjenja nego da si kupio kartu
i kad bi ti se to ponavljalo svaki drugi, treci dan kupio bi markicu.
ovi iz GSP-a ne znaju
da se ja pitam ja bih postavio kontrolore na svake dve stanice duz trase![]()
Pa oni rade planski danas, ne kao nekada. Uvek postoji grupa od 3 kontrolora koja ulazi u autobus, nikada svi. Na primer, danas im je naređeno da operišu od Terazija do stanice RK Beograd, kad izađu kod RK Beograd prelaze put i vraćaju se nazad. U čestim zastojima se dešava da nema vozila u suprotnom smeru, pa se onda tu nagomilavaju čekajući autobus, a usput propuštajući neke koji su krcati.
Stvarno previse smrdi u prevozu,a posebno na nekim linijama koje idu kroz specificna naselja.
mislim da ne smrde autobusi nego oni oznojani u njima![]()
ja ne mislim da smrde autobusi prigradskih naselja
ali zato na primer 73 rastura i 17 zna da zaudara kada se pola bataljona u nju strpa
Pa da, ako postoji redovno vozilo na liniji za taj polazak, onda se često vozite istimNo, primetih da je počela ugradnja novog sistema, sad su provukli kablove i u skoro svim novim trolama postavili nekakve čudne sive poklopce tamo gde će biti okačeni novi smart-card validatori. Kod vozača je postavljena neka šipka ulepljena trakama gde će se nalaziti neki terminal koji će automatski deaktivirati validatore kada kontrola uđe u autobus.