- Poruka
- 50.004
Znam, znam...

Bio sam do danas zauzet stalno, a i danas sve od 7 pa do 4 popodne... sad moze sta 'oces

Bio sam do danas zauzet stalno, a i danas sve od 7 pa do 4 popodne... sad moze sta 'oces

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

gle,ovaj vozac isti djilas!ja tu 95-icu nikad nisam videla a da nisu ljudi u njoj nabijeni ko sardinedanas neka gužva...i u 95ici i u minibusu...missim, nije normalno kolika je gužva.
onoliko koliko su sposobni da se sabijumissim, koliko smeju putnika uopšta da primaju?!
onoliko koliko su sposobni da se sabiju
pa i taj vozac busa...em je kriv,em i dalje trazi `djavola`.
a sto se tice novinara...pa oni to cesto rade-duvaju price.

Gde uslika ovu lepu trolu na liniji40Evo uslikah malo trole
![]()
![]()
Ruska Trolza i novi BKM
![]()
Trolza i ZiU-9
![]()
ZiU-9, verovatno poslednji meseci rada.
![]()
I stariji BKM zglob
![]()

aaaa,pa zato 12-ica vozila do tasmajdana i tu nas istrese,kao zadnja joj je stanicaAuuuu danas se 65-ica jedva probi kroz guzvanjac u Ruzveltovoj, ni sama ne znam kako je uspeo vozac da skrene iz 27. marta u Ruzveltovu. Al dobro menjaju sine, ako ako... samo nek nastave da sredjuju.![]()
e, a ja sam se vozila jednom raspalom trolom u petak....raspala se načisto. dobro je što su ridžovani ušli, pa sam izašla napolje, bojala sam se da ću da propadnem kroz pod dok stignem do beograđanke.

ko porodica kremenkoe, a ja sam se vozila jednom raspalom trolom u petak....raspala se načisto. dobro je što su ridžovani ušli, pa sam izašla napolje, bojala sam se da ću da propadnem kroz pod dok stignem do beograđanke.

to ti uradi kad budeš u takvoj situaciji....ja sam žurila na roditeljski sastanak.a sto si izasla?
trebala si da ostanes i skrenes im paznju na sve to i kazes da kartu neces pokazati dok se ne budes vozila u normalnom autobusu![]()
Gde uslika ovu lepu trolu na liniji40
Sve nove trole su na 41 - Banjica -Studentski trg
A na Zvazdaru idu sami krsevi
Ali nije vazno lepe su doci ce valjda i Zvezdara i neki drugi krajevi na red![]()

Prvi dabldekeri na beogradskim linijama Foto
| 01. 11. 2010. - 14:21h | Foto: N. Marković
Prva dva autobusa na sprat gradskog saobraćajnog preduzeća “Lasta” od sutra će saobraćati na na liniji 15, na relaciji Zemun - Zeleni venac.
![]()
U autobusima je 74 sedećih i oko 20 mesta za stajanje. U ovim klimatizovanim vozilima stajanje je dozvoljeno samo u donjem delu, a putnicima će na usluzi biti i hostesa.
Novina je da su ovi autobusi opremljeni video-nadzorom, pa vozači imaju uvid u dešavanja u autobusu tokom vožnje, čime je povećana bezbednost i njima i putnicima.
Mislim da 95-ica, 16-ica, 88, 53 i 23 idu najčešće...realno govoreći...95 ide često...
međutim, pošto idem minibusom, zabole me pedu za 95. ipak, danas je i jedan i drugi bus bio opasno natovaren....
missim, koliko smeju putnika uopšta da primaju?!
I 31 i 29 idu bas cesto.Mislim da 95-ica, 16-ica, 88, 53 i 23 idu najčešće...
I smatram da je GSP jedino što je bolje u odnosu na prošlu (Slobinu) vlast...