ranjeni Zoro
Elita
- Poruka
- 21.566
ese neko vozio ovim dabl dekerom?
ja jedva čekam..
ja jedva čekam..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jel u njima važe markice? Mada...Hoće, trenutno je u saobraćaju samo tridesetak novih, kada do nove godine stignu svih 83 sve će se crveneti
Avaj, novost. Beograd počinje da liči na London, bar malo. Na liniji 15 danas su uvedeni dabl-dekeri
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/214719/Prvi-dabldekeri-na-beogradskim-linijama
Ne pamtim kad sam zadnji put prešla Savu... Ali ako važe, čisto da "probam"... Ionako se teram već mesec dana da odem do buvljaka. Mada pojma nemam kako i kuda se tamo ide 
ese neko vozio ovim dabl dekerom?
ja jedva čekam..
a na kojoj liniji će da voze?boldovano iznada na kojoj liniji će da voze?
ih kad bih ja čitala šta piše iznad....boldovano iznad
opet tamo neki imaju prednost....jedan jako ružan san...Jao jutros u 7:15 u 65-ici kontrola! Znaci nisammogla da verujem, na zvezdari... gde ih nikada nikada nikada nema.... Kada sam ih videla onako rano mislila sam da jos spavam i sanjam....

A jel u njima važe markice?

.... ha ha ha ha ha.... Gleda me ona zena da l sam normalna.

u busu ljudi najvise smrde kad je kisnobaš me zanima kako će danas da bude u prevozu - em ponedeljak, em kiša...![]()
u busu ljudi najvise smrde kad je kisno
jao, grebosalava....ebo te više taj smrad 
u busu ljudi najvise smrde kad je kisno

Ma zbunilo me jer na nekoj mapi koju ja imam ta linija ide od senjaka do admirala geprata. pa mi bilo nelogicno sad kako sam je videla kod doma omladine, al ako ide do dunav stanice ona je normalno da tuda prolazi.
Jooooj jutros ja onako sanjiva umesto da im pokazem markicu ja im izvadila clansku kartu Laguna knjizare.... ha ha ha ha ha.... Gleda me ona zena da l sam normalna.
Pa hebo te sad navalili na stanice gde nikada nisu ulazili niti sam ih vidjala.... nisam ni videla kada su usli, tek iskoci iza jednog coveka sto je stajao, ja sta cu, prvo sto mi palo pod prste a plastificirano je bila clanska karta..... Hebi ga.![]()
![]()
Pa čekajte, u smeru ka Dunav stanici prolazi pored Doma omladine, od Trga Nikole Pašića->Dečanska->Makedonska pa na Trg Republike, dok u suprotnom ne ide tuda.
Ma zbunilo me jer na nekoj mapi koju ja imam ta linija ide od senjaka do admirala geprata. pa mi bilo nelogicno sad kako sam je videla kod doma omladine, al ako ide do dunav stanice ona je normalno da tuda prolazi.
meni bi se to dopaloШта мислите о томе да се у возилима градског саобраћаја пушта музика?
Нешто неутрално, нека амбијентална, мало класике ујутру, поподне нешто веселије, када се враћаш са посла...