- Poruka
- 399.910
izdajice, prodana duso

Bio je praznik pobusani ponedeljak a praznicima se ne ..gresi..

di ce ti dusa...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
izdajice, prodana duso

Mrzim 95 uvek je puna.. Jedva sam izdrzala danas a da se ne onesvestim...

)
)

daj broj tog busa.to treba prijaviti inspekciji i odmah iskljuciti iz saobracajaPrvi put u zivotu sam usla u bus koji mirise
Jos mokar sveze opran
I to se da videti

daj broj tog busa.to treba prijaviti inspekciji i odmah iskljuciti iz saobracaja

Prvi put u zivotu sam usla u bus koji mirise
Jos mokar sveze opran
I to se da videti
 još ako je tamo negde bred pit...ih.
 još ako je tamo negde bred pit...ih.
nemoj dva puta da kazes..dr house je vec bio u poseti

sta ti je kuco u zadnje vreme,nacisto si zastranilauredno sam cvikala kartu..iz protesta..

ma koliko se mi salili ovo sta si napisala je veoma tacno posto je taj autobus dokaz da moze... postavlja se onda pitanje..zasto nije svaki takav....i bolje je izbaciti crnu ovcu

ma daj...kad, gde u kojoj galaksiji?još ako je tamo negde bred pit...ih.

rekoh - koliko ovde smrdi treba da kucamo toalet papir...jao, što se naljutio
 rekoh - koliko ovde smrdi treba da kucamo toalet papir...jao, što se naljutio  i poricao da išta smrdi...napravili anketu po tramvaju da li smrdi, a tamo sve neki penzioneri sa markicama i kažu ''ne smrdi''
 i poricao da išta smrdi...napravili anketu po tramvaju da li smrdi, a tamo sve neki penzioneri sa markicama i kažu ''ne smrdi''
lepa vest....tramvaj je juče toliko smrdeo, da je bilo strašno. i naravno, ne otkucam kartu iz protesta (umesto da izađem)....i naravno, uđu ridžovani i traže mi kartu...i naravno, pokažem neotkucanu. a on, mornon, kaže - to nije kartarekoh - koliko ovde smrdi treba da kucamo toalet papir...jao, što se naljutio
i poricao da išta smrdi...napravili anketu po tramvaju da li smrdi, a tamo sve neki penzioneri sa markicama i kažu ''ne smrdi''
otkucah nevoljno kartu, a on mi nije mogao ništa, iako je bio uporan da mi uzme ili pare ili dokumenta.
ko ih ebe, bre.

Ocu i ja njima da se vozim.
 Ocu i ja njima da se vozim.