- Poruka
- 28.788
jesu li bili naši?i u Svici sam osetila ljude da smrde

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jesu li bili naši?i u Svici sam osetila ljude da smrde

![]()
A gde su ti oprani, mirisni busevi?Ocu i ja njima da se vozim.
U koji god da udjem ocu u nesves' da padnem. Ako je za utehu, i u Svici sam osetila ljude da smrde. Al u njihovom prevozu nema guzve pa mozes da se pomeris na drugi kraj prevoza.
svica? šta je svica? predgrađe vreoca?

vreoci je mesto gde izvire vrela vodaA šta su Vreoci?

mozda kod gospode japanaca...kod nas se tumaci onako kako se vidiSve je vrlo jasno, i nema sanse da se pogresno protumaci![]()

E SAD....
Bas su takve slike
Ti se malo igrao u foto sopu
Kako li nacrtaju onaj znak zabranjeno pusenje
Ajd nadji tu sliku![]()

molim otvorite posebnu temu ako vec zelite da pricate o seksu,ovde se govori o gradskom prevozu![]()

došlo poslednje vreme - da muškarci neće trudnici da usupe mesto....važno je da su smestili svoju dupeskaru.

Aaaaa pa to je posebna prica.... gde si ti pricalice bila do sada kada nisi primecivala (ne)dzentlmenstvo nasih muskaraca??? Mene to iskreno jaaaako nervira... cesto primetim u autobusu da muskarci sede a vecina zena stoji.... ne ide to na dobro...
A ovo za trudnicu... e pa da je preterivanje, preterivanje je!![]()
ma,oni nemaju pišu..a u novinama sve tračevi - ko je s kim, kako i gde...bar da čitaju sportski stranu, pa da im oprostim 50%.
ma,oni nemaju pišu
ali im treba za ustajanje trudnicama, zajedno sa moodima....da budu frajeri, a ne babe koje samo izgledaju kao muškarci.