Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
al` se navozah danas,zaboravih na izmene u rezimu saobracaja zbog maratona.al` bilo mi super,tramvaj mi doooobro protresao dzigericu.nenadano prodjoh mojom omiljenom dusanovom ulicom.
tramvaji su super (mada naravno prljavi,ali mnogo manje od buseva)

:D
ma koliko se mi salili ovo sta si napisala je veoma tacno posto je taj autobus dokaz da moze... postavlja se onda pitanje..zasto nije svaki takav....i bolje je izbaciti crnu ovcu :)

Uf, ja mislim da svaki bus koji krene iz garaze mora da bude opran, ja par puta usla u 65-icu koja je tek krenula u prvu dnevnu voznju i uvek je bila i vise nego cista.... al je stvarno nemoguce da autobus koji je vec napravio 10-ak krugova bude cist... misssim nerealno posle toliiiiko ljudi.... :roll:

lepa vest....tramvaj je juče toliko smrdeo, da je bilo strašno. i naravno, ne otkucam kartu iz protesta (umesto da izađem)....i naravno, uđu ridžovani i traže mi kartu...i naravno, pokažem neotkucanu. a on, mornon, kaže - to nije karta :zcepanje: rekoh - koliko ovde smrdi treba da kucamo toalet papir...jao, što se naljutio :zcepanje: i poricao da išta smrdi...napravili anketu po tramvaju da li smrdi, a tamo sve neki penzioneri sa markicama i kažu ''ne smrdi'':roll:
otkucah nevoljno kartu, a on mi nije mogao ništa, iako je bio uporan da mi uzme ili pare ili dokumenta.
ko ih ebe, bre.

funny-angry-woman-from-flickr.jpg

lepa vest....tramvaj je juče toliko smrdeo, da je bilo strašno. i naravno, ne otkucam kartu iz protesta (umesto da izađem)....i naravno, uđu ridžovani i traže mi kartu...i naravno, pokažem neotkucanu. a on, mornon, kaže - to nije karta :zcepanje: rekoh - koliko ovde smrdi treba da kucamo toalet papir...jao, što se naljutio :zcepanje: i poricao da išta smrdi...napravili anketu po tramvaju da li smrdi, a tamo sve neki penzioneri sa markicama i kažu ''ne smrdi'':roll:
otkucah nevoljno kartu, a on mi nije mogao ništa, iako je bio uporan da mi uzme ili pare ili dokumenta.
ko ih ebe, bre.

:lol:

A gde su ti oprani, mirisni busevi? :think: Ocu i ja njima da se vozim.
U koji god da udjem ocu u nesves' da padnem. Ako je za utehu, i u Svici sam osetila ljude da smrde. Al u njihovom prevozu nema guzve pa mozes da se pomeris na drugi kraj prevoza.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back