Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Са некима не вреди расправљати, вешти су и добро плаћени али и знају знање (Гебелсова школа).
Дакле до краја убедиће нас да је супер а оно шта не ваља то смо ми криви јер смо стока.
То успешно раде већ двадесет и више година, рецепт једноставан:
''Није лоше зато што вас поткрадају паразити него зато што сте ви сами неспособни...''

Остаје ми само да се сложим у праву сте никада боље није било хвала на свему, превоз је најбољи на свету а ГСП треба да уведе и претплату по домаћинству као РТС, што су они гори...

Возач аутомобила пребио возача буса или троле данас на Крсту.
Ја сам присуствовао кад је возач буса закачио поповски ауто, а она прошао рачунајући на гужву. Међутим, поп га у алфи стигне на следећој станици, и настане пола сата расправе. Све то у Булевару, и она колапс ... Кога боли уво кад ће људи који су ушли у бас да стигну тамо где су кренули, за тих 2.600 месечно, што УОПШТЕ није мала пара, за то није крив ГСП и запослени него Перицин деда јер Жути возе најбоље, Жути су цареви.. :zblesav:

Са некима не вреди расправљати, вешти су и добро плаћени али и знају знање (Гебелсова школа).
Дакле до краја убедиће нас да је супер а оно шта не ваља то смо ми криви јер смо стока.
То успешно раде већ двадесет и више година, рецепт једноставан:
''Није лоше зато што вас поткрадају паразити него зато што сте ви сами неспособни...''

Остаје ми само да се сложим у праву сте никада боље није било хвала на свему, превоз је најбољи на свету а ГСП треба да уведе и претплату по домаћинству као РТС, што су они гори...

Nece mene niko da ubedi da u gsp-u nista ne valja, kao sto ni ja ne ubedjujem nikoga da obavezno sve valja.

Istina je negde na sredini, ima i boljih i slabijih delova i samo priznavanjem svih cinjenica mozemo da govorimo istinu. Posebna tema je sto se bune oni sto se svercuju. Sto se mene tice, GSP treba da bude uredjen kao da je u Svajcarskoj, i sa uslugama i sa cenama.

Возач аутомобила пребио возача буса или троле данас на Крсту.
Ја сам присуствовао кад је возач буса закачио поповски ауто, а она прошао рачунајући на гужву. Међутим, поп га у алфи стигне на следећој станици, и настане пола сата расправе. Све то у Булевару, и она колапс ... Кога боли уво кад ће људи који су ушли у бас да стигну тамо где су кренули, за тих 2.600 месечно, што УОПШТЕ није мала пара, за то није крив ГСП и запослени него Перицин деда јер Жути возе најбоље, Жути су цареви.. :zblesav:

do svega toga ne bi doslo da je Pera odmah otisao u policiju

ovaj platinini mora da je dobro placen od strane gsp-a
ovoliko truda i znoja iz ciste simapatije...nece da moze.
tu para vrti ;)

Platin plati svaku kartu i do sada se 95% vozio dobro.

Stvar je u tome da postoje linije sa dobrim busevima, ali i one sa losim. Postoje oba. Pa ako je tebi problem da i oni drugi postoje... tvoj problem, ne moj.

GSP nema ništa sa busplus povlasticama, kartama...Na svakom prodajnom mestu stoji to obaveštenje. A inače ne znam kako će se po ovom novom lopovskom metodu puniti budžet GSP-a kad se uzme u obzir da autobus može da se proglasi neispravnim u slučaju da neki od automata nije ispravan a već ih je sad gomila polupanih.
GSP ne prodaje dopune ne radi (šta god) vezano za one mesečne - pošto mi još uvek nije jasno kako će to i gde da se popunjava (ono što se trenutno zove povlastica)...Znači GSP će da ga duva. Ovo je fora koja je napravljena da se i to preduzeće srolja i proda nekome bud zašto.
Inače iskoristih ovaj slobodan dan da odem do Beograđanke pošto mi je majka sela na glavu za to i kud odoh kad tvrdim da od toga neće biti ništa drugo nego prevara na nivou Jezde i Dafine...
Čekala sam u redu sat i 15 minuta a onda malo nadomak šaltera stoji obaveštenje da potvrda sa biroa ne sme biti starija od MESEC DANA.
Ja sam prošlog meseca izvadila potvrdu za koju mi je na birou rečeno da važi 3 MESECA. Ostala sam u redu i čekala da ako ništa na nekome ispraznim bes. Nisam mogla da čekam do kuće da izujedam moju majku. Zašto to obaveštenje nije istaknuto na izlazu sa pokretnog stepeništa...

Zar ne stoji obavestenje na ulazu u Beogradjanku?

Јој, па добио сам данас СМС да у наредним данима пошаљем СМС како би ми уплатили кредит хахаха...ја имам перонализовану.
Сад, али не само од сада, знају и мој број моба припејд картице и све остале генералије, мислим, кога то занима ццц..
Капирам да је систем као и до сада - персонализоване замењују неограничени број вожњи за месец дана као и маркица, а за неперсинолизоване, па систем је, вероватно, да онај терминал покаже колико још имаш на рачуну (повластици), па није то проблем...очитаће нас риџе, као паркинг сервисџије z:D

da ali pazi kad kod kuce ne mogu da pogledam koliko imam na kartici nego treba da zapisem negde, ovako otvorim novcanik i vidim koliko imam karata za jednu voznju. ovo nikako ne povecava komfor ali valjda je doso ovaj... iz male azije i reko taka i taka stvar.
pa ono dok svi otkucaju na dvoja vrata ne mogu da verujem : )) a taman sam mislila kako bar taj gsp napreduje sa 90tih kao radi koliko toliko nije se raspao autobus i to ; ))
da ima nesto da se prijavis kao da li hoces da te prate i bice dobri nece zlouoptrebiti nikako te podatke, a ako zloupotrebe ne znam sta mozes da im uradis

pa to mozda i nije lose ta pretplata ; ))) onda se mozda ne bi mnogi svercovali, a tima kooje hvataju i ne naplate te kazne
ma bio je ok ko pamti crne dane, a problem je u sardinama u spicu mada ne vozim se redovno. ili da ociste one neke delove grada da mozes peske

da ali pazi kad kod kuce ne mogu da pogledam koliko imam na kartici nego treba da zapisem negde,

a na stranu da mozes da imas vise tih kartica i kako popamtiti koliko na kojoj imas.

generalno sistem uopste nije dobar.. sta cemo sa kvarovima koj ce se itekako desavati.. pa zbog kvarova je ovaj sistem propao u sloveniji gde je narod hteli mi da priznamo ili ne daleko kultirniji sto se tice pridrzavanja pravila.

i tu se otvara jos jedno pitanje.,
zasto komunalna policija ide sa kontrolorima. da li joj to uluazi u opis radnog mesta.
ako ulazi zasto uopste imamo kontrolore kad komunalna policija ionako ide sa njima pa je cela kontrolorska sluzba nepotrebna, neka zaposle veci broj policajca i resili su problem.

ovaj platinini mora da je dobro placen od strane gsp-a
ovoliko truda i znoja iz ciste simapatije...nece da moze.
tu para vrti ;)

Па како није ГСП добро плаћа када су праве ствари (улагања) у питању, новац се не жали.
Али да се купе нови аутобуси то не иде, да се очисте и среде стари ни то,
али за разне ''платине'' мора да буде то је права ствар...
У интересу грађана и евроинтеграција, и владајуће странке чији је дотични члан...

Predrasuda je majka svih nesporazuma.
A sto ne sacekate da to proradi, pa da vidite ako radi, pa tek onda da sudite? Po vama, projekat je vec propao, a jos nije ni pusten u rad.
Ali bitno da je paranoja proradila....snimanje, pracenje, validiranje...
Koga bre boli uvo gde idete i sta radite? Osim ako nemate poseban razlog da brinete o tome....

Али да се купе нови аутобуси то не иде

Biće i toga, stilo je 10 solo autobusa na gas za 77,35 i 26, a stići će u februaru još 25 zglobih iz Ikarbusa.

Naručujuju još 150 zglobnih, a kasnije još 70 solo će biti.
ЈАВНО КОМУНАЛНО ПРЕДУЗЕЋЕ ГРАДСКО САОБРАЋАЈНО ПРЕДУЗЕЋЕ "БЕОГРАД"
Кнегиње Љубице 29, 11000 Београд

о г л а ш а в а

ПРЕТХОДНИ РАСПИС
за набавку добара:

НАБАВКА 150 НОВИХ ЗГЛОБНИХ НИСКОПОДНИХ АУТОБУСА ГРАДСКОГ ТИПА

ГСП обавештава све заинтересоване понуђаче да ће у 2012. години бити расписана јавна набавка добара: Набавка 150 нових зглобних нископодних аутобуса градског типа.

За све додатне информације можете се обратити писаним путем на факс 011/366-4087 са назнаком "Претходни распис - 150 нових зглобних нископодних аутобуса градског типа " или на адресу Наручиоца: ГСП, Кнегиње Љубице 29, 11000 Београд.

Претходни распис објављен у "Службеном гласнику РС" број 97 дана 21.12.2011. године.
http://gsp.rs/tenderi1.htm#VND-autobusi

Apropo tendera, Ikarbus je već izabran, tenderi su samo fiktivni.

Фино за Икарбус, само да не прокишњавају, као 25. пре неки дан, нови аутобус, није изджао ни слабашну кишу и онда цео један ред буде празан јер су седишта мокра. То су неке ствари које не би смеле да се дешавају. За неке прогнозе, биће прилично "чупаво" за оне који се буду шверцовали првих дана када све крене. Сваког дана користим градски превоз и очигледно је да више слабо попуштају, данас сам први пут видео да су неког цигу извели са комуналном. Немам ништа против...Ако и остале ствари функционишу.

Па како није ГСП добро плаћа када су праве ствари (улагања) у питању, новац се не жали.
Али да се купе нови аутобуси то не иде, да се очисте и среде стари ни то,
али за разне ''платине'' мора да буде то је права ствар...
У интересу грађана и евроинтеграција, и владајуће странке чији је дотични члан...

Verovatno si moje clanstvo u bilo kojoj stanci dobio gledanjem u pasulj... posto ni ja jos nisam obavesten da sam se uclanio. Mozda si vidovit, otkud znam :per:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back