- Poruka
- 28.589
uzasno im je to bzv da moze da se overi dok bus stoji....pa `el oni znaju koja je to rulja,i ja medju njima...pa dok kopam po torbi dok nadjem kartu koju nemam pa tamo,pa vamo...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uzasno im je to bzv da moze da se overi dok bus stoji....pa `el oni znaju koja je to rulja,i ja medju njima...pa dok kopam po torbi dok nadjem kartu koju nemam pa tamo,pa vamo...
![]()
Zamišljam situaciju na Sajmu.
Nailazi autobus na liniji 511, iza njega 56, a onda iza njega 88.
Nastane krkljanac i jurnjava, jer neko trči napred na 511, neko nazad prema 88.... i sve to traje duže nego do sada, jer svako mora da gađa tačno određena vrata.
I hajde sve to da razumem kada su u pitanju nepersonalizovane kartice koje moraju da se ponište i da im se smanji vrednost, ali mi nije jasno zašto moraju da se čekiraju i personalizovane kartice. Čemu to?
Ne znam, živi bili pa videli, ali veliki sam skeptik po ovom pitanju.
Zamišljam situaciju na Sajmu.
Nailazi autobus na liniji 511, iza njega 56, a onda iza njega 88.
Nastane krkljanac i jurnjava, jer neko trči napred na 511, neko nazad prema 88.... i sve to traje duže nego do sada, jer svako mora da gađa tačno određena vrata.
I hajde sve to da razumem kada su u pitanju nepersonalizovane kartice koje moraju da se ponište i da im se smanji vrednost, ali mi nije jasno zašto moraju da se čekiraju i personalizovane kartice. Čemu to?
Ne znam, živi bili pa videli, ali veliki sam skeptik po ovom pitanju.
60d,i neces morati da je ocitavas...lici ce na fiskalni racunMože li neko da mi kaže, da li će cena karte kupljene kod vozača biti 60din. ili, kao do sada duplo skuplja, nisam videla da ima na temi, možda mi je promaklo![]()
60d,i neces morati da je ocitavas...lici ce na fiskalni racun
svoleo bih da vidim tog kontrolora koji ce napisati nekome kaznu jer ima urednu kartu koju nije overio.![]()
Upravo to, samo kad bi te kamere i funkcionisale, odnosno kada bi se bahati putnici i kontrolori kaznjavali. Nego mene zanima da li ce bus plus kartica moci da se dopunjava u postama, nesto sam cula da hoce.....