Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Аха... Очекивано је, нови уговор, стара фирма итд.

Не знам каква је процедура за замену картица, једном ћемо их заменити, то је сасвим извесно.
ma nema procedure nego kako bude isticala stara, dobijace se nova

ma nema procedure nego kako bude isticala stara, dobijace se nova
Прво да сазнам када ми истиче стара, немам појма, не користим...

Ваљда је писало на рачуну који добијем када уплатим... али прође већ годину и по дана... Мислим да немам рачун код себе.

mioram priznati da je meni za zatvor i onaj ko je decije igraliste napravio na ovom mestu

uzas

UCok9kpTURBXy82MzAyMTIyYzc1MjM1Yjc4MWU5OTFiZDA0MjA1NTc5NS5qcGeRkwLNAuQAgaEwBQ

Uhapsili vozaca (72 g) gsp-a koji je vozio ovaj bus.
Da li ce neko odgovarati ko zaposljava ljude u osmoj deceniji da prevozi ljude?
Толико мањкамо... Али Немци плаћају много боље.

Колико знам, у ГСП је стално отворен конкурс. Лично сам чуо да и у Пошту може било ко, као моторизовани курир пакета.

E da zaboravih.
Juce se vracam sa NBG 83kom. I kad je dosla do okretnice na CK. Ne moze da udje u okretnicu jer tamo vec stoji neverovatnih 4 autobusa i jedna trola.
Vozac svira, njemu sviraju iza automobili, stoji na sred ulice, ne moze da skrene. Na kraju otvorio za nas putnike tu kod pozorista, a on ostade da stoji.
Sve se desava u pola 5. U sred spica.
Bezobrazluk.
Umesto da voze da se preveze narod u spicu. Oni stoje na okretnici. Cela smena verovatno.

Ovo nije tačno, paketi se donose, samo ako nisi tu ostave ti obaveštenje.

Mozda mislis na post express postinu kurirsku sluzbu ili tako neku specijalnu uslugu.

Ali obicna posta UPS iz Amerike paket koji stize u obicnu lokalnu postu. Posta - posta. To ne donose sigurno. Samo kartoncic.

Kod dva paketa iz Amerike koja sam dobio nedavno sam bio kod kuce i samo sam nasao kartoncic.

Nit me ko zvao, a ima telefon na paketu, niti zvonio na interfon, nista.

Mozda mislis na post express postinu kurirsku sluzbu ili tako neku specijalnu uslugu.

Ali obicna posta UPS iz Amerike paket koji stize u obicnu lokalnu postu. Posta - posta. To ne donose sigurno. Samo kartoncic.

Kod dva paketa iz Amerike koja sam dobio nedavno sam bio kod kuce i samo sam nasao kartoncic.

Nit me ko zvao, a ima telefon na paketu, niti zvonio na interfon, nista.

Da mislim na PE.

Zar iz inostranstva ne stiže na carinu u glavnu poštu? 🤔

Ja sam uvek morala tamo da idem...

Ovo nije tačno, paketi se donose, samo ako nisi tu ostave ti obaveštenje.
Npr, u Cacku je tacno ...ladno postar vec nekoliko puta ubacuje u sanduce na kapiji kuce obavestenje o pismenoj posiljci (ne paket, vec preporuceno pismo)...nece ni kroz uvek otkljucanu kapiju da prodje, iako je uvek neko kuci.

A tek postexoress..mami sam u Cacak slala nesto hitno, i uplatih opciju da joj stigne do 12h....zovem je u 13h, kaze jos nije dobila...zovem sefa sluzbe u Cacku za taj deo, doslovce mi kaze ' joj, pa znate li vi kako mi imamo male plate'. Tu ga ja napljujem.
Alooo bre, ja sam tu trazenu uslugu skuplje platila, nista me ne zanima drugo, nek se zali Pinokiju, mene ne zanima...i tako, stize posle toga mami posiljka u roku od 5 min.

Definitivno, svako radi sta hoce, niko nije odgovoran, javasluk samo tako

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back