sunchaya
Buduća legenda
- Poruka
- 41.234
ali tiho, na kvarnjaka.Promenjeno je to već pre nekog vremena.
ja imam dobru moć zapažanja i vizuelno pamćenje pa sam zato primetila
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ali tiho, na kvarnjaka.Promenjeno je to već pre nekog vremena.
ma nema procedure nego kako bude isticala stara, dobijace se novaАха... Очекивано је, нови уговор, стара фирма итд.
Не знам каква је процедура за замену картица, једном ћемо их заменити, то је сасвим извесно.
Прво да сазнам када ми истиче стара, немам појма, не користим...ma nema procedure nego kako bude isticala stara, dobijace se nova
Или ту или да одем у сам гсп, није ми далеко.na kiosku ti mogu reci dokle vazi
mozda je ispunio normu pa ga bas briga da je 'juri'Ja uredno otkucala kartu, a kontrolor samo prošao pored mene![]()
gde sme da te pita za kartuJa uredno otkucala kartu, a kontrolor samo prošao pored mene![]()
Срамота, не исказује поштовање према путницима.Ja uredno otkucala kartu, a kontrolor samo prošao pored mene![]()
Толико мањкамо... Али Немци плаћају много боље.Uhapsili vozaca (72 g) gsp-a koji je vozio ovaj bus.
Da li ce neko odgovarati ko zaposljava ljude u osmoj deceniji da prevozi ljude?
mioram priznati da je meni za zatvor i onaj ko je decije igraliste napravio na ovom mestu
uzas
![]()
А одакле је власник фирме Кордун метали? Мора да је Београђанин?
Ma za te kurire je i kod privatnika 35k plata. U Posti verovatno i manje. Zato se vec godinama ne donose paketi. Nego ti ubace karton u sanduce pa moras sam da ides u postu da doneses.
Ovo nije tačno, paketi se donose, samo ako nisi tu ostave ti obaveštenje.
Mozda mislis na post express postinu kurirsku sluzbu ili tako neku specijalnu uslugu.
Ali obicna posta UPS iz Amerike paket koji stize u obicnu lokalnu postu. Posta - posta. To ne donose sigurno. Samo kartoncic.
Kod dva paketa iz Amerike koja sam dobio nedavno sam bio kod kuce i samo sam nasao kartoncic.
Nit me ko zvao, a ima telefon na paketu, niti zvonio na interfon, nista.
Npr, u Cacku je tacno ...ladno postar vec nekoliko puta ubacuje u sanduce na kapiji kuce obavestenje o pismenoj posiljci (ne paket, vec preporuceno pismo)...nece ni kroz uvek otkljucanu kapiju da prodje, iako je uvek neko kuci.Ovo nije tačno, paketi se donose, samo ako nisi tu ostave ti obaveštenje.