електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

to je bilo i ocekivano.
skapirali su da prvobitna ideja sa 20 do 30 ljudi po autobusu ne bi nikad mogla da se sprovede jer nemaju dovoljno autobusa za to i sad su svalili krivicu na ljude..ljudi su krivi jer ne postuju pravila..
Do septembra biće mrtvih. Vratiće oni na staro očas posla.
i treba..svetski strucnjaci su rekli do Juna meseca..kod nas je sada zbog izbora..to je valjda jasno svimaНе знам, ипак ћу мало сачекати, не морам да фасујем корону сад.
meni su u februaru u skenderbegovoj rekli da od sledećeg meseca ne mora sa se produžava povlastica jer je bus+ povezan sa biroom iz znaće odma ako nisi na birou. produžila mi je samo za mesec umesto 6 meseci. e tih mesec je isteklo a kako da znam da će hteti da je prime da je dopune na kiosku i dal i kontrolori to znaju?https://www.rts.rs/page/stories/ci/Коронавирус/story/3145/zivot-u-vreme-pandemije/3946460/javni-prevoz-beograd-koronavirus-mogu-da-koriste-svi.html
ЧЕТВРТАК, 07. МАЈ 2020, 15:11 -> 16:13 ИЗВОР:РТС
Јавни превоз од сутра могу да користе сви грађани
Очекује се да грађани буду одговорни и да се не натрпавају у превоз... Нема шансе. Спремите се за други талас вируса.
meni su u februaru u skenderbegovoj rekli da od sledećeg meseca ne mora sa se produžava povlastica jer je bus+ povezan sa biroom iz znaće odma ako nisi na birou. produžila mi je samo za mesec umesto 6 meseci. e tih mesec je isteklo a kako da znam da će hteti da je prime da je dopune na kiosku i dal i kontrolori to znaju?
i treba..svetski strucnjaci su rekli do Juna meseca..kod nas je sada zbog izbora..to je valjda jasno svima
zato se treba i dalje cuvati i izbegavati guzve i sto manje zatvorenih prostora ..sve ostalo je ok
Све што радим од послова ми је од куће, боље рећи баш на компу, тако да све ово на мене практично није ни утицало.E stvarno svasta.
Ovi danima iscrtavaju stanice, lepe plakate. Narod lageruje maske po 150 dindzi i rukavice po 50 dindzi par. Ljudi cekaju po ceo dan ispred bus plus saltera.
Jutros je bila vest - ministarstvo objavilo izgled potvrde od firme koju moraju svi da imaju. U podne vest da ce i komunalci biti u autobusima. 3 godine zatvora ako neko udje bez maske.
U 3 sata. Ma nema veze. Samo smo se salili.
Ovi su stvarno za ludnicu.

pogledah sad kamere. idu neki tramvaji savskim trgom.не знам да л иду, најављено је да ће ићи преко реновираног савског .
мада, јутрошња вест :
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=05&dd=08&nav_category=12&nav_id=1681889
![]()
споменик. кажу да ће овако да изгледа:pogledah sad kamere. idu neki tramvaji savskim trgom.
a jel oni prave neku fontanu usprad glavnog ulaza u ž.stanicu?
vidim da je nešto okruglo
Гигантски Стефан Немања који ће да буде двоструко виши него што је зграда иза њега, бивша главна железничка станица...споменик.