Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
https://www.rts.rs/page/stories/ci/Коронавирус/story/3145/zivot-u-vreme-pandemije/3946460/javni-prevoz-beograd-koronavirus-mogu-da-koriste-svi.html

ЧЕТВРТАК, 07. МАЈ 2020, 15:11 -> 16:13 ИЗВОР:РТС
Јавни превоз од сутра могу да користе сви грађани

Очекује се да грађани буду одговорни и да се не натрпавају у превоз... Нема шансе. Спремите се за други талас вируса.

E stvarno svasta.

Ovi danima iscrtavaju stanice, lepe plakate. Narod lageruje maske po 150 dindzi i rukavice po 50 dindzi par. Ljudi cekaju po ceo dan ispred bus plus saltera.

Jutros je bila vest - ministarstvo objavilo izgled potvrde od firme koju moraju svi da imaju. U podne vest da ce i komunalci biti u autobusima. 3 godine zatvora ako neko udje bez maske.

U 3 sata. Ma nema veze. Samo smo se salili.

Ovi su stvarno za ludnicu.

Не знам, ипак ћу мало сачекати, не морам да фасујем корону сад.
i treba..svetski strucnjaci su rekli do Juna meseca..kod nas je sada zbog izbora..to je valjda jasno svima
zato se treba i dalje cuvati i izbegavati guzve i sto manje zatvorenih prostora ..sve ostalo je ok

https://www.rts.rs/page/stories/ci/Коронавирус/story/3145/zivot-u-vreme-pandemije/3946460/javni-prevoz-beograd-koronavirus-mogu-da-koriste-svi.html

ЧЕТВРТАК, 07. МАЈ 2020, 15:11 -> 16:13 ИЗВОР:РТС
Јавни превоз од сутра могу да користе сви грађани

Очекује се да грађани буду одговорни и да се не натрпавају у превоз... Нема шансе. Спремите се за други талас вируса.
meni su u februaru u skenderbegovoj rekli da od sledećeg meseca ne mora sa se produžava povlastica jer je bus+ povezan sa biroom iz znaće odma ako nisi na birou. produžila mi je samo za mesec umesto 6 meseci. e tih mesec je isteklo a kako da znam da će hteti da je prime da je dopune na kiosku i dal i kontrolori to znaju?

meni su u februaru u skenderbegovoj rekli da od sledećeg meseca ne mora sa se produžava povlastica jer je bus+ povezan sa biroom iz znaće odma ako nisi na birou. produžila mi je samo za mesec umesto 6 meseci. e tih mesec je isteklo a kako da znam da će hteti da je prime da je dopune na kiosku i dal i kontrolori to znaju?

ima fora da rade presek svakog 24 u mesecu, a tebi karta i dalje vazi ako si na birou...koliko sma ja skontala. ja cu se napravim blesava da probam moju za besposlene da dopunim, jer mi nije aktivirana za zaposlene.

ali ja sam sve vreme zakljucno sa martom mesecom koristila za nezaposlene karticu. imala sam i uplatu za mart, pa sma sa njom se vozila kad je krenulo vs i to uz radni nalog.

mozes da probas da je dopunis na kiosku, ako se dopuni znaci da je validna kartica.

E stvarno svasta.

Ovi danima iscrtavaju stanice, lepe plakate. Narod lageruje maske po 150 dindzi i rukavice po 50 dindzi par. Ljudi cekaju po ceo dan ispred bus plus saltera.

Jutros je bila vest - ministarstvo objavilo izgled potvrde od firme koju moraju svi da imaju. U podne vest da ce i komunalci biti u autobusima. 3 godine zatvora ako neko udje bez maske.

U 3 sata. Ma nema veze. Samo smo se salili.

Ovi su stvarno za ludnicu.
Све што радим од послова ми је од куће, боље рећи баш на компу, тако да све ово на мене практично није ни утицало.

Могу само да замислим колико је све ово, а креће се као на покретној траци, утицало пре свега на запослене код приватника и на многе друге самосталне делатности, разне мајсторе, сервисере и слично.

Још ћемо се некако држати редова испред продавница и пошта, тај део није укинут - ваљда публика то разуме?

Што се самог превоза тиче, превозу у мом крају смета то што раде трамвајски правац. Месецима већ сам имао смањен број линија. Кад буду наставили од Француске на даље као Зоо врту, то ће тек да буде... циркус или хаос, именујте по потреби.

Да ли ће све ово играње саопштењима да наљути људе? Свакако да хоће. Али, да ли ће све да забораве за 7 дана?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back