Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Copy/paste sa grupe na fejsu...

Danas oko 16.00h , vozač na liniji br 25 P, garažni broj ‚18 mi je upravoobjašnjavao da to što sam ja sa psom vodičem je razlog da on ugasi vozilo, izbaci više od 100 putnika na toj liniji i da samo ako njemu jave da sem on će da me vozi .Dobila sam i upustvo zašto je ASTOR opasan, jer ako ga neko zgazi na rep i nogu on može da ujedea ja ..E sada ovako , teško mi je jer psihički svaki dan svašta preživljavam od kada sam došla iz Maribora sa Astorom, m verbalno i fizički me zlostavljaju , ali ne odustajem a VI ..MOLIM VAS PRENESITE OVU PORUKU jer valjda ima nekoga da shvati da i ja imam pravo da idem kao i svi gradjani PREVOZOM da udjem u SVE OBJEKTE i da je ASTOR PAS VODIČ SLEPIH ...eto molim Vas u svoje i ime više od 12000 slepi za koje se mi u Savezu slepih i slabovidih Srbije Beli štap borimo.i naravno HVALA SONJI I MILICI koje su danas ostale samnom i bile mi svedoci u davanju izjave i policiji ii saobraćajnoj policiji

I kako misle sav onaj narod iz Ledina i Surcina (a i mi iz blokova) da se prebaci do tog dela grada, nebitno da li ce biti tamo stanica ili ne. Oni nisu normalni, 601 je vrlo koriscena linija. I korisna.

Ko zna, mozda jednog dana uvedu "autobusku dvojku" Novog Beograda, neki bus koji ce da ide otprilike Jurija Gagarina, Milentija Popovica, Mihaila Pupina, Omlaginskih brigada, u jednom i u drugom smeru.

Mislila sam kako cemo da se prebacimo do dela grada gde je sadasnja autobuska/zeleznicka i dalje ka Slaviji? Sta, ceo N Bg ce da stane u tramvaj br. 9?

Pa... sta da kazem. Gradu fale sire ulice, mnogo njih, a nemaju gde da budu napravljene.
Jedini deo sa dobrim ulicama je Novi Beograd - gde su ulice 3+3, pa GSP moze da ima sopstvenu traku.
Kada naprave vincanski most nece nam trebati vise mostova (mada to sada nije hitno, kada su zavrsili severnu obilaznicu).

Da, tako sam cuo, da ce 27E da ukinu, a imacemo "XXL" 84ku :aha2: Mirijevo - Nova Galenika

Na sajtu GSPa ni slovo o tome mada se meni po memoriji pamcenja mota da je to trebalo da bude od danas. Mozda ce da bude od 1. februara... danas bi narod bio izgubljen.

E ćao!

Srećna Nova Godina, naravno... samo da pitam nešto...

Recimo dočekate Novu Godinu sa društvom u centru grada i čujete da Grad Beograd organizuje BESPLATAN PREVOZ u dogovoru sa GSB-om
A ONDA VAM DODJE HISTERIČNA TETA DA NAPLAĆUJE KARTE I KOMANDUJE ŠOFERU DA OTVARA VRATA I ZAUSTAVLJA AUTOBUS?

Sad, neki putnici su platili mi ostali smo se bunili, autobus stao, otvorili vrata neće da idu... mi izadjemo... na minus pa peške...
Kakvo bre naplaćivanje kad ima onoliko noćnih dežurnih linija?
"OVO JE REGULARAN NOĆNI PREVOZ I NEMAMO VEZE SA DEŽURNIM"

Jel ovo nas neko zajebavao?
Da ne kažem krao pare i delio sa šoferom?
Ako jeste da ja to lepo prijavim GSB-u a ako se u svim dežurnim autobusima ne plaća karta
a u pojedinim noćnim plaća onda alal čast na fakultetu i ko ga organizovao za 01.01. u dva ujutru

Koliko meni poznato GSB ne sme da izbacuje putnike ako je napolju minus, pa onda komunalna ne sme da pokazuje vašu ličnu kartu busplus-u i ostala ljudska prava

Poslednja izmena:
E ćao!

Srećna Nova Godina, naravno... samo da pitam nešto...

Recimo dočekate Novu Godinu sa društvom u centru grada i čujete da Grad Beograd organizuje BESPLATAN PREVOZ u dogovoru sa GSB-om
A ONDA VAM DODJE HISTERIČNA TETA DA NAPLAĆUJE KARTE I KOMANDUJE ŠOFERU DA OTVARA VRATA I ZAUSTAVLJA AUTOBUS?

Sad, neki putnici su platili mi ostali smo se bunili, autobus stao, otvorili vrata neće da idu... mi izadjemo... na minus pa peške...
Kakvo bre naplaćivanje kad ima onoliko noćnih dežurnih linija?
"OVO JE REGULARAN NOĆNI PREVOZ I NEMAMO VEZE SA DEŽURNIM"

Jel ovo nas neko zajebavao?
Da ne kažem krao pare i delio sa šoferom?
Ako jeste da ja to lepo prijavim GSB-u a ako se u svim dežurnim autobusima ne plaća karta
a u pojedinim noćnim plaća onda alal čast na fakultetu i ko ga organizovao za 01.01. u dva ujutru

Koliko meni poznato GSB ne sme da izbacuje putnike ako je napolju minus, pa onda komunalna ne sme da pokazuje vašu ličnu kartu busplus-u i ostala ljudska prava

nocni prevoz i ovaj preko dana su dva sveta.
trebao vi to da znas

Jeste, imas pravo da komunalnom policajcu kazes da ces ga krivicno goniti ako tvoju licnu kartu pokaze busplus kontrolorima.
Tako je po zakonu o zastiti licnih podataka.

Mada, da li komunalna ima pravo da vrsi identifikaciju gradjana? Mislim da nema, vec samo redovna policija.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back