gost 361414
Elita
- Poruka
- 18.153
Pa mi to vec placamo kroz porez. Problem ste vi sa strane sto se vozite, a ne placate nikako.
Amin

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa mi to vec placamo kroz porez. Problem ste vi sa strane sto se vozite, a ne placate nikako.

I kako je onda naleteo na kontrolorku. U clanku pise da je zena pobegla iz Busa. A sta je radila kontrolorka. Jurila je po gradu.
- - - - - - - - - -
Putnica napala kontrolorku, njen muž pokušao da je pregazi
Kontrolorka javnog gradskog prevoza napadnuta je u subotu, 6. septembra, a napadač je priveden na informativni razgovor.
Incident se dogodio kod Cvetkove pijace u 16.30 časova kada je kontrolorka u vozilu gradskog prevoza zatekla putnicu bez karte.
Putnica je uspela da pobegne iz vozila, i tada je došlo do organizovanog napada na kontrolorku. Naime, U.B. suprug putnice, pokušao je automobilom da naleti na kontrolorku.
Patrola policijske stanice Zvezdara reagovala je na licu mesta i privela napadača na informativni razgovor.
Ovo je treći napad u nizu na kontrolore koji se dešava tokom obavljanja njihovih redovnih aktivnosti. Grad Beograd zahvaljuje se Policijskoj upravi za grad Beograd na pravovremenom i efikasnom reagovanju i sprečavanju težih posledica, piše u saopštenju.
I kako je onda naleteo na kontrolorku. U clanku pise da je zena pobegla iz Busa. A sta je radila kontrolorka. Jurila je po gradu.
- - - - - - - - - -
Moj utisak je da putnicki saobracaj dobro funkcionise u Beogradu potrebno je mozda 500 modernijih autobusa pa da to bude sve na nivou kao sto kaze her Zika ali karta mora
da se kupi a u GSB-u da ne kradu.

danas u 95ici ni u jednom smeru nije bilo kontrole...oko 9 i oko 16h.
ali, kucala sam kartu, čisto da se zna![]()
Побегла из буса? Не знам, нисам био тамо, али ме у Београду никаква врста некултуре и дивљаштва не изненађује. Чуј ово, побегла из буса.
Плаћамо кроз порез?
Нема шта, убрзо следи укидање ГСБ-а..
''Mi sa strane', e sad kad ste uhvaceni na delu da se svercujete i GSB belezi gubitke opet je neko drugi kriv nisu beogradjani.
znaci prpa![]()

Gradske tj. nase donacije GSP-u ne padaju sa neba kao konfete. Nego se uzimaju od gradjana i daju GSP-u koji narucuje viski i rakiju na tenderu.
tako je!Gradske tj. nase donacije GSP-u ne padaju sa neba kao konfete. Nego se uzimaju od gradjana i daju GSP-u koji narucuje viski i rakiju na tenderu.
Који сте ви лицемери.
Нaјпре нико живи не плaћa кaрту, a ондa, кaд грaд из нужде посегне зa дотaцијом из буџетa дa се превоз не би угaсио, ето ти моронa који устврде кaко је превоз већ плaћен, и кaко су гa, ни мaње ни више него они плaтили.
Мислим оно, нaвиклa стокa, не плaћaш гa годинaмa, a он функционише, чим може тaко знaчи све у реду, плaћен је.
Нaрaвно дa је плaћен, нико не дaје нaфту и резервне делове зa џaбе, нико неће зa џaбе, волонтерски дa попрaвљa и чисти aутобусе, сaмо сaв тaј новaц којим се то плaћa потиче од зaдуживaњa, тј. узимaњa кредитa који ће морaти дa се врaћaју.
A ондa ће стокa опет дa кукa кaко не може дa се живи јер је ПДВ све већи и већи, рaсту цене итд..
Koji smo to mi uhvaceni na delu. Ja se ne svercujem. A normalno da ce GSB da belezi gubitke kad ima 5000 radnika viska na cije plate potrosi sav novac.
Mozda bi i jos samo 200 sredilo stvar, ali da se pojedine ulice prosire.
Naravno, i naplata karata koja tezi ka sto posto.
graad pod hitno treba da zaposli jos komunalnih policajaca,da dodje jedan po glavi stanovnika grada beograda.ne mogu da naplate kaznu ako nema komunalnog policajca...

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/124/Друштво/1692846/Шверцовање+у+ГСП-у+биће+прекршај.html
I sa ovom promenom, ne mogu da naplate kaznu ako nema komunalnog policajca...
graad pod hitno treba da zaposli jos komunalnih policajaca,da dodje jedan po glavi stanovnika grada beograda.
danas u 11.30,lastin na liniji 491,cist ko suza,mesta za sedenje bilo,sedista tapacirana...nije nov,ali nije drljav,odrzavan je.posto su mi se uslovi svideli-sa zadovoljstvom otkucah kartu...ali avaj,pokajah se vec na trosarini...valjda se vozac tu malko unervozio sto se bus odjednom natrpa ljudi,i covek ladno zapali cigaru iako mu znak za zabranu ogroman,i iznad glave.usmrdeo je bus duvanskim dimom,i meni stvarno bilo muka.nisam ga slikala,prvo nisam smela a drugo-mislim da i ne vredi.kome da se zalis?
ubuduce,ako sam zadovoljna voznjom,kartu cu kucati iskljucivo pri izlasku![]()