- Poruka
- 121.361
ne mogu ni da zamislim kako bi kontrolor funkcionisao ovde u bg...kako,ide od jednog do drugog u busu i prodaje karte ili kako?
pa da.. gurao se kroz masu i prodavao karte
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne mogu ni da zamislim kako bi kontrolor funkcionisao ovde u bg...kako,ide od jednog do drugog u busu i prodaje karte ili kako?
@totalna-racica Zavidim ti.
Da li neko zna da li drze u nekoj bazi kazne? Pocelo je vadjenje novih pretplatnih legitimacija a imam jednu kaznu pa da znam da li ce biti neophodno da objasnjavam sta je bilo, kad je bilo da bi mi izdali?
pa meni to isto..ne razumem se u tu terminologiju..ja sam svercer
dok su pre bile one "pantljicare" ja bi ih obicno menjao kad bi se totalno raspale u dzepu
Kao selo bez crkvemarkica bez plastike je bezvredna.
@totalna-racica Zavidim ti.
Da li neko zna da li drze u nekoj bazi kazne? Pocelo je vadjenje novih pretplatnih legitimacija a imam jednu kaznu pa da znam da li ce biti neophodno da objasnjavam sta je bilo, kad je bilo da bi mi izdali?
...na cemu?
btw. od septembra najavili da će uz kontrolore ići i policajci, jer je zabeležan osetan pad prodaje karata, naravno uzimajući u obzir što studenti i školarci, kao i većina ljudi na odmoru.
pa takva upotreba policije je krajnje ekonomski neisplativa i krajnje glupa. valjda policija ima druga pametnija posla i vece stetocine da prati, juri i hapsi.
ne moze gradska vlast i da izigrava kapitalizam po sistemu `ekonomske isplativosti` i da izigrava `narodnu majku` jer im treba vecina da glasa za njihov nepotrebni opstanak.
cisto sumnjam da ce policija to da prihvati. nije to njihov posao
btw. od septembra najavili da će uz kontrolore ići i policajci, jer je zabeležan osetan pad prodaje karata, naravno uzimajući u obzir što studenti i školarci, kao i većina ljudi na odmoru.
pa takva upotreba policije je krajnje ekonomski neisplativa i krajnje glupa. valjda policija ima druga pametnija posla i vece stetocine da prati, juri i hapsi.
ne moze gradska vlast i da izigrava kapitalizam po sistemu `ekonomske isplativosti` i da izigrava `narodnu majku` jer im treba vecina da glasa za njihov nepotrebni opstanak.
cisto sumnjam da ce policija to da prihvati. nije to njihov posao
Kontrolor GsB nema pravo da te zadrzava jer je to protivustavno neovlašćeno lišavanje slobode.
.....i tako to
cekaj..ovo je jako zanimljiv deo..
to znaci da on nema prava da te zadrzi u autobusu da bi sacekali patrolu policije koju su eventualno pozvali i ako ostanes (recimo fizicki ti ne dozvoljava da izadjes (vidjao sam situacijae u autobusu da traze od vozaca da zatvori vrata da ovaj ne izadje) ti imas prava da dignes tuzbu protiv njega?