Ja se vodim da im platim sta cu.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najbolje je da sve firme [drzavne i privatne] srazmerno broju zaposlenih dotiraju GSB, tako isto i za njihove clanove prodica, skolarce, nezaposlene.....i da prevoz GSB-om bude besplatan. To sto ce neki stranac da ne plati kartu kad dodje u Beograd je toliko neznatan broj.
E da ovi sto su na vlasti citaju moje postove pa jos i da imaju mozga gde bi im bio kraj !
bas cu sutra u direkciji za javni prevoz da pitam o cemu se radi
jaaaaaal'? kako to? ti si neki baja?
duso, ovde gi nema baja
posto cu da svratim u tu zgradu, a poznajem pola te direkcije, i direktora, lako mogu nonsaltano da usput priupitam za temu ove teme. odgovor iz prve ruke, iskren, bez uvijanja
ok?
...ma nece valjda ovo da urade?
...a sta ja da radim kao student koji ne moze da konkurise za dom i zato do faxa stize tako sto menja tri prevoza i ima oko 30 stanica do faxa?
...dajte pa mi sa periferije ima da naebemo najvise....
to ti pričam sve vreme...mislim da će malo da o'lade sa predlogom, dok ne prođe kriza...a ti ćeš do tada da završiš dax
to ti pričam sve vreme...mislim da će malo da o'lade sa predlogom, dok ne prođe kriza...a ti ćeš do tada da završiš dax
...ma nece valjda ovo da urade?
...a sta ja da radim kao student koji ne moze da konkurise za dom i zato do faxa stize tako sto menja tri prevoza i ima oko 30 stanica do faxa?
...dajte pa mi sa periferije ima da naebemo najvise....
čekamo odgovor...da li će to da važi za minibuseve, pošto ja uglavnom njih koristim...
GSP menja sistem plaćanja prevoza
3. februar 2009.
GSP Beograd od iduće godine uvodi novi sistem plaćanja za vožnju u javnom prevozu - "tiketing", najavio je direktor Direkcije za javni prevoz Željko Đukanović.
Đukanović je na konferenciji za novinare rekao da "tiketing" podrazumeva jedinstveni tarifni sistem, gde će svaki putnik plaćati samo onoliko koliko se vozio, a da će se to pratiti preko personalizovane kartice koju će novi sistem koji budemo uveli prepoznati.
Kasno primetih ovo. Da li neko ima neke informacije sta su to oni zapravo planirali i da li su i dalje slozni da se sa primenom krene od naredne godine?
Ja mislim da ce tako biti povoljnije. Ovako kad uzimam mesecnu desava mi se za mesec dana posto kasne autobusi moram privatnim, taksijem, nekad imam prevoz kolima a to nikako ne mogu da planiram unapred mesec dana. Po ovom sistemu koliko se vozis toliko. Naravno povlascene grupe i dalje sa popustom. Mislim da ce mi tako i manje ispasti.
znaci kupovina novih aparata , znaci novi troskovi, znaci opet gomile para bacene u vazduh
Koliko se secam ovaj sistem koji sada koristimo je uveden jer je bio ubedljivo najjeftiniji samo onaj mali aparatic sto busi kartice.
Mogu misliti koliko ce ovo kostati po autobusu.
i kako ce to spreciti svercovanje?
robot ce izbaciti nekog ko nema karticu?
cuce se alarm OVAJ NEMA KARTU, OVAJ NEMA KARTU pa ce zbog blama nesretni putnik kupiti kartu.
Da bre to nije opet nov fazon da neko napuni svoje dzepove?
Po mom misljenju ubedljivo najbolji sistem za suzbijanje svercovanja je bio ljudski faktor kontrolor, tad kad su bili kontrolori nikad se nisam svercovao za dve tri stanice nego sam isao peske a za duze sam kupovao kartu. Kad su izbacili kontolore jer im je bilo skupo da placaju te ljude koji su im skupljali novac ja sam smanjio kupovinu karata za 90%
salu na stranu ali zaista najsigurniji sistem protiv svercovanja je kontrolor koji naplacuje kartu u vozilu a i smanjili bi broj nezaposlenih....