причалица
Buduća legenda
- Poruka
- 45.096
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto se tice ulaska na prednja vrata. Da ponovim po stoti put. Moze, ali ako svi putnici SEDE. Je l' smo pustali snimke ovde iz Nemacke gde se lepo vidi da svi SEDE. Onda moze da se udje na prva vrata i da se ljudski dodje do mesta za SEDENJE. Koliko retardiran neko treba da bude pa da ne moze to da shvati.

..kontrolori naravno...A opet su to uveli i ja se skucah u zadnja vrata na zelenjaku kad sam jurila da uđem u pedesdvojku pošto mi pedesšestica utekla pred nosom. I pitam majstora što nas "zeki"? a on kaže tako rekli. Nisam znala da je to (opet) uvedeno. Inače, kontrolu ne pamtim kad sam zadnji put videla
A opet su to uveli i ja se skucah u zadnja vrata na zelenjaku kad sam jurila da uđem u pedesdvojku pošto mi pedesšestica utekla pred nosom. I pitam majstora što nas "zeki"? a on kaže tako rekli. Nisam znala da je to (opet) uvedeno. Inače, kontrolu ne pamtim kad sam zadnji put videla

citam danas...to nece da moze da vazi za spanske tramvaje, jer nema mogucnost da otvori samo jedna vrata...![]()

U Beogradjanci na izdavanju busplusa ima 6 saltera. Pa kad je bilo otvaranje bilo ih je 10.
Nije mi jasno sta sede besposleni. Kad sam dosao njih 6 mi kaze izvolite.![]()

Juce sam isao 15com - u oba smera sam bio prekontrolisan. Danas nisam na Zelenjaku ni mogao da udjem u bus pre nego sto me provere (opet 15tica).
izvini a kako proveravaju kad su validatori unutra?

citam danas...to nece da moze da vazi za spanske tramvaje, jer nema mogucnost da otvori samo jedna vrata...![]()

U Beogradjanci na izdavanju busplusa ima 6 saltera. Pa kad je bilo otvaranje bilo ih je 10.
Nije mi jasno sta sede besposleni. Kad sam dosao njih 6 mi kaze izvolite.![]()

Kraj sledece godine ce da bude kritican - jer ce mnooooogima da istekne plastika ciji rok vazenja je 3 godine
Na vrhuncu je bilo valjda 40 saltera u Beogradjanci![]()
![]()
Sreća pa ne ulazim na početnim stanicama![]()
U septembru, oktobru i novembru za srednjoškolce i studente trebaće bar 15![]()
Do tad ima više od godinu ipo dana...
Za koji moj bleje sad? Bitno da se otpuštaju ljudi sa radnih mesta koja i nisu bespotrebna a raznoraznih šalteruša šalterušona nikad više.