Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Udjem veceras u neku vecu trafiku i htela sam da nahranim ono cudoviste od bljus kartice kazem 1000 din i pruzam karticu da naplati ... kaze .. JOK sve ostalo moze a dopuna nemoze preko kartice , sav kesh od bljus kartice odvajamo i prosledjujemo posebno .. ja ovako :eek::eek::eek:
Pitanje- jel to ona mene zeza ili ... ovi nisu normalni !!??

Udjem veceras u neku vecu trafiku i htela sam da nahranim ono cudoviste od bljus kartice kazem 1000 din i pruzam karticu da naplati ... kaze .. JOK sve ostalo moze a dopuna nemoze preko kartice , sav kesh od bljus kartice odvajamo i prosledjujemo posebno .. ja ovako :eek::eek::eek:
Pitanje- jel to ona mene zeza ili ... ovi nisu normalni !!??
Nije bas tako kako su ti rekli u trafici, naime oni imaju proviziju, ako se ne varam, 2,5% od prodaje bus plus dopuna, a ako im platis karticom placaju naknadu 3% (amex, visa, master....).
Ne isplati im se, zato to rade.

Šta mislite, dal stvarno putem validatora i na osnovu broja overenih karata rade nešto na povećanju broja vozila na određenim linijama?
Ja koristim mesečnu markicu. Overim je na početku i to je to. Dal bi urodilo plodom ako bih je redovno overavala kad ulazim u određeni autobus? Preselila sam se a pedes'kec ne ide baš često kao što je slučaj sa (najboljom linijom u gradu) 56icom...
Dal bi na osnovu mog kuckanja nešto bilo?

Od danas jača BusPlus kontrola

Kontrola u vozilima GSP se od Danas vraća na redovan, jači nivo, ali se uvodi i nova mera - validatori će biti blokirani kada kontrola uđe u vozilo.

1009125946511bba85ca6e3328238457_orig.jpg
Kontrole su zbog hladnog vremena u proteklom periodu bile redukovane u svim vozilima javnog gradskog prevoza u Beogradu.
Kako je saopštio BusPlus, nakon ulaska tima kontrolora u vozilo neće biti moguće očitati voznu kartu, ali će putnicima budu ušli istovremeno sa kontrolorima biti ostavljeno dovoljno vremena da očitaju svoje kartice i tek tada će otpočeti kontrola.
Kako su ranije mediji pisali, broj dopuna je znatno smanjen u 2013. godini.

Saopšteno je i da građani sa personalizovanim karticama ne moraju da se očitavaju, ali bi to "bilo korisno zbog praćenja opterećenosti svih linija u prevozu".

"Molimo, takođe, sve sugrađane da čim uđu u prevoz očitaju svoje nepersonalizovane karte, kao i da ne koriste isti ukoliko ne poseduju važeću voznu ispravu", navodi BusPlus, koji dodaje i da je ceo sistem javnog prevoza ugrožen zbog nesavesnih sugrađana koji ne plaćaju tu uslugu.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=03&dd=03&nav_category=12&nav_id=691875

Ce da vidimo dal ce da bude prebijanje ljudi od komunalne policije ili obratno

jako su me uplasili ovom merom pojacane kontrole,a narocito sto ce po njihovom ulasku biti `blokirani validatori`
plase mecku s reseto.pa i vrapci znaju da je njima cilj da ljudi sto vise ocitavaju svoje karte/plate prevoz....nije im cilj da pisu kazne,zato sto od nikog i ne mogu da naplate.
najvaznije od svega je da vrata nisu blokirana,i da iza nailazi drugi prevoz

Šta mislite, dal stvarno putem validatora i na osnovu broja overenih karata rade nešto na povećanju broja vozila na određenim linijama?
Ja koristim mesečnu markicu. Overim je na početku i to je to. Dal bi urodilo plodom ako bih je redovno overavala kad ulazim u određeni autobus? Preselila sam se a pedes'kec ne ide baš često kao što je slučaj sa (najboljom linijom u gradu) 56icom...
Dal bi na osnovu mog kuckanja nešto bilo?

Moze da bude.
Do sada promenjeno je:
linija 74 koja ide od Bezanijske kose pa sve do Mirijeva (umesto do Omladinskog stadiona)
uvedena je linija 25P koja od Kumodraza preko Bogoslovije i Mirijevskog bulevara (pomenuti je vecim delom na Karaburmi) ide u Mirijevo

Mozda ima jos promena, ja za ove znam. Kazu da ce broj vozila na linijama da zavisi od otkucavanja (to moze da bude mnogo veca promena od par linija).

- - - - - - - - - -

jako su me uplasili ovom merom pojacane kontrole,a narocito sto ce po njihovom ulasku biti `blokirani validatori`
plase mecku s reseto.pa i vrapci znaju da je njima cilj da ljudi sto vise ocitavaju svoje karte/plate prevoz....nije im cilj da pisu kazne,zato sto od nikog i ne mogu da naplate.
najvaznije od svega je da vrata nisu blokirana,i da iza nailazi drugi prevoz

To je trebalo od pocetka da bude (takva najava je bila).

Ма све их натакнем на дршку од мопа. Све као плаћам тај иебени превоз,а пола њих се шверцује,нико им ништа не сме. А мени све глупо да се бламирам и цимам по превозу. Убио ме драги Бог,ако за април уплатим БусПлус

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back