natapirana turbo sova
Iskusan
- Poruka
- 6.299
Ne znam jel ovo meni namenjeno
Ja koristim onu mesečnu.
Jel važisamo do kraja godine ili i posle?
za Lunasu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam jel ovo meni namenjeno
Ja koristim onu mesečnu.
Jel važisamo do kraja godine ili i posle?

A da odgovoriš i na moje pitanjce?![]()
Ma najbolje da ukinemo sve zivo. Pa kad ga ne bude bilo (grzavnih sluzbi) onda svako svoje da privatno organizuje i to je to. Platis - imas, ne platis - nemas.
![]()
covek se svakodnevno vozi autobusom.niko nije ni pominjao `apotekarsku` cistocu,ali moze bar biti pristojno cisto.oni uvek kazu kako su ljudi ti koji prljaju...ok,ima i toga pogotovu kad je bljuzgavica,ali i sama sam puno puta rekla kako je prevoz izuzetno prljav,i to kad je suvo vreme.pa samo kakvi su prozori-lepo se vidi da je kao proslo neko pranje,ali kao kad prljavom krpom neko pere stakla.prosto-braon/sive kapljice,sasusene.kad vidis staklo,onda mozes misliti kakve su sipke u busu,sto se i ne vidi tako..retko sam i tramvaj zatekla cist,a kad jesam,i prijavila sam se da sam se vozila kao covek i uredno otkucala kartu.u yadnje vreme je i za mene i za bus plus je dobro sto se ja vrlo retko vozim-nemam potrebu.ne znam kako je sa autobusima, ali trole su uvek ciste i ok.
u nekoj razumnoj meri jer je nemoguce ocekivati apotekarsku cistocu u autobusu kroz koji prodje 10.000 od kojih barem 10% otpada na nekulturne, prljave itd itd....a u obzir treba uzeti i vremenske uslove.
moguce je da je autobuski deo losiji.

sin mi se svakodnevno vozi na liniji 95,7 ili 9.ima uredno kupljenu mesecnu kartu,ali jos ni jednom nije bio zadovoljan prevozom...ja ga nagovaram da ne kupuje vise kartu,ali on nevaspitan pa to ti je,oponira mi![]()

Moze. Eva ja bih prvo ukinuo grejanje. Koje placam skupo cele godine, a nemam kad mi treba.
Sada je 'trik' sto se pravila postuju. Zakon kaze 20 stepeni i to se potstuje. Nema vise zmurenja na 22, 23, 25.. a desavalo se.
kod mene 24...25 i normalno-placam grejanje jer ga imam onako kako dolikuje.e sad,ziva nisam ako ne postujem zakon,pa ne znam sta cu sa ovih visak stepeniSada je 'trik' sto se pravila postuju. Zakon kaze 20 stepeni i to se potstuje. Nema vise zmurenja na 22, 23, 25.. a desavalo se.

kod mene 24...25 i normalno-placam grejanje jer ga imam onako kako dolikuje.e sad,ziva nisam ako ne postujem zakon,pa ne znam sta cu sa ovih visak stepeni
eto,to je mustra i za gradski prevoz-ako je ljudski,ljudi ce placati.a kad nas prevoze kao stoku (prljavim,raspadnutim i cesto hladnim bus-evima),normalno je da stoka ne placa prevoz

Platine ... ja stvarno moram da te pitam nesto ....
dali si ti ikad u zivotu uradio nesto van propisa i pravila ?![]()

Đilas: Blaža kontrola Bus plusa dok je napolju minus
Beta | 09. 12. 2012. - 20:33h
Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas naložio je večeras blažu kontrolu naplate karata za javni prevoz u sistemu Bus plus dok temperatura bude u minusu.
- Do plusa - odgovorio je Đilas na pitanje novinara na sednici Štaba za vanredne situacije Beograda dokle će trajati blaža kontrola.
Đilas je rekao da građani po veoma hladnom vremenu ne mogu biti izbacivani na ulicu iz vozila gradskog prevoza iako nisu platili kartu za prevoz.
- Ne možemo terati ljude na ulicu - rekao je Đilas i dodao da će
gubici nastali neplaćanjem karata kasnije biti nadoknađeni.
On je pozvao starije ljude da bez preke potrebe ne izlaze na ulice dok su temperature ispod nule kako bi izbegli povrede i lomove kostiju, i naveo da je iz Urgentnog centra obavešten da je danas na ledu povređeno 18 ljudi u Beogradu i da će taj broj narednih dana sigurno porasti.
ma,posebna je briga gradske celnike za starije ljude.naravno da je njih najvise napolju po ovom vremenu,pune prevoz,onaj sa dobrim grejanjem,i mukice,voze se ceo danOn je pozvao starije ljude da bez preke potrebe ne izlaze na ulice dok su temperature ispod nule kako bi izbegli povrede i lomove kostiju
sta ce,smrzli bi se kuci,ili je lose grejanje,ili se greju na struju,pa nemaju od svoje bedne penzije da plateLjudi, krenite bar 15-20 minuta ranije. Velika je guzva. Autobusi mile, voze samo prvom.
Platine ... ja stvarno moram da te pitam nesto ....
dali si ti ikad u zivotu uradio nesto van propisa i pravila ?![]()