Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mi jako lose koristimo i odrzavamo vozila...

Pa svi su se vozili nasim 'klasik crvenim' tramvajima... Koji su stari 20-25 godina... E pa, oni su duplo mladji od zelenih svajcaraca - koji izgledaju (barem, izgledali su kad su dovezeni) 3 puta bolje nego ovi nasi, mladji...

Kulturan narod, kulturan servis -> nema promaje i slicnih pojava.

A sad, da li neka linija retko ide... to je drugo pitanje. Mogu da se pisu zahtevi, nije zabranjeno.

Nije zabranjeno ali ali predstavlja potpuno beskorisnu mogucnost.Jedno sto odatle mozes dobiti je malo (ili puno) izgubljenog vremena

Valjda cemo i mi d aimamo jednom ovakav gradski..
new-london-bus.png

A najlepse od svega je sto iddu po tacnom redu voznje..
cisti su..klima radi..cak i previse..
psi se mogu uvoditi ..to je za njih normalno..

Ok,to mi je vec gadno.Samo kada se setim,plivam ja na adi pre 3 god(zadnji put da sam plivao,koja sramota:))zaneo se ja,kad od jednom pored mene vucjak cepa,pliva i on,a gazda pije pivo na plazi,boli ga .....Zivot mi se smucio,zeleo sam da se ispovracam posle toga:confused::confused:

Ok,to mi je vec gadno.Samo kada se setim,plivam ja na adi pre 3 god(zadnji put da sam plivao,koja sramota:))zaneo se ja,kad od jednom pored mene vucjak cepa,pliva i on,a gazda pije pivo na plazi,boli ga .....Zivot mi se smucio,zeleo sam da se ispovracam posle toga:confused::confused:

:zcepanje: :zcepanje: :zcepanje:
Da ne spamujem temu al moram da kazem, ja sam se poslednji put kupala na adi kada je moja komsinica posle jednog dana plivanja dobila vaske..... :klap:

Najbolje da je od plivanja dobila vaske...:dash:

znam i ja da je to nemoguce,ali dobro zvuci!!!

bice da je komsinica vec bila vasljiva,pa joj savsko jezero bilo izgovor.
na adi je zabranjno kerovima,ali bih ja pre plivala gde pliva pas,nego gde plivaju vasljivi ljudi koji samo ulaze da se kupaju kad im se pi.ki :evil:

@tema-gradski prevoz u bg je štrokav

Dobro, ja vam ozbiljno kazem, vaske inace ne tonu vec ako se nadju u vodi ostaju na povrsini, dovoljno je da se zakace i eto muke, sto se i njoj izgleda desilo nazalost. :sad2:

@tema-najstrokaviji je u zimskom periodu!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back